| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak przetrwać w czasie konfliktu. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51 |
|
Jak przetrwać w czasie konfliktu lub działań wojennych na ogromnš skalę.Jak wiadomo żyjemy w czasach,w których większoć państw ma bombę atomowš,broń chemicznš oraz doskonałe uzbrojenia.Na wszelki wypadek trzeba wiedzieć jak przetrwać w konflikcie zbrojnym.
W polsce dobrš kryjówkš sš nasze góry.W warszawie punktem politycznym jest ródmiecie,więc osoba mieszkajšca tam jest bardziej zagrożona.W czasie konfliktu nie należy zbliżać się do jakiegokolwiek obcego żołnierza,bo chociaż stosunki polityczne naszego państwa z sšsiadujšcymi sš nawet dobre to na wojnie każdy obcy żołnierz jest bardzo dużym zagrożeniem.Dobrš obronš (gdy np. nie ma już wyjcia) jest atak.Ja mam instrukcie do robienia bomb,rakiet,wyrzutni rakiet,granatów dymnych oraz innych (materiałów wybuchowych).Posiadam także znacznš iloć amunicji.Np. do kałasznikowa.Można jš znależć w polsce (pod ziemiš).Ja osobicie znalazłem pod wodš metalowš skrzynkę z nabojami majšcymi nawet po 10cm.Jakie sš wasze sposoby przetrwania w czasie konfliktu??
|
|
|
JAKĽ JASKINIĘ TRZEBA ZNALEŻĆ , MOZE POD JEZIOREM, POD JAKĽ GÓRĽ INNY WYMIAR WCHODZI W GRĘ ,MOZE LEPIEJ WALCZYĆ???
|
|
|
Chyba najlepiej walczyć.Dzięki temu można usunšć lub uspokoić żródło zagrożenia,ale kryjówka i tak musi być.
|
|
|
Albo jak obce wojska przekraczajš granice to ršbnšć ich jak sš w skupisku.
|
|
|
Można też podać się za przyjacielskie państwo i zrzucać wojsku zatrute jedzenie w paczkach.
|
|
|
agresorowi wielkie gratki a obroncy standardowy pakiecik dyplomatyczny SZ/O.
PS. postawa ibroncy godna podziwu.
|
|
|
Ja jestem maszyna do zabijania, jak kto się na mnie rzuca, dostaje jakiego powera, choć zwykle przeciwnika oszukuję, że wszystko okey, a nagle z nienacka....
|
|
|
ciekawe - ja mam podobnie - kiedy mnie facet autem przejechał - i prawie tego nie przeżył.
|
|
|
mnie raz pies ugryzł i tydzień póżniej zdechł na wciekliznę
|
|
|
Dobrym pomysłem jest także nagminne sprawdzanie wiadomoci w internecie lub tv.Wtedy wiadomo co się dzieje i można ocenić sytuacje,dzięki czemu można zlokalizować miejsce niebezpieczne i zmienić kierunek ucieczki.
|
|
|
"Zarzšd metra warszawskiego przypomina: na każdej stacji znajduje się żółty telefon alarmowy, w razie zauważenia..."
Kiedy w metrze przeprowadzili symulację - pozostawili w jednym z wagonów pakunek z wystajšcymi przewodami i... pakunek zginšł, kto go ukradł.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pewnie jaki mieciaż.Z jakiej polskiej bazy wojskowej złomiarz ukradł rakiety ziemia-powietrze.
|
|
|
Poza tym Polska jest krajem neutralnym dla różnych terrorystów.
Tu się spotykajš i omawiajš sprawy.
Nie "spalš" sobie przecież punktu kontaktowego.
A na prawdziwš wojnę na razie się nie zanosi.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dla polityków liczš się tylko pienišdze.Szkolenia na wypadek ataku "terrorystycznego" nic nie dadzš,bo akcja w spokoju a akcja ze wiadomociš zagrożenia jest zawsze trudna.Taki atak jest doskonale zaplanowany,a ludzie z jakiego lotniska mogš być przekupieni.
|
|
|
Najgorzej jest jak tzw. "terroryci" działajš na zlecenie rzšdu.
[%sig%]
|
|
|
Gdyby nie było USA,Izraela,Rosji i Serbii to byłoby dobrze.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 51 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |