| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Natx krzyk rozpaczy ! CZAS | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 105 |
|
Nie szkoda ci czasu na krzyk??? Myli i lęki się materializujš więc otrzšnij się ze złoci, rozpaczy i goryczy.
To nieprawda, że czas powoli albo, że szybko gna..Czas – niczym monolit trwa.Wiecznie trwa…a to my przemijamy idšc tak schodek po schodku do obiecanej bramy zamknięci w jego rodku niczym w potrzaskubo na każdym z tych schodów człowiek ziarenkiem jest tylko piasku w klepsydrze narodu.To człowiek jak pienišdz dni liczy napełniajšc godziny a dzieła jego sš niczym Babilonu ruiny..i choć na czasu skali odcinie lad swoich nóg,to gdy się wszystko zawali- czas pozostanie. I Bóg.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
szuineg
Zamiecam??? przeszkadzam Tobie???
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
faktem jest, że natx to taka idiotka, która potrafi wyprowadzić człowieka z równowagi
|
|
|
no na razie piszesz co o co cię nie pytałem, a na proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć. Więc jeszcze raz:
|
|||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
http://valerka.ru/am v/Labirynth_of_Flames.jpg |
|
|
To teraz pojade po dodo.
Masz czas i ochotę pisać prowokację pod adresem Natx w innych wštkach a nie umiesz Mi odpowiedzieć na konkretne pytanie. I tak znam na nie odpowied, Ty (i jeszcze pare osób) uważasz że to Natx jest winna temu jak wyglšda to forum, jednak od jakiego czasu to tylko ona powoduje że ktokolwiek cokolwiek tu pisze, ona nie niszczy tylko ratuje to forum.
Dla mnie ta sytuacja wyglšda tak:
narzekacie że forum upada przez Natx, lecz sami potraficie pisać tylko o niej, nie piszcie o niej, nie odpisujcie jeżeli wam przeszkadza. Piszcie co na tym forum, zakładajcie wštki i piszcie w nich co ciekawego, bo narazie to mi się żygać chce nie od tych samych obrazków i tekstów w każdym wštku NATX, lecz od waszego cišgłego mazgajstwa.
|
|
|
|||||||||
|
Moze oni po prostu uwielbiaja krytykowac i jest to dla nich zrodlo ekstazy emocjonalno-uczuciowej. Moze wtedy podskakuje im cisnienie i czuja, ze zyja, a tak, znudzeni swa 'elokwencja' nie potrafia cieszyc sie promowaniem swojej wiedzy w zupelnym oderwaniu od czlowieka, jako tematu. Moze oni sa humanistami i czuja sie zagrozeni tematami zupelnie abstrakcyjnymi, jak fizyka, matematyka i tak dalej. Moze tylko mysla, ze sa humanistami i ograniczaja swoja dzialnosc do zawieszania sie na drugim czlowieku.
|
|
|
|||
|
Nie chce stać po rzadnej ze stron, nie wcišga mnie to. Ja po prostu nie chcę rzeby były jakie strony które potrafiš sprzeczać się nie na jaki temat, a jedynie pomiędzy sobš.
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
Skoro rozpraszaja Cie fotki, to znajdz jakas metode, zeby Cie nie rozpraszaly.
|
|
|
Stworzmy szkoly osobno dla chlopakow, osobno dla dziewczyn i osobno dla homo jak w New York.
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 105 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |