| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Natx botem?? Czy jest sterowana przez haarp? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70 |
|
Jak w temacie, no bo czy można być tak irytujšcym?
Podejrzewam też że może właciciel strony robi na użytkownikach mały test i sprawdza od razu ich wytrzymałoć i przywišzanie do ejsi forum.
|
|
|
Szczerze mówišc Natx mi juz wychodzi bokiem. Jest zbyt inteligentna, żeby podejmować z kim konwersację, więc może jedynie porozmawiac z samš sobš
|
|
|
Natx
Jestes tego taki pewien?? Gdy tu byl Admin, rowniez mialam wolna reke. Nigdy nie moglam narzekac. W zasadzie to wy siejecie wieksza panike, niz osoba, ktora ma klucz. Z drugiej strony widze, ze ktos tu figle plata.
Natx nie jest botem i nie jest sterowana przez HAARP. Raczej sš to zaburzenia psychiczne, zaburzenia osobowoci, nacechowane niedopasowaniem jej potrzeb w sposobie ich realizowania .To osobowoć narcystyczna, jej potrzeba bycia podziwianš ,brak empatii i niezdolnoć do przyjęcia perspektyw innych osób.
Osoby narcystyczne sš rzeczywicie skoncentrowane na sobie, ale niekiedy może to być powodem ich znacznego cierpienia, gdyż po prostu nie sš zdolne do "wyjcia poza siebie", "zapomnienia o sobie", pełniejszego skoncentrowania się na drugim człowieku. Niejednokrotnie osoby narcystyczne majš silnš, mimowolnš tendencję do koncentrowania się na własnym wizerunku, na tym, jak sš spostrzegane przez innych. Spojrzenia innych po prostu je paraliżujš. Każda krytyka jest dla nich klęskš.
Drugš grupę osób narcystycznych stanowiš ludzie, którzy tak samo sš skoncentrowani na własnym wizerunku, sš jednak pewni siebie i nie przejmujš się zupełnie opiniami innych. Jest to sprzecznoć tylko pozorna. Obie te grupy osób sš patologicznie zaintersowane własnš autoprezentacjš, jednak pierwsi stale bojš się, że co się nie uda i kto zobaczy co nieodpowiedniego (co nie pasuje do kreowanego obrazu), a drudzy tak silnie wierzš w wizerunek, który kreujš, że niezauważajš w ogóle opinii innych.
Natx kwalifikuje się raczej do II grupy narcystycznej. Na krytykę jej osoby ona odpowiada wielociš monologów i wklejania w róznych wštkach , po kilka razy tych samych obrazków . Trudny to przypadek, zwłaszcza gdy jej złoliwoć jest aż tak widoczna. Uważana jest za inteligentnš osobę. Jakiekolwiek uwagi odnonie jej wklejek, częstotliwoci i braku porozumienia nie wiadczš o tym. Inteligencja jest szerszym pojęciem niż umiejętnoć wypowiadania się ( jeli takowe jest ) na forum. Sugerowałabym brak inteligencji emocjonalnej, a przynajmniej silne jej zaburzenia. |
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Zaraz po tym tekcie Naxt będzie starała się zagłuszyć ten tekst.....wklejajšc co popadnie :) To jej taktyka....na krytykę - wklejka ! Najpierw nie omieszka dodać " inteligentnych " kilku zdań ( lub też i nie ). Zależy z jakš siłš to odbierze, krytyki nikt nie lubi ale co niektórzy potrafiš odnieć się do niej z dystansem lub zastanowić się nad samym sobš . W każdym razie na innych forach nie miałaby racji " bytu". Tu widać istniejš jakie koligacje,zależnoci że odbywa się to tak bezcenzuralnie .
No cóż Adminie, jeszcze trochę a nie będziesz miał czego sprzštać, no chyba że same teksty i obrazki Natx . Jeli nie masz czasu pozbšd się tej kuli u nogi( ejsi) i daj możliwoć rzetelnego wykazania się komu innemu, kto znajdzie czas i umożliwi innym duskusje na temat interesujšcy obie strony.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Możesz Dodo zostać moderatorem na forum.
Napisz do Admina - pana Marka Ciesielskiego marek@ejsi.com.pl
Tym sposobem ja sam kiedy zostałem moderatorem, dalej bym to robił w czynie społecznym, ale niestety obecnie nie mam czasu (jestem na szkoleniu).
Jest to proba nie tylko do Dodo, zgłaszajcie swoje oferty panu Markowi, niech to będzie osoba, która ma czas codziennie zaglšdać na forum.
Pan Marek niedawno napisał, że teraz ma czas i sam będzie moderatorem, ale widać że już tego czasu nie ma.
Piszcie do niego, to może zmotywujecie go do działania.
A może by tak urzšdzić akcję poparcia i głosowanie na moderatora?
Ja mam trzy kandydatury:
Dodo
Szuineg - był dobrym moderatorem
Igor - gdyby tylko zechciał się zgodzić
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dobry pomysł. A kogo wybiorš jest mi raczej obojętne:) Byle był spokój na forum.
|
|
|
To jest bardzo dobry pomysł , by urzšdzić akcję poparcia i głosowania na moderatora.
Wendol , Ty byłby najlepszym moderatorem , przecież możesz być po szkoleniu :)
Ja natomiast , owszem zaglšdam tu często i miałabym obecnie czas lecz nie na długo. Zmienia się w moim życiu wiele spraw , za miesišc może troszkę dłużej mogę nie mieć w ogóle czasu nawet aby zajrzeć :) Baaaaa, kompa nawet nie będę miała przez jaki czas. Więc ja odpadam ! Gdyby nie to, chętnie również społecznie zajęłabym się tym.
Szuineg- pewnie też nie miał czasu .
Igor - to równie dobra kandydatura.
wyckret i taka1edna - jestem za, jeli się które z nich zgodzi :)
|
|
|
Jeżeli chcesz by to forum upadło to głosuj na mnie:) Szczerze, ale ja się na moderatora nie nadaję. Jestem zbyt nieodpowiedzialny.
|
|
|
A może Ty się zgłosisz?
Właciwie mamy jeden podstawowy problem, a jest nim Natx, która potrafi przysypać każdy temat tonami zdjęć i monologów, co skutecznie zniechęca ludzi do dyskusji.
Kiedy Natx potrafiła jeszcze co sensownego napisać, obecnie jednak jej się pogorszyło.
To forum znacznie straciło na dynamice i jest to także skutek odstraszajšcej działalnoci Natx. Jedno trzeba jej przyznać - jest niezwykle płodna, ale ostatnio zrobiła się po prostu złoliwa, a poza tym nie liczy się iloć, tylko jakoć.
Może jeszcze wrócš czasy tych pasjonujšcych dyskusji, gdy nawet Natx potrafiła gadać z sensem i na temat.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Bylimy tu przed niš będziemy i po niej. To nie pierwszy spammer, kiedy odejdzie, albo dostanie bana.
|
|
|
|||
|
Igor wg mnie byłby najlepszym adminem. Jeli chodzi o szuinega, to mam mieszane uczucia
|
|
|
Mem pod tytulem Natx skopiowal sie do was zdumiewajaco sprawnie.
|
|
|
Zglaszam swoja kandydature!!
"Głupek" się nie nadaje, on jest za słaby i nic by nie zrobił z ta monotematyczka. wendolowski tez odpada bo on ma skrzywienie zawodowe i moglby przesadzac, igor podejmowalby decyzje za pomoca tarota, wyckret sie nie nadaje bo za bardzo by chcial a to:
|
|||
|
Hahahaha....Goska ...dobre !!!!
Mam tylko jedno ale...nie usuwałaby postów mniemajšc , że to HAARP ??? :))))
|
|
|
nie mogę nic obiecywać, lecz raczej taka mozliwosc odpada, bo haarp gdyby chcial tu cos usunac to nie musialby sie mna poslugiwac, operatorzy sami by sobie poradzili.
|
|
|
"wyckret sie nie nadaje bo za bardzo by chcial" Co prosze?
|
|
|
Jak do tej pory nie usuwali HAARP-owatych tekstów , to i teraz wisi im jakie tam foeum ejsi :)
|
|
|
Jak do tej pory nie usuwali HAARP-owatych tekstów , to i teraz wisi im jakie tam forum ejsi :)
|
|
|
Ja chcę tylko jednego: Żeby Natx nie spamowała. A o co Ci chodzi to nie wiem...
|
|
|
"winni się tłumaczš"
Pamietam co niekiedy pisales, więc to taki wniosek z tym chceniem.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |