Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przybysze z kosmosu stworzyli życie na Ziemi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 17 | 18 | Następna strona

13 grudnia 1973 roku młody Francuz spotkał się z przedstawicielem cywilizacji, pochodzšcej z innej planety. Człowiek z poza Ziemi posiadajšcy około 120 cm wzrostu, miał długie czarne włosy, migdałowatego kształtu oczy, oliwkowš skórę i pełnš harmonii osobowoœć. Powiedział: „jesteœmy tymi, którzy stworzyli całe życie na Ziemi, braliœcie nas za bogów, my byliœmy głównych Ÿródeł waszych głównych religii. Teraz, gdy osišgnęliœcie poziom technologiczny na tyle wysoki, by móc podróżować w kosmos i klonować zwierzęta w laboratoriach, dojrzeliœcie na tyle by zrozumieć. Pragniemy wejœć w oficjalny kontakt z ludzkoœciš poprzez naszš Ambasadę.” Życie na Ziemi nie jest rezultatem przypadkowej ewolucji, ani dziełem „nadprzyrodzonego” Boga. Życie to zamierzona kreacja, przy użyciu inżynierii genetycznej i syntezy DNA, wykonana przez istoty z innej planety. Jest o nich mowa w Biblii, gdzie nazywani sš ELOHIM – słowo starohebrajskie w liczbie mnogiej, niesłusznie przetłumaczone na „Bóg”, a znaczšce „Ci, którzy przybyli z nieba”. To oni zainicjowali wszystkie stare religie za poœrednictwem swoich dawnych wysłanników, takich jak Mojżesz, Jezus, Budda, Mahomet. W swoim Posłannictwie, przynoszš nam oni nowš wizję wszechœwiata, klucze do rozbudzenia naszego własnego potencjału, serię wartoœci, które zrewolucjonizujš społeczeństwo. Koniec wojen, chorób i wyzysku. Tylko szczęœliwe, długie życie. Kto chce się dowiedzieć więcej o życiu w prawdziwej miłoœci oraz o Ruchu Raeliańskim - organizacji majšcej na celu informowanie o Przesłaniu Elohim - naszych stwórców, zapraszamy na: Oficjalna strona Międzynarodowego Ruchu Raeliańskiego - www.rael.org Forum Polskiego Ruchu Raeliańskiego Pod tym linkiem znajduje się Przesłanie Raela

To, że Cię nawiedzamy, to nie znaczy, że masz o tym tršbić na prawo i lewo. Poza tym raelianie sš konkurencjš dla producentów pizzy.

"Chodzi Wam zapewne o projekt (nie firmę) o nazwie CLONAID (www.clonaid.org). Szefem tego projektu jest Kapłanka Raeliańska, pani Brigitte Boiselier - ale to wszystko. To tak jakby szefem projektu był katolik, i o wszystko pytano się papieża i jemu zarzucano cokolwiek..." Inaczej stary. To tak, jakby szefem tego projektu był kapłan katolicki i o wszystko pytano się papieża.... ??

Natx:
To, że Cię nawiedzamy, to nie znaczy, że masz o tym tršbić na prawo i lewo. Poza tym raelianie sš konkurencjš dla producentów pizzy
do kogo skierowałas te słowa?

Gdybyœ czytał wczeœniejszy wštek na pierwszej stronie, to byœ wiedział, że do Ciebie!!

ty to mnie co najwyżej w koszmarach nawiedzasz

Zguniłeœ kropkę cytujšc łaaaaa!!

Chyba utożsamiasz mnie z zołzš, która Ci stawia jedynki w dzienniku.

Campari, ale z Ciebie obrażalska.

Natx: "Koleœ, jak raelianie się komukolwiek z realiami nie kojarzš, to cud, a poza tym specjalnie się tak nazwaliœcie, jako że to taki chwyt i co teraz?" Nie jestem Twoim "kolesiem"... A po za tym Twoje "argumenty" nie sš raczej warte mej odpowiedzi... Co do ambasady. Campari: "kiedy zamierzacie jš zbudować? i co będzie jak kosmici nie przylecš do tej ambasady" Ambasada docelowo ma powstać w latach od 2025 - 2035. Jednakże właœciwie jedynym faktycznym wyznacznikiem jej powstania, jest œwiadomoœć ludzi o istnieniu Elohim i prawdziwa chęć powitania ich na Ziemi. Czyli im prędzej ludzkoœc będzie gotowa do tego, tym szybciej ambasada powstanie. Bowiem aktualnie, œwiat woli się zbroić i zabijać nawzajem, niż zaczać wielbić miłosć, pokoj itd. A to się BARDZO nie podoba naszym stwórcom. A co będze jak nie przylecš? Inaczej, co będzie jak ambasada nie powstanie - œwait pogršży się w chaosie wojny... nastšpi zagłada rodzaju ludzkiego i ziœci się wizja Apokalipsy wg. œw. Jana... Zostanie ocalonych zaledwie 144 tysiace sprawdiedliwych, czyli tych co ceniš sobie miłoœć ponad wszystko, by kiedyœ powrócić na Ziemię i zaczšć od poczštku budować ludzkš cywilizację, jednakże na nowych fundamentach... bez wojen, zła, nenawiœci...

ZAMIERZACIE BUDOWAĆ BUDYNEK = REALIA = KASA "Inaczej, co będzie jak ambasada nie powstanie - œwait pogršży się w chaosie wojny... nastšpi zagłada rodzaju ludzkiego i ziœci się wizja Apokalipsy wg. œw. Jana..." - STRASZYCIE LUDZI, ŻEBY WYMUSIĆ NA NICH PŁACENIE NA BUDOWĘ, TO MA BYĆ WIELBIENIE MIŁOŒCI HAHA. IDCIE SPAĆ RAELIANIE !$$ 144 mln dolarów chcecie wydoić?? ALE ŁACH.

"W wielu krajach raelianie uważani sš za sektę. Szczególnie głoœno o raelianach było dwa lata temu w zwišzku z zapowiedziš sklonowania pierwszego dziecka przez firmę Clonaid." Wikipedia® P.S. Sklonowanie się nie powiodło lub ktoœ chciał, aby tak sšdzono.

Natx:
ZAMIERZACIE BUDOWAĆ BUDYNEK = REALIA = KASA "Inaczej, co będzie jak ambasada nie powstanie - œwait pogršży się w chaosie wojny... nastšpi zagłada rodzaju ludzkiego i ziœci się wizja Apokalipsy wg. œw. Jana..." - STRASZYCIE LUDZI, ŻEBY WYMUSIĆ NA NICH PŁACENIE NA BUDOWĘ, TO MA BYĆ WIELBIENIE MIŁOŒCI HAHA. IDCIE SPAĆ RAELIANIE !$$ 144 mln dolarów chcecie wydoić?? ALE ŁACH.
Pienišdze na budowę ambasady juz sš... .hahaha i sami je uzbieraliœmy... I teraz wystarczy zgoda na budowę... a tutaj nie zdo końca państwa chcš się zgodzić... choć raz już została wydana zgpda w Izraelu, ale jš wycofano, bowiem zaczęła się wojna i nastšpiła zmiana rzšdów... A to, ż enazywajš nas sektš... każdy rozsšdny niech postawi pytanie - dalczego tak jest? Ponieważ ludzie bojš sie nieznanego i starajš się przeszkodzić innym... Tymczasem zaręczam, nic złego nie robimy... Co do dowodów odnoœnie Clonaidu - proszę wejœć na ich stronę... naprawdę to jest pryywatne przedsięwzięcie wielu sponsorów i nie udzielajš nikomu informacji... Jako członek Ruchu Raeliańskiego powiem tak - zadałrm pytanie Brigitte - czy sklonowałaœ dzieciaka? - Tak, oczywiœcie... nie mam powodu jej nie wierzyć.. tyle w tej kwestii...

"Jeœli chodzi o różnice teologiczne między satanistami z ChoS i z ToS to Aquino z ToS twierdził, że szatan nie jest bezosobowš ciemnš siłš (tak twierdził LaVey z ChoS), ale jest realnym bytem, do tego Aquino utrzymywał, że Szatan skontaktował sie z nim w 1975. Œwištynia Seta była poœwięcona egispkiemu Setowi (miał on być pierwowzorem biblijnego diabła). Członkowie Œwištyni wierzš, że diabeł pragnie stworzyć wyższy gatunek istot ludzkich za pomocš genetyki. Aquino w swoich dziełach używał swastyki i innych nazistowskich symboli za co był krytykowany. Aquino i jego żona Lilith organizowali ponoć rytualne gwałty na dzieciach (tu sprawa w sšdzie)." Czy nie boicie się, że to się tak skończy, że ktoœ będzie wykorzystywał te klony w bestialski sposób?? W końcu członkowie ToS propagujš klonowanie jak Wy, lecz jak widać ich intencje sš złe.

Dreadnoth, a powiedz czy wy wierzycie tylko w Raelian, czy może w mnogoœć obcych cywilizacji?

Dobre pytanie.

Po pierwsze - klony. Klon cżłowieka po wszczepieniu pamięci swojego starego "ja" jest tym samym "ja", ale w nowym ciele. Proces ten można powielać w nieskończonoœć - nieœmiertelnoœć. Więc "wykorzystywanie" klonów nie wchodziw grę - bo niby do czego? Pracš zajmš się roboty, a człowiek będzie mógł się poœwięcić temu do czego został stwprzony - rozwoju i przyjemnoœci... Po drugie - nie wierzymy. Raelianie nie wierzš, Raelianie rozumiejš, Raelianie wiedzš, nie borš niczego na wiarę, gdyby tak było, to nie nazywalibyœmy sie rodzinš, i dziećmi Elohim, tlyko wyznawcami i wierzšcymi. Po trzecie - Elohim. Cywilizacja, która nas stworzyła - inni ludzie - nazywajš siebie Elohim... I teraz pewnego dnia my też zrobimy dokładnie to samo - stworzymy ludzkosć "na swój obraz i podobieństwo swoje", i będziemy dla nich Bogami, nowymi Elohim...

dodam jeszcze od siebie, że zakładajšc że stworzyli na Raelianie, to oni też zostali przez kogoœ stworzeni. oznaczało by to tyle, że ludzie sš wynikiem eksperymentu, a ja nie zamierzam być traktowany jak jakiœ królik doœwiadczalny, ale jako suwerenna istota, œwiadomoœć, byt itp. dlatego też nawet jeżeli to się okaże prawdš to nie zamierzam uwazac ich za swoich Bogów, bo mogš oni być dla mnie co najwyżej rownorzędnymi istotami

I jeszcze jedno... zgodnie z znieksończonym wszechœwiatem - istnieje nieskończona iloœc form życia.. to odnoœnie pytania o mnogoœc cywilizacji...

Dreadnoth:
Po drugie - nie wierzymy. Raelianie nie wierzš, Raelianie rozumiejš, Raelianie wiedzš, nie borš niczego na wiarę, gdyby tak było, to nie nazywalibyœmy sie rodzinš, i dziećmi Elohim, tlyko wyznawcami i wierzšcymi.
ja dla odmiany odczuwam, mam przeczucia, taki 6 zmysł

Campari:
dodam jeszcze od siebie, że zakładajšc że stworzyli na Raelianie, to oni też zostali przez kogoœ stworzeni. oznaczało by to tyle, że ludzie sš wynikiem eksperymentu, a ja nie zamierzam być traktowany jak jakiœ królik doœwiadczalny, ale jako suwerenna istota, œwiadomoœć, byt itp. dlatego też nawet jeżeli to się okaże prawdš to nie zamierzam uwazac ich za swoich Bogów, bo mogš oni być dla mnie co najwyżej rownorzędnymi istotami
Dobrze rozumujesz. Oni nie chcš byœmy ich czcili jak miało to miejsce dotychczas. MAjš dosyć tej zabawy w ciucicubabkę, w Bogów, chcš się ujawnć oficjalnie, wrócić do swoich dzieci, poczuć miłoœć swego dziecka... Sš to zwykli ludzie jak my (Elohim, nie mylić z Raelianami), i traktujš każdego z nas jako suwerennš istitę i szanujš każdego "jak siebie samego"...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 17 | 18 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.