Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Żydowska matematyka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45

Rok 1968 - Ilu Żydów zginęło w Auschwitz? 4.5 miliona Rok 1968 - Ilu Żydów zginęło w drugiej wojnie œwiatowej? 6 milionów. Rok 2006 - Ilu Żydów zginęło w Auschwitz? 1.1 miliona Rok 1968 - Ilu Żydów zginęło w drugiej wojnie œwiatowej? 6 milionów. 4.5 miliona minus 1.1 miliona = 3.4 milona zmartwychwstało! http://www.auschwitz.org.pl/html/eng/historia_KL/liczba_narodowosc_ofiar_ok.html Ale nikt 'zmartwychwstania' nie œwiętował!!! Mało tego! Od 6 milionów odjšć 3.4 miliona 'zmartwychwstałych' = 6 milionów!!! Oj żeby mnie w ten spoœób lichwiarskie banki liczyły pieniadze. Za negowanie tej szalonej matematyki żydowskiej ludzie siedzš w więzieniach. Co jeszcze ciekawe, Żydzi od czasów zakończenia II WŒ nie rzšdali od Polski odszkodowań. Raptem zaczęli rzšdać przeogromnej sumu, 65 miliardów dolarów za odszkodowania wyrzšdzone im przez Niemców! Nic tylko wiać z Polski i zostawić tam Żydów, po miesišcu tlenu w Polsce zabraknie. Sprawy polsko żydowskie według Interii http://fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news?inf=764844

Kanarek to najmniejszy ptaszek. I ma też najmniejszy móżdżek...

my jesteœmy ziarna rozsypane ziarna my jesteœmy Armia niewidzialna Armia

PROTOKÓL No. 18 SRODKI OCHRONNE Jezeli bedziemy potrzebowali zastosowac wzmozone srodki ochronne (najstraszniejsza trucizna dla powagi wladzy), urzadzimy wówczas symulowane zaburzenia lub wybuch niezadowolenia wyrazanego przez uzdolnionych mówców, do których przylacza sie zaraz wspólmyslacy. Da nam to powód do rewizji i dozoru ze strony naszych slug pracujacych w policji gojów. JAWNOSC SRODKÓW OCHRONY JAKO ZGUBA DLA WLADZY Poniewaz wiekszosc spiskowców dziala z milosci do sztuki, a z zamilowania do gadulstwa - nie bedziemy niepokoili ich przed rozpoczeciem dzialan z ich strony, lecz tylko wprowadzimy do ich sfery elementy obserwacyjne. Nalezy pamietac, ze powaga wladzy maleje przez wykrywanie czestych spisków: jest to niejako przyznaniem sie do bezsilnosci lub jeszcze co gorsze do wlasnej nieslusznosci. Wiadomo wam, ze zniszczylismy powage panujacych przez czeste zamachy dokonywane przez naszych agentów, bedacych slepymi baranami w naszym stadzie. Wystarcza kilka zdan liberalnych, by sklonic ich do popelnienia zbrodni byle tylko posiadala ona zabarwienie polityczne. Zmusimy panujacych do przyznania sie do bezsilnosci przez ogloszenie jawnych srodków ochrony i w ten sposób zniszczymy powage wladzy. OCHRONA KRÓLA ZYDOWSKIEGO Wladca nasz bedzie strzezony przez niewidoczna straz, bowiem nie dopuscimy do tego, by powstalo przypuszczenie, ze istnieje przeciwko niemu spisek, z którym nie bedac zdolny walczyc, musi sie przed nim chowac. Gdybysmy dopuscili do istnienia takiego przypuszczenia, jak to robia goje - tym samym podpisalibysmy wyrok, jezeli nie na niego samego, to na dynastie jego, w niedalekiej przyszlosci. Wedle scisle zachowawczych pozorów wladca nasz bedzie uzywal wladzy swej dla dobra narodu, nigdy zas dla celów wlasnych lub dynastycznych. To tez dzieki zachowaniu podobnego decourm, wladza jego bedzie wzbudzala szacunek i bedzie strzezona przez samych poddanych którzy beda ja ubóstwiali, swiadomi, ze z nia zwiazana jest pomyslnosc kazdego obywatela, bowiem od wladzy tej zalezy porzadek ustroju spolecznego. Strzec wladce jawnie, to znaczy uznac slabosc organizacji jego sily. Wladca nasz w czasie wystapien publicznych bedzie zawsze otoczony tlumem, jak gdyby ciekawych mezczyzn i kobiet, którzy zajma pierwsze szeregi kolo niego niby przypadkowo i beda rzekomo przez poszanowanie ladu wstrzymywali innych. Jezeli w tlumie znajdzie sie petent, usilujacy podac prosbe przedzierajac sie przez szeregi, wówczas pierwsze z tych osób powinny przejac prosbe i w oczach petenta podac ja wladcy. Aureola wladzy wymaga dla swego istnienia, by naród mógl, mówic: „gdyby o tym król wiedzial", albo: „król o tym wie".

Rok 1968 - Ilu Żydów zginęło w Auschwitz? 4.5 miliona Rok 1968 - Ilu Żydów zginęło w drugiej wojnie œwiatowej? 6 milionów. Rok 2006 - Ilu Żydów zginęło w Auschwitz? 1.1 miliona Rok 1968 - Ilu Żydów zginęło w drugiej wojnie œwiatowej? 6 milionów. - a to co? Matematyka Watchera? [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Echh lolek dobijasz mnie czasem hehe:) A co do matematyki...czy ja wiem czy to watchera? Wiem że jestem agentem i się tego nie wstydze! Olee! A ten cham watcher posšdzał mnie o myœlenie! SKANDAL! W kłofie sie nie mieœci... Naturalnie, w Polsce sš TYLKO i wyłšcznie żydzi. Polacy dawno sš w Kanadzie. Tam czytajš z nudów polskie stronki. Ponadto, sam jestem żydem! Zgoliłem pejsy dla niepoznaki, ale na plecach noszę fluorescencyjny tatuaż gwiazdy Dawida. No i jak powszechnie wiadomo, każdy Polak olewa to co się dzieje w kraju, informacje roznosi pocztš pantoflowš, i daje się zniszczyć od œrodka. Logiczne. Prawie. [%sig%]

Ale mnie Watcher wymienił na pierwszym miejscu. Moim zdaniem Polakami majš prawo się nazywać tylko członkowie rodziny Radia Maryja :) Reszta to Żydzi, masoni, lub inni agenci. Olee! :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ja nie jestem !! mam tylko takie dziwne nazwisko :)))) musze zmienić na Cham Nieboszczyk p.s. skupcie sie na konkrecie a tu gadu gadu a z ryja jebje

http://www.youtube.com/watch?v=MDi7s9ja8ug&search=rydzyk <-- Prawdziwi Polacy, którym nie starczyło kasy na bilet do Kanady. http://www.youtube.com/watch?v=wA3FAe8TF90&mode=related&search=rydzyk <--Muza sponsorowana przez RM. Prawie jak Viva la Bam :) [%sig%]

Poniżej podaję link do filmu, w którym ukazuje się w jaki sposób Żydzi zabijajš w rzeŸni w &#8216;koszerny&#8217; sposób bydło. Widok jest makabryczny i można zwymiotować, na to patrzšc. Co dziwi, w jaki sposób bez miłosierdzia i jakichkolwiek ludzkich uczuć stosuje się jakieœ paranoiczne rytualne bicie zwierzšt. Poniżej link do krótkiego filmu, zaledwie 3 mb. http://www.natallnews.com/images/teaser/kosherslaughter.wmv Zastanów się dobrze, czy chcesz kupować cokolwiek koszernego.

wyœlij mi film na maila , bo mnie serwer na nienawiœć nie wpuszcza pozdro

Powiem tak: Filmiku nie byłem w stanie zobaczyć całego. To raczej nie na moje nerwy. Po drugie, nie tylko żydzi sš tak głupi jak ci tutaj. www.ogrish.com Pod tym linkiem jest WIELE podobnych filmów. Nie polecam, ale widać prawdziwš naturę czlowieka. Po trzecie, takie rzeŸnie powinny być karane najdłuższš i najboleœniejszš, możliwš znanš człowiekowi œmierciš. (Niezbyt mšdre rozwišzanie, ale po prostu szok do czego ludzie sš zdolni) Po czwarte, mój ciasny umysł nie może pojšć, co takiego to bydło wyrzšdziło komukolwiek żeby zasłóżyć na takš œmierć. I proszę, obwiniajcie kogo chcecie, ja wiem jedno. Jest kilka rzeczy pewnych w życiu. Największym potworem jest człowiek. I gdzie w takich momentach jest sprawiedliwoœć? Kto wymyœla takie maszyny? Po co? Sš setki, jak nie tysišce sposobów na załatwienie bezbolesnej i szybkiej œmierci. Ale oni chcš zaoszczędzić pieniędzy/czasu i zadajš nieziemski ból. Nie ma słów żeby opisać takie sprawy. Z resztš o czym tu gadać. Chyba każdy zdrowy umysłowo człowiek wie co należało by w takiej sprawie zrobić. [%sig%]

wyckret Najmšdrzejsza , z mšdrych wypowiedzi !!!! Watcher za cało zło wini Żydów, jakie to dla niego proste ....znaleŸć jednego winnego ! Ja widzę zło wokoło i nie sš to Żydzi .

:)))no no ja widze wookoło duzo zła widze duzo zła widzę zło czuje zło czuje sie zły czuje się Ÿle zło mówi mi , że tu mieszka teraz juz wiem że dobro jest gdzie indziej jest we mnie i trzyma zło w kagańcu i widze wileu Możnych ...bez kagańca i widzę że pochodzš z jednaj kultury ...Pan -Niewolnik ....niewolnicy dziela się bardzo jak wszystko: \SĽ TEŻ TACY KTÓRZY SWOJA DOLE WYSŁAWIAJĽ POD NIEBIOSA I GOTOWI SĽ PIEPRZYĆ SIĘ Z NIĽ I LIZAĆ JAK STOPY KOCHANKI A BRONIĆ JEJ BĘDĽ - TO JEST ICH WYZNANIE WIARY - W NIEOMYLNOŒĆ SWOICH WIELKICH WYBORÓW NAĆPANI ŒLINĽ WŁADCY , TARGANI FALAMI KROCZĽCEJ 'STAROŒCI'' UNOSZĽ SIĘ KU NICOŒCI GINĽ NICZYM DZIEWICA W SAMOBÓJSTWIE , RADUJĽC PRYMITYWNE ISTOTY ....Z OTCHŁANI CIEMNOŒCI pozdro

Po drugie, nie tylko żydzi sš tak głupi jak ci tutaj. W innym wštku masz żydowskie zbrodnie.

Chodziło mi raczej o tych jegomoœci z zamieszczonego przez Ciebie filmu. [%sig%]

Głupota nie zna granic, jest międzynarodowa. Podobnie jest z mšdroœciš i miłoœciš. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

głupota to broń biologiczna :)))

Bankierzy i złodzieje! Israel Shamir Szwajcarskie miliardy ofiar Holocaustu okazały się zupełnym mitem &#8211; jak pisze Times w wydaniu sobotnim z 13 paŸdziernika 2001r, odsłaniajšc kulisy jednego z najbardziej groteskowych i niesmacznych dramatów, jakim zawsze pozostaje kryminalny akt wyłudzenia i rabunku. A zaczęło się to wszystko w 1995 roku, kiedy to dwóch ważnych gentlemanów, panowie Edgar Bronfman &#8211; przewodniczšcy Œwiatowego Kongresu Żydów i pan Abraham Burg &#8211; wschodzšca gwiazda izraelskiej polityki przekroczyło próg banków szwajcarskich z humanitarnš misjš. " Macie miliardy dolarów zdeponowane na waszych kontach przez Żydów przed II Wojna Œwiatowš" &#8211; powiedzieli &#8211; " Żšdamy natychmiastowego wypłacenia pieniędzy, dopóki ocaleni z holocaustu jeszcze żyjš. Niech ostatnie chwile ich życia przeżyjš w miarę dostatnio". Bronfman i Burg sš na tyle znani i ważni, że zarówno banki, jak i kompanie ubezpieczeniowe nie mogły ich zignorować, ale musiały posłuchać. Edgar Bronfman odziedziczył swoje miliardy po ojcu Samie, szefie Mafii Żydowskiej. Sam (Shmuele) natomiast zbił swojš fortunę na dystrybucji i handlu wódkš w USA, którš przemycał w czasie Prohibicji z Kanady przez Wielkie Jeziora, przy pomocy rozbudowanej sieci gangsterskiej. Shmuel Bronfman zbił jeszcze większš fortunę, jako rekin pożyczkowy. Na krotko przed œmierciš zapytany przez dziennikarza, co jest największym wynalazkiem ludzkoœci? &#8211; Shmuel Bronfman odpowiedział &#8211; Tak naprawdę to jest jedno &#8211; Odsetki od pożyczek! Kapitały zdobyte na zbrodni i wyciœnięte od dłużników pomogły w polityce. W żydowskiej polityce tym bardziej, bo tam nie musisz być nigdzie i przez nikogo wybranym, aby być ważnš figurš. Zawsze przecież możesz wynajšć dwa pokoje w biurowcu i napisać na drzwiach Żydowski Zwišzek Œwiatowy, albo Forum Ocalonych, albo Żydowska Organizacja Wyzwolenia i już jesteœ w interesie. Nikt przecież nie zastrzegł sobie praw do takich i im podobnych nazw. Kongres Œwiatowy Żydów był właœnie takim malutkim interesem z wielkš nazwš. Przed Bronfmanem miał tez innš żydowskš patriarchalnš figurę, jakim był Nahum Goldman, ale wtedy jeszcze nie cišgnięto tak nachalnie za sznurki i nie cięto lodu w upał. To dopiero poparte ogromnym kapitałem Bronfmana to "ciało przedstawicielskie" nabrało powagi i znaczenia. Avram (Abraham) Burg, marszałek izraelskiego Knesetu i kandydat na przewodniczšcego Partii Pracy jest synem innego wielkiego polityka Izraela, który służył we wszystkich jego rzšdach, jako minister przez 40 lat. Lidera Narodowej Partii Religijnej dr. Burga, tak &#8211; właœnie tego dr.Burga, który w programie telewizyjnym ABC Nightline 2 sierpnia 2001 okreœlił Palestyńczyków jako " ...ludzi, których nie chciałbyœ za mężów twoich córek". Avram potrzebuje sponsorów w zrobieniu politycznej kariery, a Bronfman odpowiedniego partnera w Izraelu dla swoich planów. Żaden bank, żadna kompania ubezpieczeniowa nie odmówi zatem tak ważnym figurom. Po krótkim oporze, szwajcarski gigant poddał się i "tytularne głowy" Żydostwa odeszły z ogromnymi kuframi pełnymi pieniędzy. " Ci Żydzi chcš obrabować nasze banki i kompanie ubezpieczeniowe w imię swojego holocaustu" &#8211; powiadali Szwajcarzy. Ale jakże się straszliwie mylili. Cala historia rozpoczyna się niczym powtórzone Protokóły Mędrców Syjonu z podbudowš scenografii wziętej z "Żšdła". Szeœc lat już mija, a prawie ani jeden dolar nie został wypuszczony z zaciœniętych, zachłannych pazurów międzynarodowej komisji stworzonej przez