| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ruch New Age | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 83 |
|
przyznam, że zainteresowałem sie tym w tym tygodniu. myle, że na tym forum sš ludzie, którzy mogš mi co o tym powiedzieć. byłem już na stronach internetowych zarówno ludzi, którzy należš do tego ruchu (m.in. swiadomosc.com) jak i organizacji katolickich (i nie tylko), które uparcie twierdzš, że to zło i sekta itp.
zdecydowanie bliżej mi do ideologii New Age (w końcu czuje się Wędrowcem) niż do katolicyzmu i innych religii, które majšc swoje więte dogmaty nie dopuszczajš do siebie innych ideologii i w ogóle alternatywnego mylenia. nie rozumiem np. nagonki na wiadków Jechowy, którzy moim zdaniem majš zdrowsze i głębsze spojrzenie na Biblie/Pismo więte niż chrzecijanie, którzy wyszukujš co przyjemniejsze fargmenty i klepiš je póniej na mszach więtych, czyli spędach, ktorych głownym celem jest zbieranie datków.
no więc jak to jest z New Age, warto sie tym zainteresować? a może nawet przyłšczyć się do nich?
tu liczę przede wszystkim na wendola ;)
|
|
|
Niewolnicy NEW AGE okladka:
http://images3.deviantart.com/i/2004/108/1/3/New_Age_Slave__Final.jp g
|
|
|
nie rozumiem, po co zamiecasz Natx ten wštek. założyłem go po to, żeby dowiedzieć sie czego na temat New Age. nie interesujš mnie te zdjęcia, nic nie wnoszš do tematu. zdjęcia wklejaj sobie do swoich wštków, a masz ich przecież dziesištki
|
|
|
22 lutego 1997.
1. Podziemne bazy notujš dramatyczny wzrost budżetu.
2. Gdyż nadchodzi o wiele większa aktywnoć.
3. Byli tutaj wród nas i spiskowali, by wpłynšć na pogodę w taki sposób, by uczynić planetę nienadajšcš się dla nas do zamieszkania, ale doskonale nadajšcš się dla nich.
4. Następnie temat uległ zmianie i skoncentrował się na wieżach telefonii komórkowej, które zostały zauważone w wiejskich rejonach północnej Florydy.
5. Powiedziano nam, że zmiany pogodowe były spowodowane wzbieraniem energii fali. To było dwa lata temu i nie miało nic wspólnego ze 'żniwem'.
6. No więc, HAARP ma dużo więcej do roboty niż tylko pogoda. Mogš wstawić w jedno miejsce wszystko, co zwišzane jest z energiš, a z czym eksperymentowali, gdyż mogš zrobić cokolwiek zechcš jedynie poprzez zmianę częstotliwoci.
7. Powiedzielimy wam, że "HAARP" został przeznaczony do wyłapywania i modulowania pól elektromagnetycznych w celu całkowitej kontroli wzorów fal mózgowych by ustanowić system całkowitego "porzšdku na powierzchni planety" zarówno w 3-ciej, jak i w 4-tej gęstoci.
8. Tak, w swych wczesnych fazach (1997).
9. System zapasowy. Wieże służš podwójnym i pobocznym celom. Lokalne i regionalne władze mogš używać tych wież by ledzić ludzi, między innymi.
10. Klimat ulega obecnie wpływowi trzech czynników, a wkrótce czwartego.
1) Zbliżanie się Fali.
2) Wzrost stężenia Chlorofluorowęglanów w atmosferze, co wpływa na warstwę ozonowš.
3) Zmiana orientacji osi obrotu planety.
4) Sztuczne manipulacje przez siły Służšce Sobie z 3-ciej i 4-tej gęstoci na wiele różnych sposobów.
11. Bšdcie czujni. Bšdcie uważni. Bšdcie ostrożni w swym planowaniu i bšdcie wiadomi. Nie pozwólcie anomaliom emocjonalnym zmšcić podstawę waszej wiedzy.
12. Pamiętajcie o czym zostalicie ostrzeżeni w zwišzku z atakiem. Wraz z tym, jak uczycie się coraz więcej i więcej wiecie, stajecie się coraz bardziej interesujšcy.... a wraz z tym, jak wasze szeregi powiększajš się, jestecie bardziej narażeni, chyba, że jestecie bardzie wiadomi.
13. Zmiana w prędkoci obrotów może nie być ogłaszana w czasie, gdy jest niewyczuwalna z wyjštkiem, gdy zastosuje się instrumentację.
14. Równik jest nieznacznie "szerszy" niż strefy polarne. Jednak ta różnica obecnie powoli się zmniejsza. Jednš ze zmian, która ma wystšpić w 21. wieku, jest nagły powrót zlodowacenia, najpierw na obszarze Euroazji, a następnie na obszarze Ameryki Północnej. Epoki lodowcowe pojawiajš się znacznie, znacznie, znacznie szybciej niż się uważa.
15. Tak, Ziemia sie rozszerza, oto ta teoria: pomysł jest taki, że kontynenty się oddalajš, gdyż Ziemia się rozszerza, i że jest to o wiele szybsze niż wiemy, niż uważali dotšd geolodzy. "Dryf" kontynentalny jest powodowany przez cišgłe, chociaż zmienne, wypychanie gazów z wnętrza Ziemi na powierzchnię, głównie w punktach o znaczeniu magnetycznym.
16. Zmiane osi powoduje sie przez zwolnienie rotacji. Ziemia we wnętrzu podgrzewa się i schładza na zmianę.
Jest to częć cyklu zwišzanego z energiš wywieranš na powierzchni przez profil wibracji rezonansu częstotliwoci ludzi oraz Innych.
17. Kontrola absolutnie wszystkiego.
18. Wzrasta teraz wykładniczo iloć humanoidów typu bio- oraz cybergenetycznego w ogólnej populacji. Moglicie już napotkać jednego lub dwóch w czasie ostatnich 10 dni.
Zrodlo: http://quantumfuture.net/pl/970222.htm
|
|
|
A bez spamu już się nie obejdzie? Może ty się w ten sposób dowartociowywujesz?
|
|
|
Przestan sie wyckret udzielac w New Age. Skoro to co pisze lub wklejam, nazywasz spamem, to znaczy, ze masz nikle pojecie o New Age. Moze nam cos od siebie napiszesz na ten temat. Jaka jest twoja wizja New Age??
|
|
|
Dobra, niech kto mi wytłumaczy, bo z niš się nie dogadam, co wspólnego z New Age majš rzeczy ze strony nr. 1?
Albo co majš z tym wspólnego "Podziemne bazy"?
Natx, czyżby miała aż tak słaba pamięć? Kliknij na "1" u dołu strony, przeczytaj i obejrzyj co wklejasz i piszesz.
Amen.
Czekam na odpowiedzi.
|
|
|
Polacz troche neuronow razem, to moze cos twroczego napiszesz na temat New Age. Pisalam tez inne rzeczy, lecz jak wiekszosc, sie skupiasz na tych akurat, ktore siegaja ze skojarzeniami nieco dalej.
|
|
|
A na temat NA nic nie muszę pisać. Campari dał link. Jeżeli jaka kwestia mnie zainteresuje, to mam informacje pod rękš.
|
|
|
Czlowieku, zajarz, ze New Age to ruch swobodnego myslenia, magii, wyzwolenia kobiet i zdrowego ciala w zaufaniu do kosmicznej energii (w zaufaniu do kosmicznych domow) :-)
Kobiety w grach komputerowych:##http://gry.onet.pl/0,1404557,1,read_item.html
|
|
|
W dalszym cišgu zmieniasz temat.
Wiem czym jest NA, z definicji podanej przez Campariego. Kobiety sš wyzwolone, jest równouprawnienie. (zależy o jakie jażmo Ci chodzi po głowie)
"Kosmiczna energia" jak to nazywasz jest raczej mało znana.
Co za tym idzie, kosmiczne domy też.
|
|
|
Czemu miały by mnie interesować wirtualne kobiety? Wolę bardziej osišgalne. A linkiem nie zdarzyło mi się zadławić.
|
|
|
Te wirtualne kobiety sa odzwierciedleniem rzeczywistosci.
Na pewno gdzies takie zyja. Gdy mezczyzni i kobiety pozwola w Polsce na wzajem 'oddychac' (New Age), to doczekamy sie skoku ekonomicznego, technologicznego, edukacyjnego, kulturowego. O tym tez miedzy innymi mowi New Age, a samo przeczytanie jednego linku nie zalatwia sprawy. O New Age postalo tysiace ksiazek.
|
|
|
Natx, wywiadcz mi jednš jedynš w życiu przysługę, i odpowiedz na jedno, banalnie proste pytanie. Nie powinno Ci sprawić żadnych trudnoci. Mianowicie:
"Czemu unikasz odpowiedzi?"
To ostatnie pytanie jakie Ci zadam, ponadto ostatnia reakcja na jakikolwiek Twój post. Oznacza to mniej więcej tyle, że od twojej odpowiedzi, jeżeli jej udzielisz, będę już ignorował wszystko co piszesz. Odemnie już nie usłyszysz ani słowa.
|
|
|
Magdalena Cielecka: Wolę kontakt fizyczny, rozmowę, w trakcie której poczuję zapach, poznam tembr głosu, odcień oczu, skórę. Ten rodzaj instynktownego przycišgania, którego nie sposób ani wykreować, ani zignorować.
Zrodlo:
http://gala.onet.pl/0,1361857,1,1,magdalena_cielecka,tem aty.html
|
|
|
Widzisz, Magdalene Cielecka pisze tak o zaiteresowaniu drugim czlowiekiem. Ty sie mnie pytasz, czemu mialyby Cie interesowac wirtualne kobiety, tak?? Nie wiem, czemu, wiem tylko, ze ja czuje instynktowne przyciaganie do maszyn i czasem mam wrazenie, ze wszyscy tak maja. Niestety nie.....
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 83 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |