Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Natx krzyk rozpaczy ! CZAS
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 105

Nie szkoda ci czasu na krzyk??? Myœli i lęki się materializujš więc otrzšœnij się ze złoœci, rozpaczy i goryczy. To nieprawda, że czas powoli albo, że szybko gna..Czas – niczym monolit trwa.Wiecznie trwa…a to my przemijamy idšc tak schodek po schodku do obiecanej bramy zamknięci w jego œrodku niczym w potrzaskubo na każdym z tych schodów człowiek ziarenkiem jest tylko piasku w klepsydrze narodu.To człowiek jak pienišdz dni liczy napełniajšc godziny a dzieła jego sš niczym Babilonu ruiny..i choć na czasu skali odciœnie œlad swoich nóg,to gdy się wszystko zawali- czas pozostanie. I Bóg.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

szuineg Zaœmiecam??? przeszkadzam Tobie???

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

faktem jest, że natx to taka idiotka, która potrafi wyprowadzić człowieka z równowagi

no na razie piszesz coœ o co cię nie pytałem, a na proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć. Więc jeszcze raz:
dodo:
Twoim zdaniem , to forum wyskoczyło ze swojej formy?? z jakiej przyczyny? boskutek jest takijaki jest ! Jeœli Tobie to nie przeszkadza, OK! Baw się dobrze:))))
CZY TĽ PRZYCZYNĽ JEST NATX?

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

http://valerka.ru/amv/Labirynth_of_Flames.jpg http://valerka.ru/am v/Labirynth_of_Flames.jpg

To teraz pojade po dodo. Masz czas i ochotę pisać prowokację pod adresem Natx w innych wštkach a nie umiesz Mi odpowiedzieć na konkretne pytanie. I tak znam na nie odpowiedŸ, Ty (i jeszcze pare osób) uważasz że to Natx jest winna temu jak wyglšda to forum, jednak od jakiegoœ czasu to tylko ona powoduje że ktokolwiek cokolwiek tu pisze, ona nie niszczy tylko ratuje to forum. Dla mnie ta sytuacja wyglšda tak: narzekacie że forum upada przez Natx, lecz sami potraficie pisać tylko o niej, nie piszcie o niej, nie odpisujcie jeżeli wam przeszkadza. Piszcie coœ na tym forum, zakładajcie wštki i piszcie w nich coœ ciekawego, bo narazie to mi się żygać chce nie od tych samych obrazków i tekstów w każdym wštku NATX, lecz od waszego cišgłego mazgajstwa.

szuineg:
ona nie niszczy tylko ratuje to forum
heheh, w tym miejscu się uœmiałem :))
szuineg:
narzekacie że forum upada przez Natx, lecz sami potraficie pisać tylko o niej
nie używaj słowa "tylko" jeżeli nie ma ono przełożenia na rzeczywistoœć
szuineg:
nie piszcie o niej, nie odpisujcie jeżeli wam przeszkadza
dlaczego nie? zabronisz wyrażać swoje zdanie na tym forum?
szuineg:
narazie to mi się żygać chce nie od tych samych obrazków i tekstów w każdym wštku NATX, lecz od waszego cišgłego mazgajstwa
nie odróżniasz krytyki od mazgajstwa?

Moze oni po prostu uwielbiaja krytykowac i jest to dla nich zrodlo ekstazy emocjonalno-uczuciowej. Moze wtedy podskakuje im cisnienie i czuja, ze zyja, a tak, znudzeni swa 'elokwencja' nie potrafia cieszyc sie promowaniem swojej wiedzy w zupelnym oderwaniu od czlowieka, jako tematu. Moze oni sa humanistami i czuja sie zagrozeni tematami zupelnie abstrakcyjnymi, jak fizyka, matematyka i tak dalej. Moze tylko mysla, ze sa humanistami i ograniczaja swoja dzialnosc do zawieszania sie na drugim czlowieku.

Natx:
Moze oni po prostu uwielbiaja krytykowac i jest to dla nich zrodlo ekstazy emocjonalno-uczuciowej
tak jak dla ciebie wklejanie tych samych zdjęć do kilku różnych wštków może ty natx zostań na tym forum, naprawde zabawne sš te twoje pseudo-intelektualne wywody

Nie chce stać po rzadnej ze stron, nie wcišga mnie to. Ja po prostu nie chcę rzeby były jakieœ strony które potrafiš sprzeczać się nie na jakiœ temat, a jedynie pomiędzy sobš.

szuineg:
Ja po prostu nie chcę rzeby były jakieœ strony które potrafiš sprzeczać się nie na jakiœ temat, a jedynie pomiędzy sobš
ja też bym tak chciał, no ale nie powiesz, że te fotki, które wkleja natx nie przeszkadzajš w dyskusji. p.s. jesteœ dyslektykiem?

C. a moze ty jestes daltonista??

Tak, tak z pewnoscia jestes humanista!!

Campari:
p.s. jesteœ dyslektykiem?
A co to znaczy? Bo ja nie oceniam ludzi i rzeczy po terminach, więc się też nie orientuje, wiem że chodzi ci o mojš pisownię, ale dokładnie?

szuineg:
A co to znaczy? Bo ja nie oceniam ludzi i rzeczy po terminach, więc się też nie orientuje, wiem że chodzi ci o mojš pisownię, ale dokładnie?
to nie było złoœliwe! pytam z ciekawoœci, bo ostatnio czytałem o dyslektykach, a widze, ze robisz błędy ortograficzne. po prostu spytalem, nie musisz byc złosliwy jak natx

Skoro rozpraszaja Cie fotki, to znajdz jakas metode, zeby Cie nie rozpraszaly.

Stworzmy szkoly osobno dla chlopakow, osobno dla dziewczyn i osobno dla homo jak w New York.

A najlepiej stworzcie Natalce miasto dla homo.

Natx:
Skoro rozpraszaja Cie fotki, to znajdz jakas metode, zeby Cie nie rozpraszaly
jedyny sposób zeby mnie i innych nie rozpraszały to nie wklejanie ich do wszystkich wštków. jeżeli czujesz takš wielkš potrzebe to wklejaj je do 1 wštku

Natx:
i osobno dla homo jak w New York
to takie szkoły tam istniejš?

Campari:
to nie było złoœliwe! pytam z ciekawoœci, bo ostatnio czytałem o dyslektykach, a widze, ze robisz błędy ortograficzne. po prostu spytalem, nie musisz byc złosliwy jak natx
Czemu moja niewiedza jest złoœliwoœciš wymierzonš w twojš stronę? Trudno uwierzyć że ktoœ nie wie co znaczy dyslektyk? Wpisałem to wczeœniej w "wikipedi" lecz nic się nie znalazło, więc się nie dowiedziałem. Czemu uważasz ża Natalia jest złoœliwa? Teraz po powyższym poœcie domyœlam się że chodzi o błędy ortograficzne, Ja jestem ogólnie anty-gramatyczny, nie trzymam się regułek, piszę tak jak czuje że zostanę najlepiej zrozumiany, widać że mi to nie wychodzi bo bardzo cię zbulwersowałem. Staram się pisać poprawnie, lecz wszystkie wyrazy znam tylko z pamięci, a dawno nie czytałem ksišżek, a dużo czytam innych ludzi na necie, którzy nie trzymajš się gramatyki i czasem gubię.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 105
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.