| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Apel!!Ignorujcie żyda i innych chorych ludzi! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 73 |
|
Oni potrzebujš pomocy lekarskiej.Np.ćwiczenia z piłkš lekarskš lub kitelem.
|
|
|
Te forum służy do szybkiej wymiany poglšdów,a nie nauki polskiego.
[%sig%]
|
|
|
Jakos widze ze wszyscy obrazacie sie nawzajem nie widzialem tutaj zadnej wymiany pogladow, pozatym to chore nie umiec podstaw jezyka polskiego i robic byki w stylu "muj".
|
|
|
Niewiem czemu nazwales mnie chorym, rownie dobrze moge ciebie nazwac niedorozwiniętym bo nie potrafisz podstaw j.polskiego.
|
|
|
to forum czy się to komu podoba czy nie, było (i może będzie o ile nie wprowadzš zmian) najbardziej liberalnym i ciekawym z for(ów) ;-) jakie znam.
W dodatku jest tu sporo ciekawych osób, indywidualnoci o rozbierznych poglšdach ale zawsze dyskusje odbywajš się nawet jeli kaleczymy polski :-P i zwykle sš ciekawe bšd zabawne i niech tak zostanie :-P
|
|
|
Kłótnia nic nie da.Lepiej wymieniać poglšdy w sposób łagodny.Od tej chwili kto będzie się obrażał jest agresorem.
[%sig%]
|
|
|
A kto zawalił te forum setkami niepotrzebnych tematów?
[%sig%]
|
|
|
Jeden gnojek 16 latek tak tu się wygłupiał i teraz trzeba się logować.
[%sig%]
|
|
|
Ale mimo wszystko masz dobre chęci.Wrócę tu jutro.Do zobaczenia.
[%sig%]
|
|
|
A co to za roznica ile mial lat?
Rownie dobrze mogla byc to babcia 76 letnia.
|
|
|
wiesz co ahmed przez ciebie czuje sie jak spam na tym forum. naprwde wam przeszkadza humor (moze i niepowazny) takich jak zyd ja gosiaczek i ktos tam jeszcze
[%sig%]
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
mnie nie przeszkadza, choroba to rzecz względna, ahmedzie uważasz się za całkiem zdrowego psychicznie? W takim razie z jakiej planety przyleciałe, bo na tym wiecie zachowanie zdrowia psychicznego jest niemożliwe.
|
|
|
Takich rzeczy nie da się do końca zbadać.Wracam jutro.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 73 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |