| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Obłęd! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70 |
|
jeżeli admin nie zareaguje to nie będzie można prowadzić normalnej dyskusji, bo na każdej stronie będzie 99% spamu natx'owego. nawet spamujšce boty nie były tak upierdliwe, bo każdy spam różnił sie od siebie, a ja tu w każdym wštku widze te same zdjęcia i te same texty. powtarzajš się kilkukrotnie
|
|
|
Chory obled to jest maslo maslane. Sugeruj swoim dzieciom, co maja robic. Nie jestes specjalistka w zadnej z dziedzin, ktore poruszam, ani specjalistka od psychiatrii. Mam nadzieje jednak, ze masz wiekszy dystans do siebie, niz Campari.
|
|
|
Nie mówię , że jestem specjalistš. Jeli Ty niš jeste to ok! Dziedziny które poruszasz jak sama chyba zdšzyła zauważyć nie cieszš się żadnym zainteresowaniem.....chyba , że nawet tego nie widzisz ! A ponoć jeste taka inteligentna.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Zabiore glos, mimo, ze do tej pory tylko czytalem od czasu do czasu to forum. Miarka sie po portu przebrala. Myslalem, ze po tych zmianach bedzie lepiej i znikna osoby, ktorych jedynym celem bylo niszczeniego tego forum, poprzez pisanie niezliczonych ilosci bezwartosciowych postow. Jednak jak widac, trole trzymaja sie dobrze. Czy admin tego forum nie moze w koncu wybrac jakiegos rozumnego moderatora, ktory zrobilby tu porzadek?? Przeciez wystarczy usunac konto takiej Natx, zbanowac i usunac posty. A jak zalozy kolejne konto, to ponawiamy procedure i tak do skutku. Przeciez odrazu widac, ze to zaden wartosciowy uzytkownik, tylko zwykly trol, ktory najwyrazniej ma nadmiar czasu i wybral sobie to forum jako cel swojej zabawy.
Banowac i po sprawie, chyba jest tu jakis moderator, ktory moze to zrobic? Mysle, ze najwyzszy czas.
|
|
|
Nikt nie chce usunac moich postow. Robercik, moze cos z tym zrobisz?? Badz kobieta i zrob cos z tym. Chcesz pozyczyc troche czasu?? Popros Gierka, to ci da.
|
|
|
Samouwielbienie Natx jest imponujšce , ale tylko jej podobnym . No cóż jeli admin co z tym nie zrobi.....to forum padnie....już pada !!!! I to ze względu na kompetny brak wyczucia,taktu i tematu.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Z racji tego, ze najlepsza metoda na trole jest ignorowanie waszych wypowiedzi, wiec niestety nie sprawie ci radosci i nie bede sie z toba bawil. Przykro mi:). To byl moj pierwszy i ostatni post do ciebie.
Dla innych tez mala uwaga. Jesli chcecie sie pozbyc z forum trola, to najlepsza metoda jest zaprzestanie karmienia takiego biedactwa, czyli po prostu ignorowanie go. Wtedy trol sie znudzi i poszuka innego miejsca do zabawy. To dziala:). Problem w tym, ze wy wiecznie karmicie Natx odpowiadajac na jej komentarze.
|
|
|
Pisze, zeby usunal, a nic sie nie dzieje. Zapiszcie sobie dzien, w ktorym usuna moje topiki jako swiety.
|
|
|
robert82
Racja! stosowałam to, ale jak samzauważyłe nie ja jedna.Problem w tym, że Natx nie chce rozmowy.....ona się bawi nie zważajšc na to czy to się komu podoba.Zdaje się , że to nie tylko troll, ale osoba niezrównoważona w każdym tego słowa znaczeniu .
Ale ignorancja jest jaknajbardziej na miejscu w tym przypadku! STOP
|
|
|
Troll - zwykle wielkie, tępe, brutalne stworzenie fantastyczne unikajšce słońca (często zmienia się pod jego działaniem w kamień).
Wikipedia®
Jestem mala (170 cm wzrostu), kocham Slonce, a reszta zalezy od tematu, od czlowieka, od sytuacji, od kraju.
|
|
|
|
|
|
'Najskuteczniejszš obronš przed trollingiem jest całkowite zignorowanie wszelkich zaczepek trolla, w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia.' Wikipedia®
Musze to zastosowac.
|
|
|
|||
|
Dzieki robert, bez Ciebie bym tego tu nie napisala porwana komleksami zwiazanymi ze wzrostem, bowiem myslalam, ze trolle sa male (170).
|
|
|
Niestety dla was, nie mieszcze sie w zadnej definicji trolla.
|
|
|
'W slangu internetowym często mówi się, że trolla nie należy "karmić" - czyli że nie należy z nim w ogóle wchodzić w jakškolwiek polemikę.'
Wikipedia®
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |