Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Apel!!Ignorujcie żyda i innych chorych ludzi!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 73

Oni potrzebujš pomocy lekarskiej.Np.ćwiczenia z piłkš lekarskš lub kitelem.

Chyba Cię starzy niekochali a stary tylko w nocy. [%sig%]

Naprawde?

......... [%sig%]

Wina tuska

Te forum służy do szybkiej wymiany poglšdów,a nie nauki polskiego. [%sig%]

Jakos widze ze wszyscy obrazacie sie nawzajem nie widzialem tutaj zadnej wymiany pogladow, pozatym to chore nie umiec podstaw jezyka polskiego i robic byki w stylu "muj".

Niewiem czemu nazwales mnie chorym, rownie dobrze moge ciebie nazwac niedorozwiniętym bo nie potrafisz podstaw j.polskiego.

to forum czy się to komuœ podoba czy nie, było (i może będzie o ile nie wprowadzš zmian) najbardziej liberalnym i ciekawym z for(ów) ;-) jakie znam. W dodatku jest tu sporo ciekawych osób, indywidualnoœci o rozbierznych poglšdach ale zawsze dyskusje odbywajš się nawet jeœli kaleczymy polski :-P i zwykle sš ciekawe bšdŸ zabawne i niech tak zostanie :-P

*nie wiem.

Kłótnia nic nie da.Lepiej wymieniać poglšdy w sposób łagodny.Od tej chwili kto będzie się obrażał jest agresorem. [%sig%]

I kto to mówi, autor tego topica, haha dobre sobie.

A kto zawalił te forum setkami niepotrzebnych tematów? [%sig%]

To były żarty aby poprawić sobie i ludziom humor :-P.

Jeden gnojek 16 latek tak tu się wygłupiał i teraz trzeba się logować. [%sig%]

Ale mimo wszystko masz dobre chęci.Wrócę tu jutro.Do zobaczenia. [%sig%]

A co to za roznica ile mial lat? Rownie dobrze mogla byc to babcia 76 letnia.

po prostu podał wiek. [%sig%]

wiesz co ahmed przez ciebie czuje sie jak spam na tym forum. naprwde wam przeszkadza humor (moze i niepowazny) takich jak zyd ja gosiaczek i ktos tam jeszcze [%sig%]

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

Ewentualnie można przymknšć na to oko. [%sig%]

mnie nie przeszkadza, choroba to rzecz względna, ahmedzie uważasz się za całkiem zdrowego psychicznie? W takim razie z jakiej planety przyleciałeœ, bo na tym œwiecie zachowanie zdrowia psychicznego jest niemożliwe.

Takich rzeczy nie da się do końca zbadać.Wracam jutro. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 73
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.