Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
WHAT IS WRONG??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

Co jest z wami?? Czy to że trzeba się logować odcišga was od pisania?? Jeszcze nie dawno tętniło tu życie, teraz jest pustawo z deka. Piszcie coœ, nawet głupoty, o czym macie ochotę porozmawiać? Może o młotku który wyglšda jak nowoczesny, lecz znaleziono go w pokładzie datowanym na 140 mln lat wstecz? A może o tym że skamieliny mogš powstawać w okresie dziesištek lat i stšd biorš się odkrycia jak skamieniona œwieca zapłonowa, którš ktoœ znalazł i twierdzi że ma 400 mln lat??

HEHE

Natx:
Se jš przeczytaj IrapmaC
ciebie się nie pytam

Mamy Cię, streszczenia się czyta.

HAHA

wracaj lepiej do lektury bravo i mi dupy nie zawracaj

To Ty dupy nadstawiasz.

przynajmniej nie daje (heh jak za starych forumowych czasów, te słowne przepychanki na poziomie podstawówki ;) )

Bawimy się w Piotrusia Pana.

Nadstawiasz i uciekasz przed bykami?

coœ dla ciebie córka pisze do matki list z obozu wakacyjnego Mamo! bawimy się jak damy a jak nie damy to się nie bawimy

Kurcze, a Ty masz te 15 lat?

Zachowujesz się trochę poniżej, a jak chcesz robić z siebie dziecko, to ja Ci powiem, że dzieci mieć nie zamierzam.

13

To się lepiej oducz czytać streszczenia.

no dobra kończe na dziœ mi tych wygłupów starczy ;) a ty Natx nic już nie pisz, no przynajmniej przez najblizsze 5 minut ;)

Natx:
To się lepiej oducz czytać streszczenia
ja tylko poprosiłem Wendola żeby krótko mi streœcił tš ksišżke a Ciebie o nic nie prosiłem

Dajesz dupy proszšc innych o streszczenie ksišżki, zamiast samemu czytać. Nie widzisz tego kosmito?

Natx:
Se jš przeczytaj IrapmaC.
zastanawiajšcy jest ten twój ostatni wyraz, co chciałaœ wyrazić tym obróceniem rzeczywistoœci, nie zrozumiałem, choć może dlatego że to nie do mnie. Włšczajšc się do dysputy powiem że ksišżki można czytać tylko w całoœci, inaczej to nie ma sensu. Czytanie ksišżek na komputerze to bzdura stulecia, można sobie popsuć tylko wzrok, a takie czytanie tylko męczy i nie daje frajdy. Ja jak już nie mogę czegoœ dostać poza wersjš elektronicznš, to dukuje sobie ksišżeczkę i już jš mam.

To sobie jš wydrukuj....wendol podał w PDF , żadem problem :)

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Dodo:
To sobie jš wydrukuj....wendol podał w PDF , żadem problem :)
Co wnosi ta wypowiedŸ? Jeżeli chciałeœ kogoœ sprowokować do napisania kolejnego po twoim bezcelowego postu to ci się udało. Jeżeli zaœ piszšc chciałeœ coœ przekazać to cię nie zrozumiałem. Po co piszesz do mnie coœ co jest dla mnie oczywiste?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.