| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| cofnijcie sie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
|
temat nie wiele mowi wiec juz wyjasniam:
Aurel ty i pare osob piszecie od czasu do czasu na temat zmian w 2012 i ze dotycza one przybycia kosmitow czy walki o ziemie(tak w skrocie),ja nie twierdze ani ze to prawda ani ze nie,mnie sama intryguje ten temat,ale mam pewne obawy co do trafnosci waszej oceny tego co w kartach widzicie(bo o tarota mi tu chodzi)
otoz czy zastanowiliscie sie jak byscie taki ulkad (czy jak to sie tam zwie)interpretowali gdybyscie o ufo nie slyszeli,gdybyscie zyli zanim nastala era poszukiwan ufokow?
czy nie byloby tak ze mowilibyscie wtedy o zwylkoe(jesli tak to mozna wogole okreslic)wojnie?
|
|
|
No więc musisz się zdecydować w końcu :
Usuwać :
"Jeli komu przeszkadzajš moje topiki, głównie do Admina, to można je usunšć."
Czy nie usuwać :
"ktos usuwa moje posty, a zostawia topik. Czy to ma sens?? Natx"
|
|
|
co mi da ze ktos usunie jej topiki jak ona robi burdel we wszystkich?!
natx ja cie grzecznie i ladnie prosze odpiorkuj ty sie i nie pisz bzdur w nie swoich tematach!!!!!ja su=ie staram byc grzeczna i kulturalna ale moja cierpliwosc sie konczy!
...prosze po raz ostatni....
pzdr
|
|
|
|
|
|
Natx się mci za to, że nikt po niej nie sprzšta :)
Ale jest taka głupia, że się doigra.
Za zamiecanie całego forum grozi jej ban dożywotni.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni ...wyslalam prosbe o ban dla niej,to byla ostatecznosc,prosilam ja...ale ona chyba czerpie z tego jakas chora przyjemnosc..?
|
|
|
Może tak więcej takich prób o ban ? Do tej pory jako uchodzi jej wszystko , widocznie ma fory :) Mimo wszystko ciekawa z niej osóbka, która ma wszystko i wszystkich gdzie. Powinna obejrzeć bajkę dla dzieci pt. " Po rozum do mrówki " polecam :) bardzo pouczajšca , mojemu synkowi się podobała - zależy od wrażliwoci, co i do kogo przemawia .
Wštpię jednak ,by ten poziom dotarł do Natx , mam jednak nikłe nadzieje, że gdy stanie się jak dziecko zajarzy !
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
http://www.federa. org.pl/ponton/haslo-snieg.jpg |
|
|
ONI ZYJA TU W SIECI POWIAZAN UCZUCIOVYCH I SEKSUALNYCH, DLATEGO NIE MOZEMY Z NIMI ROZMAWIAC OFICJALNIE.
|
|
|
MUSICIE BYC LUDZMI. MUSIICIE TAK WYGLADAC, JAK LUDZIE.
|
|
|
ONI TU MAJA SYSTEM POWTORKOWY. SA ZADANIA Z METOD 200 LAT DO TYLU i TRZEBA JE DOPROWADZAC DO NAJPROSTRZEJ POSTACI. TAKIE ZADANIE ROBIONE JEST PRZY TABLICY I TRZEBA JE ROBIC W CIAGU, BEZ USKAKIWANIA W BOK, GDYZ WTEDY KTOS UWAZA, ZE SIE ROZPRASZASZ. TA POSTAWA JEST WYMAGANA PREZ ICH UKLAD OCENY SILY JEDNOSTKI. KAZDA JEDNOSTA POWINNA MIEC POSTAVE PIONOWA, INACZEJ OZNACZA BRAK SIL PRZYJMOWANIE POSTAW W BOK LUB ROBIENIE UNIKOW. KIEDY ROBISZ UNIKI, JEST TO BRANE ZA NIZSZY POZIOM. DLATEGO KAZDY, KTO WYKONUJE U NICH POLECENIA NADZORCY JEST UWAZANY W GRUPIE ZA NAJSILNIEJSZEGO. NADZORCA SIE BOI TYCH NAJSILNIEJSZYCH, GDYZ ZAGRAZAJA MU INTELIGENCJA.
|
|
|
KIEDY JEST ETAP TWORCZOSCI??
ZWYKLE ZA ETAP TWORCZOSCI SIE DOSTAJE PIENIADZE. SA OSOBNIKI, KTORE ROBIA TO BEZINTERESOWNIE. ONI UWAZAJA TU, ZE MALE DZIECI SA TWORCZE, LECZ JEST TO UCZUCIOWA ILUZJA. ETAP TWORCZOSCI JEST U NICH PROCESEM ZWIAZANYM Z WIELOMA ZMIENNYMI, KTORE OPISZE POZNIEJ.
|
|
|
W SIECI NIE MA POWIĽZAŃ SEKSUALNYCH ,TO JUŻ PRĘDZEJ UCZUCIOWE ! A te jakże wspaniałe sš:)))))
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
hehe natx w tym tygodniu udowodniła, że jest w 100% pojebana i należy jej sie ban dożywotni :) 3maj tak dalej, a już niedługo pozostanie po tobie tylko niemiłe wspomnienie
|
|
|
Campari za to jest aniolkiem, ktory ma klucze do raju :-)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |