| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Mam doła, z domu mnie wyrzucili rodzice.... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102 |
|
Czy to się zalicza to zjawisk paranormalnych? Jestem teraz u znajomych. Jestem lesbijkš i rodzice o tym wiedzš. Pewnie myleli, że to tylko zabawa i fanaberie, i że mi przejdzie, albo co gorsza, myleli, że udaję.
|
|
|
Natx spójrz z innej perspektywy. Twoi rodzice majš taki a nie inny wzorzec, który przejeli od swoich rodziców.....reakcja łańcuszkowa. Nie wiń ich za to , oni sš niewiadomi, a niewiadomoci nie można winić. Ponadto to Twoi rodzice, którzy co prawda inaczej postrzegajš niż ty ale to twoi rodzice. Oni sami sš ofiarami powszechnej indoktrynacji , niewiadomymi ofiarami. Więc nic na siłę nie wskórasz, czasu potrzeba aż dojrzejš do tego , że miłoć nie ma granic, nie stawia barier, nie narzuca swoich reguł .
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Kwestia wyznaczenia sobie tego, co jest ważniejsze. Kwestia inteligencji oraz inteligencji emocjonalnej. Koniec końców kwestia oczytania. Kwestia szukania takiego wyjcia, które jest najbardziej prawdziwe.
|
|
|
W przypadku, gdy kto takie kwestie bierze pod uwagę , jeli nie trzeba dać czas dojrzeć .
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
miało byc tak: jeli nie, trzeba dać dojrzeć :)
|
|
|
jestem ciekawa ile masz lat(jesli to nie tajemnica oczywiscie)
mam to szczescie? ze moja orientacja pasuje do wzorca ale gdyby tak nie bylo to pewnie tez bym przestala miec rodzine w momencie gdy dowiedzieli by sie o tym...moze matka nie jest "taka" ale ojciec...
jak wiesz (bo wypomnialas mi to w jednym ze swoich temacikow)moja rodzinka jest tepawa pod wzgledem religii.ja wprawdzie nie mam znajomych homoseksualistow ale zawsze jak moj ojciec zaczyna o tym gadac to mowie mu ze jest nienormalny(tak w skrocie)nienawidze go za to co mowi..nawet nie przytocze jego slow...bo mi wstyd
trzymam za ciebie kciuki mimo ze nie lubie twoich tutejszych monologow
pozdrawiam;*
|
|
|
taka1edna
Plusy, plusy, plusy dla Ciebie.....dlaczego? Bo nie oddajesz tym samym :))))
|
|
|
Dodo jestem agresywna jak ktos jest ,ze sie tak wyraze ogolnikowo,zly i na to zasluguje (chociaz nie moja rola oceniac)a u Natx tego nie widze...
no i jestem agresywna jak mi nerwy puszczaja:),pozatym to czuc ze jeden osobnik na to nie zareaguje zbyt hmmm no powiedzmy emocjonalnie i wtedy skupiam sie tylko na "ulzeniu"sobie a nie na tym zeby wyjsc na "kulturalnego inteligenta";P
pozdr
|
|
|
taka1edna przepraszamy!!
Bardzo Cię lubię i wkurzyło mnie, że mnie skrytykowała.
Aloha!!
Ave!!
|
|
|
Stwierdzili, że zaoszczędzš sobie trochę. Nie doć, że mało co jadłam, to już na studia łożyć nie muszš. Bojš się, że pewnie będę chciała od nich pożyczać kasę, tak jak oni od swoich rodziców dawniej.
|
|
|
to widze ze twoi starzy jak moi nie chca ci przyznac prawa do wlasnego wyboru...ja jestem w lepszej sytuacji jak juz mowilam,no i odpuscili mi lazenie do kosciola,chociaz stary mnie bombarduje katechizmami itp.
paranoja...
....kiedy sie kapnelas ze nie jestes taka jak sobie rodzice wymazyli?..nie muszis odpowiadac jesli uwazasz ze sie zbytnio zaglebiam
|
|
|
Kapnęłam się jak miałam 13 lat. Potem wyparłam to do podwiadomoci. Miałam chłopaków w podstawówce i w liceum, lecz byłam podejrzanie zazdrosna o niektóre przyjaciółki. Pierwsza dziewczyna w drugiej starego liceum.
|
|
|
jestes szczesliwa z tym ze odeszlas z domu(ja wiem ze cala syt do najszesliwszych nie nalezy,ale chodzi mi o to czy czujesz ulge)?
no i jak sobie poradzisz z kasa?masz jakas prace?
|
|
|
Mam dużo solidnych przyjaciół i z kasš okey. Czuję ulgę.
Czuję, że w zasadzie jest łatwiej, niż można by było przypuszczać.
|
|
|
to sie ciesze i zycze ci powodzenia,a teraz uderzam w kimono:)
|
|
|
Co to za rodzice którzy usuwajš, albo wręcz odpychajš swoje dziecko?? Skoro sš tacy religijni, poprawni itp to powinni Cie szanować i kochac taka jaka jeste. Stety, głupota nie zna granic.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |