| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| człowieczeństwo | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
|
Zainspirował mnie ten artykół. Co sprawiło że jestemy inni, choć tacy sami jak reszta wiata zwierzęcego? Nauka powoli daje nam coraz więcej danych, jednoczenie dajšc coraz więcej wolnoci co do interpretacji tych danych.
Może z nami jest jak z dziećmi, najpierw bajki o bocianach, dla uspokojenia, a gdy dziecko (ludzkoć) będzie na odpowiednim poziomie intelektóalnym to właciwie samo dotrze do prawdy.
Dla Mnie najlepszy fragment:
"Pod względem budowy mózgi człowieka i np. szympansa niezbyt się jednak różniš. Chodzi o skalę. Kilka milionów lat temu mózg naszych przodków zaczšł się gwałtownie powiększać. Dzisiaj jest trzykrotnie większy od mózgu szympansa. Kto i gdzie przycisnšł guzik, który sprawił, że weszlimy na drogę przyspieszonego rozwoju? Gdzie - w Afryce. Kto - leży w gestii filozofów, teologów i poglšdu na wiat każdego z nas."
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Ja jestem :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
"Trzeba zaczšć od tego, że jest nas za dużo."
McDonald nie narzeka !!!
Swoja droga Dariuszu nie wiedzialam, ze jestes az taki prymitywny.
Zapoznaj sie moze z tym linkiem, ktory mowi wlasnie o religii, ktora wyznaje Bush i wlasnie ta religia twierdzi, ze trzeba na Ziemi zlikwidowac 2 miliardy ludzi !!!
http://english.pravda.ru/opinion/columnists/15-08-2006/83943-george_bush-0
|
|
|
przeciez on nic nie napisal o likwidowaniu ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stwierdzil tylko (z czym i ja sie zgadzam ) ze jest nas za duzo!
|
|
|
DW: "Najwyższa, czysta technologia w otoczeniu nieskazitelnej przyrody."
co przez to rozumiesz?
każda technologia musi zanieczyszczać rodowisko,
plejadanie i kasjopeja to bajka
ale... po co wogóle człowiekowi technika, doprowadza tylko do otyłoci i lenistwa.
To człowiek powinien się do przyrody dostosować a nie przyrodę do siebie.
Bylibymy szczęliwsi żyjšc z rytmem przyrody...
|
|
|
taka jedna adwokatem Dariusza - ciekawe !!!
taka jedna, a skad wiesz, ile jest ludzi na Ziemi ?
|
|
|
taka jedna poprostu lubi się masturbować przy zdjęciach nagiego G.Busha.
|
|
|
Taka jedna dobrze napisała.
Ziemia sama się postara o optymalnš liczbę ludzi.
wiat przechodzi z iloci w jakoć, ten proces będzie się nasilał.
Jestem przeciwnikiem sztucznego likwidowania.
Ale HAARP wszechmogšcy mógłby tego dokonać ;)
Wiem jedno - z Tobš Gosiu sobie nie poradzš, zmieniali Ci już skład chemiczny organizmu, przepuszczali pršd, przypiekali i robili jeszcze dużo innych rzeczy, ale Ty Gosiu jeste wyjštkowo twardš sztukš :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jak tylko beda tego naprawde chcieli, to poradza sobie ze mna w jednej sekundzie !
"wiat przechodzi z iloci w jakoć, ten proces będzie się nasilał."
W jaka to jakosc swiat przechodzi Dariuszu ?
Nawet juz w Polsce nie ma matematyki na maturze !!!!!
|
|
|
jestescie wredni, po co jest te forum??? zeby sobie dogryzac??? mi, np podoba sie rudnorodnosc pogladow, ktore sa tu widoczne i nie rozumiem kiedy wieszacie na siebie psy.
co was to obchodzi (Żydzie) czy taka jedna sie brezluje widzac golego goscia?? a ci nie staje jak widzisz golizne?? rowniez moze byc to meska ;P
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
Jeszcze raz nazwiesz mnie żydem to napisze kolejny list do sšdu i zamknš te forum za antysemityzm.
|
|
|
Ja nie napisałem do ciebie polka.
I prosze nie nazywac mnie zydem, to ze jestem takiego pochodzenia nie jest powodem do dyskryminowania mnie.
|
|
|
fajnie sie gada o kims kogo nie ma nie?
no wiec gosiaczku noj najslodszy nie napisalam nigdzie ze wiem ilu ludzi jest na swiecie!!!
a co do masturbacji to bush mnie nie pociaga za to jara mnie ludzka glupota(tutaj wszechobecna),dlatego tutaj bywam(to bylo tylko do wybranych osobnikow)
:PPPPPPPPPPPP
adwokatem d.w. nie jestem chyba ze by mi placil..;P
wiec za przeproszenieszem "czepta sie tramwaja"!!!!
ps:po paru piwkach nie draznij lwa!!!!!!!!!!
|
|
|
moze umowimy sie na randke?
Ja ogole dla ciebie wlosy pod pachami.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |