Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP - glosy i kontrola umyslu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90

HAARP - glosy i kontrola umyslu HAARP moze przesylac glosy. Te glosy moga byc roznego rodzaju. Wiekszosc tych przesylanych glosow ma tylko jeden cel - oglupic czlowieka. Moga to byc glosy, ktore sie powtarzaja. Moga to byc tez takie glosy, ktore prowokuja do rozmowy. Czlowiek mimo woli zaczyna z tymi glosami rozmawiac. Rozmowy moga dotyczyc roznych tematow. Moga stanowic wyciagniecie wiadomosci na dany temat i pogladu, ktory mozna gdzies wykorzystac. Trzeba na jedno bardzo uwazac, bo glosy, ktore syszymy tylko my moga w kazdej chwili stac sie slyszalne dla otoczenia, a to dzieki temu, ze jak tylko mamy niedomkniete usta, to glosy moga zaczac mowic naszymi ustami i naszym glosem. Moga mowic w roznych jezykach. Nawet takich, ktorych my nie znamy. Jest to tak, ze przez nasze usta wydostaje sie nasz glos i usta wypowiadaja slowa nie nalezace do naszych mysli i naszej woli. Slowa, ktore sa niezgodne z nasza wiedza. HAARP jest w stanie przeslac bardzo silny impuls, ktory sam potrafi otwierac usta, ktore zaczynaja mowic. Trzeba wtedy trzymac usta bardzo zacisniete, zeby nie mowic obcych nam tekstow. W pierwszej chwili jest sie bardzo trudno zorientowac, co sie dzieje ale po chwili tylko zaciskajac usta mozna opanowac sytuacje. Kiedy taki glos mowi przez nasze usta, to w glowie tego glosu juz nie slychac !!! HAARP moze znac dokladnie kazda mysl wybranego czlowieka. Moze podsuwac wlasne mysli. Tez bardzo trudno sie zorientowac czy dana mysl jest nasza. Po pewnym czasie wiemy i zdajemy sobie sprawe z tego, ze my tak nie pomyslelismy ale z tym trzeba jeszcze bardziej uwazac jak z glosami. Czasem jest to bardzo trudne do odroznienia, bo HAARP wie o czym myslimy i w tym temacie podsuwa nam swoje mysli. Jest to bardzo plynna bariera. Trzeba sie ciagle kontrolowac. Glosy moga namawiac czlowieka do roznych rzeczy czasami obiecujac zlote gory. Jezeli do tego dodamy stosowane przez HAARP nastawienie psychiczne, to w kazdej chwili mozemy popelnic samobojstwo, zbrodnie czy klocic sie z domownikami lub zadac rozwodu.

ale to był prorok,a budda nie.Islam zakazuje trzymania w domu obrazów œwiętych,wszelkich figurek itp.

"Kiedy już wszyscy zdolni wyjadš z Polski, Haarp zrobi pranko umysłów fanatykom." Najwyższa pora! Osobiœcie preferuję Czystoœć Umysłu zastanawiam się nad opcjš krochmalenia? O-Statni gasi œwiatło i włšcza pralkę!

Jezus powiedział: "Każdy z was może być taki jak ja, a nawet lepszy". Co to za różnica, że dla kogoœ był prorokiem? Chrzeœcijaństwo też zakazywało na poczštku takich rzeczy, ale póŸniej Koœciół doszedł do wniosku, że można na tym zrobić niezły interes, póŸniej doszedł jeszcze handel relikwiami. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

"Buddyzm- ludzie trzymajš w swoich domach posšżki buddy.Ciekawę komu sš bardziej wierni.Bogu,Buddzie czy posšżkowi." "Wielu ludzi w Polsce ma w domu posšżki Jezusa na krzyżu." wielu ludzi ma i inne .. telewizor w którym mogš sobie czcić wiele różnych posšgów które uwielbiajš .. monitor komputera .. i tutaj odpowiednio .. rozmaite okazy zoologiczne uznane za domowe bóstwa .. samochody pucowane całodobowo .. ciuchy .. duperele .. obrazki w ramkach .. bibeloty wszelkiej maœci .. własne wizerunki w lustrze i nietylko .. etc etc e .. t .. c .. a co do ciekawoœci komu .. to najlepiej zapytać .. ;)

'Osobiœcie preferuję Czystoœć Umysłu'

Dariusz Wendołowski.Wszystkie trzy œwięte księgi sš prawdziwe.Koran jest ostatniš księgš kończšcš dialog Boga do ludzi.Bóg powiedział,że ostateczne jego słowa zostały zapisane w Koranie.Człowiek nie może się równać z prorokiem,ale może się sta㠜więtym poprzez œmierć jako męczennik.

Przyznam, że to trudna droga do œwiętoœci. Masz już może pomysł na własnš męczeńskš œmierć? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Gdy będe miał takš okazję to może zginę z broniš w ręku w obronie religii.W europie jest 100tys. tzw. œpiochów Al-Kaidy.Gdy przyjdzie czas to chwycš za broń ,a ja do nich dołšczę.Jadę teraz do rodziny.Nie będzie mnie chyba z tydzięń. Pozdrowienia.

W al-kaidzie sš ludzie walczšcy po 20lat.I nie ginš.Sama obrona religii nawet bez œmierci jest gwarancjš na zbawienie.

jak dla mnie to to jest chore. Nie dziwi mnie że wypłynęło w tym topicu.

Haarp - może się stać dobry lub zły, zupełnie jak my.

Haarp się stanie sygnalizatorem zbiorowej nieœwiadomoœci/œwiadomoœci. Narody dostajš to, co wkładajš ich mieszkańcy do zbiorowego umysłu. Upały sš też w USA. Im bardziej człowiek będzie rozbudowany duchowo, tym więcej radoœci zazna.

No Dobra.. NAT.> Nie Uwierzysz!!!!!!!!!! Ja nie Wierzę! Dziœ zaprosił się Kaczyński do mojego S-N-U Wprowadzili jakšœ ustawę, efektem której trzeba było z kompa wypełniać jakiœ formularz z zeznaniami. ..taka forma przesłuchania -spowiedzi sankcjonowana przepisem. MIejsce: Coœ jak "szkoła". Oczywiœcie rubryczki popierdolone i w 'sztywnym egregorze bardzo'. No więc po pół strony (a byłem już zmęczony wieczorem) jakiœ błšd powoduje mi włšczanie się bolda.. w końcu, po trzeciej próbie korekty stwierdzam, że to pierdolę. A ten(pan Jarek) siedzi koło mnie po prawej w ławce.. I ja mu mówię: - wal się pryku - co to za gówno/bubel kolejny?! ..sam se to wypełniaj.. A on na to: - to jest też efektem ubocznym tego, co Pan robi(naszš odpowiedziš).. [Ale ponieważ nie wiedział, co ja właœciwie takiego robię, A na jego twarzy wypisana była totalna niewiedza oraz nieœwiadomoœc i głód poznania] i dodał -..Czy możemy porozmawiać na osobnoœci? i tu EUREKA.. dociera do mnie w PEŁNIi, że ten goœć miał prezentowane kompletnie zafałszowane dane na wejœciu.. z nałożonymi absurdalnymi interpretacjami.. i zupełnie na opak "rozumie" sytuację. Po prostu nie był zdolny do jakiejkolwiek konstruktywnej syntezy analizujšc błędne dane. -Oczywiœcie [odpowiadam..odnajdujšc na planie budhialnym jakieœ œlady symilarnych owoców budhialnych] Więc ten prowadzi mnie na bok do pokoju... Ale akurat jego Kot zjadł coœ nieteges, więc miał rozwolnienie i w pokoju była kocia sraczka.. No to idziemy do pokoju w amfiladzie, gdzie jest bajzel straszny..jakaœ sypialnia chyba.. niepoœcielone tam.. [nieładnie panie prezesie-taki buRdEL z pszeproszeniem] ..No i tak niebardzo jest tu gdzie uœišœć więc na łóżku siadamy wšskim.. Facet nie bardzo wie jak się zabrać za to wyartykułowanie swoich niewiadomych, któreto ja miałbym zaspokoić-rozœwietlać. ..a ja zmęczony..nie ma o co oprzeć się.. więc się kładę.. On też zmęczony.. więc też się kładzie ..i tak się MOŒCIMy, aby odnaleŸć stosownš wygodnš pozycję i się rozmówić. Nie lubię facetów..ale chcę to mieć za sobš i czekam na kwestię.. ..i wtedy się obudziłem [w końcu nikt by tego nie zdzierżył] !!!!!!!!!! Ale NIEeeeeeeeeee.... zaaanim się obudziłem, otworzyła się szafa z której wypadł trup.. ..yyyy tzn. niezupełnie "wypadł": WySKOCZYŁ superynteLIGENt Wierzejski z okrzykiem: "A Mam Was! -PEDAŁY! (w głosie pobrzmiewała nutka zazdroœci) Pałac Prezydencki był otoczony przez Bandę Skinów i oddziały NeoKAToNazzi z mózgami Implantowanymi przez samego Prałata Jankowskiego i jego kumpli z SEKTY Dominujšcych Psów oraz z SEKTY Lux VeriKutas. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~suplemencik~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dodam tylko, że byłem Nagualem Kwaœniewskiego w latach jego sukcesów, czyli od wyborów do jego wizyty w akwarium jp2 na kółkach. W tym okresie Wielokrotnie w snach zapytywał mnie o radę i otrzymywał jš. Po tej wizycie w akwarium jp2 mu odwaliło, a ja odłšczyłem możliwoœć korzystania z wszelkich moich zasobów.. wtedy zaczęła się jego równia pochyła w dół. również równia pochyła częœci społeczeństwa, połaczonego z tš sytuacjš. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~dodam też: Krzaklewskiego widziałem we œnie raz, jako takiego wielkiego robala-Prusaka lub kleszcza 50cm ..z rasy tych, co lšdowali w okolicach Wylatowa. te Kleszcze zawsze aktywizujš się przed wyborami w polsce lub zdarzeniami mogšcymi mieć wpływ na kontrolę tonala. To było coœ najbardziej obrzydliwego, jakie kiedykolwiek dotšd widziałem. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wniosek: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ CHYBA NIE NALEŻY zgadzać się na rozmowy ~"NA OSOBNOŒCI" ..toż to jest korupcjogenne. w tym œnie byłem dzieckiem. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lepiej otwieraj granice, na przykład do Luxemburga.

a sš zamknięte?

Otwórz tak, żeby można wjechać do Luxemburga i legalnie pracować :-)

hmm .. ja dziœ też miałam ciekawy sen .. m.in. nt. HaaRPa wprosiły się do niego osobniki udajšce ludzi .. chcieli mnie zastraszyć .. zabawni byli myœleli że ich nie rozpoznam :D chcieli abym zajrzała do pewnych snów i pokierowała .. takš prymitywnš pułapkę zastosowali {zupełnie jak Jarek prezes ... i tak się wpraszać i pierdolić kaca-po-ły} haarpem straszyli .. uœmiałam się .. .. ciekawe ... {a tak a'propos ja też nie wierzę :) .. a to nawet nie kwestia wiary/niewiary jest} a co do snów .. dużo by mówić zauważcie .. co oznacza gdy ktoœ twierdzi: "mi się nigdy nic nie œni" albo "œniło mi się coœ .. ważnego, ciekawego .. ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć .. dlaczego ja nie pamiętam snów" :)

Mnie gania słowo Erdöl.

Chcš, bym lokalizowała nowe pokłady....

Obiecujš za to spokój w Polsce:/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.