Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Obłęd!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70

jeżeli admin nie zareaguje to nie będzie można prowadzić normalnej dyskusji, bo na każdej stronie będzie 99% spamu natx'owego. nawet spamujšce boty nie były tak upierdliwe, bo każdy spam różnił sie od siebie, a ja tu w każdym wštku widze te same zdjęcia i te same texty. powtarzajš się kilkukrotnie

Chory obled to jest maslo maslane. Sugeruj swoim dzieciom, co maja robic. Nie jestes specjalistka w zadnej z dziedzin, ktore poruszam, ani specjalistka od psychiatrii. Mam nadzieje jednak, ze masz wiekszy dystans do siebie, niz Campari.

Nie mówię , że jestem specjalistš. Jeœli Ty niš jesteœ to ok! Dziedziny które poruszasz jak sama chyba zdšzyłaœ zauważyć nie cieszš się żadnym zainteresowaniem.....chyba , że nawet tego nie widzisz ! A ponoć jesteœ taka inteligentna.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Zabiore glos, mimo, ze do tej pory tylko czytalem od czasu do czasu to forum. Miarka sie po portu przebrala. Myslalem, ze po tych zmianach bedzie lepiej i znikna osoby, ktorych jedynym celem bylo niszczeniego tego forum, poprzez pisanie niezliczonych ilosci bezwartosciowych postow. Jednak jak widac, trole trzymaja sie dobrze. Czy admin tego forum nie moze w koncu wybrac jakiegos rozumnego moderatora, ktory zrobilby tu porzadek?? Przeciez wystarczy usunac konto takiej Natx, zbanowac i usunac posty. A jak zalozy kolejne konto, to ponawiamy procedure i tak do skutku. Przeciez odrazu widac, ze to zaden wartosciowy uzytkownik, tylko zwykly trol, ktory najwyrazniej ma nadmiar czasu i wybral sobie to forum jako cel swojej zabawy. Banowac i po sprawie, chyba jest tu jakis moderator, ktory moze to zrobic? Mysle, ze najwyzszy czas.

Nikt nie chce usunac moich postow. Robercik, moze cos z tym zrobisz?? Badz kobieta i zrob cos z tym. Chcesz pozyczyc troche czasu?? Popros Gierka, to ci da.

Samouwielbienie Natx jest imponujšce , ale tylko jej podobnym . No cóż jeœli admin coœ z tym nie zrobi.....to forum padnie....już pada !!!! I to ze względu na kompetny brak wyczucia,taktu i tematu.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Z racji tego, ze najlepsza metoda na trole jest ignorowanie waszych wypowiedzi, wiec niestety nie sprawie ci radosci i nie bede sie z toba bawil. Przykro mi:). To byl moj pierwszy i ostatni post do ciebie. Dla innych tez mala uwaga. Jesli chcecie sie pozbyc z forum trola, to najlepsza metoda jest zaprzestanie karmienia takiego biedactwa, czyli po prostu ignorowanie go. Wtedy trol sie znudzi i poszuka innego miejsca do zabawy. To dziala:). Problem w tym, ze wy wiecznie karmicie Natx odpowiadajac na jej komentarze.

Pisze, zeby usunal, a nic sie nie dzieje. Zapiszcie sobie dzien, w ktorym usuna moje topiki jako swiety.

robert82 Racja! stosowałam to, ale jak samzauważyłeœ nie ja jedna.Problem w tym, że Natx nie chce rozmowy.....ona się bawi nie zważajšc na to czy to się komuœ podoba.Zdaje się , że to nie tylko troll, ale osoba niezrównoważona w każdym tego słowa znaczeniu . Ale ignorancja jest jaknajbardziej na miejscu w tym przypadku! STOP

Troll - zwykle wielkie, tępe, brutalne stworzenie fantastyczne unikajšce słońca (często zmienia się pod jego działaniem w kamień). Wikipedia® Jestem mala (170 cm wzrostu), kocham Slonce, a reszta zalezy od tematu, od czlowieka, od sytuacji, od kraju.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling

'Najskuteczniejszš obronš przed trollingiem jest całkowite zignorowanie wszelkich zaczepek trolla, w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia.' Wikipedia® Musze to zastosowac.

Przestancie mnie zaczepiac trole!!

Campari:
jeżeli admin nie zareaguje to nie będzie można prowadzić normalnej dyskusji,
A czy poinformowałeœ admina o tym czy tylko piszesz takie rzeczy do nas?

Dzieki robert, bez Ciebie bym tego tu nie napisala porwana komleksami zwiazanymi ze wzrostem, bowiem myslalam, ze trolle sa male (170).

Niestety dla was, nie mieszcze sie w zadnej definicji trolla.

Przestancie mnie zaczepiac!!

Ciekawe, jak sie walczy z trollami....

'W slangu internetowym często mówi się, że trolla nie należy "karmić" - czyli że nie należy z nim w ogóle wchodzić w jakškolwiek polemikę.' Wikipedia®

Mam ignorowac obrazanie mnie??

Sprobuje.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.