Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Istotna zmiana na Forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117

Na forum nastšpiła istotna zmiana (z czasem może być ich więcej) mianowicie aby się wypowiedzieć trzeba się zalogować na założone wczeœniej konto (konto jest bezpłatnie). Mam nadzieje, że tak zmiana ograniczy chodŸ w częœci spam jak i zbędne wypowiedzi.

Czekam na opinie...

nie to byłem Ja, jarzšbek. Zamiotłem dużo œmieci pod dywan i teraz jak jest nowa sprzštaczka to po trochu odsłaniam ten dywanik coby sie jej nie nudziło. Zabrać nie zabiorš, ale może coœ by oddali :D Mnie oddajš co roku, ale zawsze komornik jest szybszy i odbiera mi te moje ciężko zapracowane pienišdze, dlatego teraz działam w szarej strefie.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

no mi oddadza ale w islandii na tamto moje konto,wlasnie dobrze ze mi przyppomniales bo musze sobie sprawdzic:D

hmm, zaczaiłem baze, nie ma to jak pogawędka, rzeczywiœcie istotna zmiana :D

no a dlaczego ciagle boty sie rzadza?

to ty zaczales;P

4 (teraz 5ty) wpis od dołu, grrr.

nie masz co mi tu grrrrr bo jeszcze mi nic nie przyszlo:(

ok. Albo cię nie rozumię, albo jak w czeskim filmie, ja o jednym ty o drugim i tak prowadzimy konwersację. Co ci nie przyszło? Bo ja pisałem o tych botach, których już (jeszcze) nie ma, a pozatym to ide spać bo rano trza wstać i kręcić tym cyrkiem bo inaczej się wszystko rozwali

oj dobra nie nerwuj sie idz spac,slodkich snow ci zycze;*

taka jedna: Jesteœ żydówkš? [%sig%]

nie,ani zydowka ani katoliczka

ja jestem żydem, a co szukasz współziomków?? Tyle że ja jestem tak zakamóflowany że nawet nie obrzezany (to stary zwyczaj dla bandy naiwniaków bujajšcych się w trakcie rozmowy z bogiem - którego nie ma). Jeseœmy wszędzie i jak już wyjdziemy z cienia to wszyscy będziecie żałować że nie słuchaliœcie osób pokroju jankowskiego czy naszego dariussa.

za to ty masz czym błysnšć, znasz polszczyznę, ale nawet œcian nie umisz dobrze pomalować, nie mówišc o obrazach heheheh. A umisz może ucipecigucijamamotosato robić?

*umiesz. I nie kasuj moich postów gdzie cie poprawiam analfabeto.

zgadzam się z adolfem! NIE KASUJ wypowiedzi kogoœ bo potem cała wymiana zdań jest bez sensu, albo usuń cały wštek, albo się nie baw wogule. Nie wsponę o tym że wyglšda jakbym pisał sam z sobš.

*w ogóle *wspomnę

jak juz to wogóle!!!!!!!!!tez mi madrala!

Adolf chodŸ codziennie jesteœ kimœ innym (co dzień to nowe konto), szkoda mi Ciebie... Ale jeszcze trochę…

Czekam na opinie...

o! "wsponę" to żeczywiœcie byczek, nie przeczytałem tego. Jak mnie przyjmiesz do tej swojej organizacji to cię zaproszę na najbliższe Ogólnopolskie Dyktando, gdzie będziesz mógł się wykazać.

w ogóle się pisze Zajrzyj do słownika rotfl, nie pouczaj mnie dziecko. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.