Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Najdłuższy wątek, epizod drugi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 322
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Jako że poprzednik umarł w niewyjaœnionych okolicznoœciach, tworzę nowy "najdłuższy wštek". Wiele pracy naszych szacownych forumowiczów zostało zaprzepaszczone, lecz myœlę że nadrobimy straty. Mamy dobrego gracza (Natx) który ma w sobie tyle energii że powinien się sprawdzić. Najbardziej szkoda tego (ponad) 1000 wpisów szanownego lolka do kwadratu, ale doœć już rozpamiętywania, czas start!

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Moze ona potrzebuje cos innego jak to w zegarze osobowsci La vey'a.

smoke on the water, ooo, smoke on the water

szuineg:
Natx: Szuineg poslodz troche Dodo, zeby ja przestalo bolec. Ja jej cały czas słodze, lecz czasem kilo cukru nie pomoże jak się dobrze nie zamiesza.
Trzeba było od razu , że jeŸdzisz po mnie miodzikiem :))) Nie mieszałam, bo mniodzik ma konsystencję twardš jak kamień....scukrzył się:))))

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Ból, a ból ....zasadnicza róznica :))) Ból w kontekœcie zęba, a ból głowy z dezaprobaty i żałosnej postawy.....to innego rodzaju ból. Tego bólu nie okrasi się cukrem lecz mšdroœciš . szuineg na mnie trza tonę cukru...większš miarkę zastosuj :)))

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Crowley pisal, ze wystarczy kobiecie powiedziec dobre slowo, aby byla posluszna.

wiesz jak się scukrzony miodek podgrzeje w kšpieli wodnej, tak góra do 50 stopni, to odzyskuje płynnš konsystencję ;)

Natx:
Crowley pisal, ze wystarczy kobiecie powiedziec dobre slowo, aby byla posluszna
na ciebie zadne slowo nie dziala, ani dobre ani zle, jestes taki ograniczony beton

więc bšdŸ posłuszna! Twój chaos powinien pozostać w tym wštku, a poza nim masz być potulna jak baranek. http://bilder.jokers.de/produkte/3/351492n.jpg

W watkach swojego autorstwa moge robic, co pragne.

Campari:
na ciebie zadne slowo nie dziala, ani dobre ani zle, jestes taki ograniczony beton
skšd ta pewnoœć? Znacie się?

W innych watkach przestaje wklejac spam, zgodnie z tym, co chce szuineg.

Oczywiscie to wy uwazacie to za spam.....

Natx:
W watkach swojego autorstwa moge robic, co pragne.
Wolnoœć Tomku w swoim domku, gorzej jak za dużo domków wybudujesz i betonu będzie za mało i każdy z nich będzie tylko namiastkš wspaniałej budowli, która mogłaby powstać gdyby połšczyć materiały potrzebne do zbudowania całego osiedla domków. No i jeszcze sš sšsiedzi. Wiesz jak oni reagujš gdy widzš innych majšcych dla siebie całe osiedle, a sami gnieżdżš się swoim ciasnym eM ileœtam.

Natx:
W innych watkach przestaje wklejac spam, zgodnie z tym, co chce szuineg.
Nie pisz tak bo jeszcze sobie ktoœ pomyœli że robisz to dla mnie, a przecież robisz to dla innych, zgodnie z tym czego oni chcš. Ja niczego nie chcę od nikogo.

szuineg:
skšd ta pewnoœć? Znacie się?
jaka pewnoœć? a to my sie musimy znac, zeby wyrazac o sobie opinie? tu na forum poznalem jš od złej strony i na tej podstawie wyrabiam sobie o niej zdanie.

szuineg:
a przecież robisz to dla innych
mi to zwisa dla kogo ona to robi, byle nie wklejała więcej spamu

Ty powiedziales mi mile slowo i spelniam Twoje zyczenie.

To powyzej do szuinega.

Natx:
Ty powiedziales mi mile slowo i spelniam Twoje zyczenie.
Wiem, ale chciałem osłodzić życie innym ;) http://www.normanrockwellvt.com/big.jpg/Do%20Unto%20Others.jpg

Miałam super telefon :))) Tendopiero ocukrzył mnie całš :))) szuineg jak mój synek chce miodziku to właœnie tak robię jak polecasz.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 322
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.