Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Forum ludzi myślących i różnych.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

Obserwuję to forum i widzę, że wielu ludzi się tu wypisuje szukajšc swobody. Rozumiem, że błędy otrograficzne, gubienie liter, zastępowanie ich innymi, miksowanie jest zabiegiem artystycznym. Powiem szczerze, że coœ w tym jest. Twierdzę, że w ten sposób się zrodziła matematyka. Czasami jednak rzeczywiœcie błędy ortograficznie powstajš przez przypadek.

Acha, znajšc samczš psychologię, stwierdzisz, że jestem zazdrosna, lecz zwyczajnie mam doœć Twojego zakleszczania się na kobietach z tymi marnymi tekœcikami.

Oto Twoja Campari natchniona twórczoœć: "nasuwa się jednak pytanie dlaczego to akurat Goœka miałaby byc tym orędownikiem prawdy? na jej niekorzyœć przemawia jednak przede wszystkim twierdzenie, że w kosmosie jest tlen, a Księżyc œwieci własnym œwiatłem (chyba tak to leciało ;). to jš kompromituje i jednoczeœnie kwalifikuje do grona pospolitych wariatów."

Natx:
Acha, znajšc samczš psychologię, stwierdzisz, że jestem zazdrosna, lecz zwyczajnie mam doœć Twojego zakleszczania się na kobietach z tymi marnymi tekœcikami.
feministka?
Natx:
Oto Twoja Campari natchniona twórczoœć: "nasuwa się jednak pytanie dlaczego to akurat Goœka miałaby byc tym orędownikiem prawdy? na jej niekorzyœć przemawia jednak przede wszystkim twierdzenie, że w kosmosie jest tlen, a Księżyc œwieci własnym œwiatłem (chyba tak to leciało ;). to jš kompromituje i jednoczeœnie kwalifikuje do grona pospolitych wariatów."
bywam natchniony ;)

Widzisz, po prostu gdy Ty jesteœ chamski, to ja daje Ci to samo. Proste. Nie widzę w tym nic skomplikowanego. Czy zrozumiałeœ??

Może jak się bardziej obijesz o tematy, jak Dariusz (wendol), czy Goska, czy X-Balance, czy qodini, to wtedy poruszysz jakiœ ciekawy topik.

Monologi Natx sš i tak najciekawsze ;)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.