Bronfmana i Burga. Praktycznie nic nie dano żadnemu z ocalonych z żydowskiego holocaustu. Te pienišdze zostały zdefraudowane dokładnie przez tych samych ludzi , którzy tak głoœno domagali się sprawiedliwoœci i uczciwoœci dla ofiar Holocaustu. Obecnie &#8211; Los Angeles Times napisał: "Międzynarodowa komisja ustanowiona dla zaspokojenia roszczeń ubezpieczeniowych z okresu Holocaustu wydała do dnia dzisiejszego więcej niż 30 mln na pensje, hotele, reklamę, kiedy w tym samym czasie rozprowadzono na cele statutowe mniej niż 3 mln". Członkowie komisji zamienili się na wysokiej klasy klientów agentów podróży, luksusowych kurortów i parków rozrywki. LA Times pisze: "dokumenty zaœwiadczajš, że od 1998 roku komisja odbyła 18 wielkich zjazdów, każdy z ponad 100 uczestnikami w drogich hotelach Londynu, Jerozolimy, Rzymu, Waszyngtonu i Nowego Jorku". Kiedy ofiary pracy przymusowej &#8211; jak podaje "The Independent" &#8211; otrzymajš nie więcej niż od 2500 do 7500$, prawnicy, którzy prowadzili negocjacje ze Szwajcarami dostali wynagrodzenia każdy po ponad 1 mln dolarów. A oto właœnie przed paru dniami " Times "podaje, że po dokładnym sprawdzeniu tzw. "uœpionych" kont bankowych przez Szwajcarów, okazało się, że owe pienišdze nie należš wcale do Żydów &#8211; ofiar Holocaustu. Należš one bowiem w zdecydowanej większoœci do bogatych Nie &#8211; Żydów, czyli Gojów, którzy po prostu o swych pienišdzach zapomnieli. Zatem okazuje się, że Szwajcaria zapłaciła 1,5 miliarda dolarów Bronfmanowi i Burgowi nie dlatego, że ich zadania były słuszne. Zapłacili ponieważ nie mieli wyjœcia. Otóż okazało się, że Bronfman razem zreszta z Markiem Richem, byli najważniejszymi sponsorami prezydenta Billa Clintona, a Clinton swoje "proœby" do Szwajcarii formowałby być może w postaci... kluczy bombowców. Niektóre fakty zaczęły wychodzić na œwiatło dzienne w ksišżce profesora Finkelsteina pt. "Przemysł Holocaustu". Finkelstein protestuje przeciwko bandyckim metodom żydowskich organizacji. Za to tylko okrzyknięto go antysemitš. Teraz po roku od chwili ukazania się ksišżki ukazujš się jeszcze bardziej nieprawdopodobne i smakowite detale. Jeżeli sprawdzane dokładnie informacje uzyskajš potwierdzenie, będziemy mieli do czynienia z największym aktem złodziejstwa &#8211; jakiego dokonano w 20 wieku! Oczywiœcie profesor Finkelstein pomylił się w paru sprawach: otóż, na złoœć tzw. żydofobom, ofiarami złodziejstwa nie sš tylko banki i ubezpieczenia, ale i proœci Żydzi. Ku hańbie natomiast i wstydowi Żydów i żydofilów, złodziejami rabujšcymi sš samozwańczy Przywódcy Żydowscy, którzy uzurpowali sobie prawo reprezentacji Żydów. II Człowiekiem, który kryje się za tym wszystkim jest człowiek &#8211; jakże odmienny od profesora Finkelsteina z Nowego Yorku. Martin Stern jest bogatym brytyjskim biznesmenem siedzšcym po uszy w interesie nieruchomoœciowym oraz w działalnoœci żydowskiej i syjonistycznej. Pracuje w Londynie, ale weekendy spędza w wielkim apartamencie, jaki posiada w Jerozolimie w dzielnicy ortodoksyjnych Żydów. Nie opuszcza żadnej modlitwy w swojej shule, rozdaje jałmużnę i kocha Israel. Jego zwyczajne spotkanie ze szwajcarskim bankierem w Villar, eleganckim kurorcie w Alpach szwajcarskich, zapoczštkowało całš machinację wokół odszkodowań za Holocaust. Otóż bankier powiedział małš ploteczkę Sternowi o tym &#8211; jak jego bank Union Swisse (USB) dokonujšc komputerowej inwentaryzacji odkrył, że wiele kont jest uœpionych od 1939 roku. Liczyli oni, że ok 45 mln FS czyli ok. 30 mln $ zdeponowanych w ich Banku, musiało prawdopodobnie należeć do Żydów, którzy zginęli w Holocauœcie, lub po wojnie. "Nie chcieliœmy trzymać niczyich pieniędzy" &#8211; powiedział uczciwy Szwajcar &#8211; " zadzwoniliœmy do Œwiatowego Kongresu Żydów i poprosiliœmy ich o pomoc w znalezieniu uprawnionych do spadków". Kongres odpowiedział, że nie leży to w jego statutowych założeniach, zatem potraktowani chłodno Szwajcarzy przekazali pienišdze na Czerwony Krzyż &#8211; całe 30 mln. Martin Stern był bardzo poruszony historia i opowiedział jš w izraelskim radiu. Dwa tygodnie po audycji radiowej panowie Bronfman i Burg dziwnym &#8220;zbiegiem okolicznoœci&#8221; pojawili się w Szwajcarii pukajšc do drzwi szwajcarskich korporacji bankowych z żšdaniem gotówki. Jak powiedzieliœmy wczeœniej, pienišdze oczywiœcie dostali, ale zatrzymali je na swoje potrzeby. Martin poczuł się w jakiœ sposób zaangażowany i zaczšł œledzić co się dzieje z pieniędzmi. Martwiły go coraz bardziej sposoby, w jakie pienišdze te sš rozdysponowywane...Oprócz swych ogromnych pensji, Komisja Odszkodowawcza wydala 43 mln $ na paczki żywnoœciowe dla Żydów rosyjskich, o czym nikogo nie poinformowali, dokładnie wtedy &#8211; kiedy ponaglali w tym samym czasie Szwajcarów, aby ci spieszyli się z wypłatami dla "ocalonych". Czyżby ich żšdania nagle uległy zmianie? Pewne sprawy rodzinne zawiodły Sterna do Generali Assurance. Przed wojna Genarali było wielkš kompaniš ubezpieczeniowš włoskš tzn. była ona własnoœciš włoskich Żydów. "Wiele kompani ubezpieczeniowych w owym czasie było w rękach żydowskich, które też pełniły role małych banków" &#8211; powiada Stern. Generali posiadało ogromne zasoby w Palestynie, jak i na Bałkanach, oraz we Włoszech. Pomimo wojny, włoskiego faszyzmu i holocaustu, Generali zachowała żydowskie koneksje i własnoœć. Otóż nie chcšc iœć w œlady Szwajcarów i Niemców, odmówili oni respektowania wszelakich przedwojennych polis. Stern na swoja rękę wynajšł detektywów i przeprowadził dochodzenie odnajdujšc miejsce, gdzie zmagazynowane zostały archiwa ze wszystkimi przedwojennymi polisami. Okazało się, że Generali winna jest ogromne sumy uprawnionym. Odkrycie Sterna zmusiło szefów Generali do zgody na zapłacenie &#8211; ale tylko uprawnionym do ich rak osobiœcie(!). III Teraz, jeżeli zmarły ubezpieczony nie był Żydem, jego zstępni dostanš równowartoœć polisy &#8211; na jakš był ubezpieczony, czy to w kompanii, czy banku. Ale jak już wam wszystkim wiadomo, lub przynajmniej powinno być wiadomo &#8211; my Żydzi różnimy się od innych. Różnimy się tym, że zdaje się, jesteœmy bardziej naiwni, ponieważ zgodziliœmy się na poœredników &#8211; Żydowskich Przywódców &#8211; do targów z Gojami. Poczšwszy od 1950 roku żydowscy przywódcy zrobili miliony, jako poœrednicy, gdyż żadne odszkodowania nigdy nie szły prosto do ršk poszkodowanych, ale zawsze do lepkich łap przywódców. Żydzi z Izraela powinni otrzymać odszkodowania poprzez izraelskie kanały, kiedy Żydzi europejscy od razu od Gojów. Zadziwiajšco zawsze ci Żydzi, którzy dostawali odszkodowania poprzez żydowskich poœredników otrzymywali mniej, a czasami o wiele mniej &#8211; żydowskie państwo, żydowskie organizacje, żydowskie komitety i żydowscy liderzy zawsze zarobili na transakcji, wykorzystujšc każdš sztuczkę, każdy pretekst. Kiedy inflacja w Izraelu jest z natury wysoka, poszkodowani zawsze sš na minusie. Banki nigdy nie przekazujš pieniędzy na czas. Kiedy Żydzi rosyjscy zaczęli przyjeżdżać do Izraela, żydowscy przywódcy dogadali się z Niemcami &#8211; aby ci zadbali o potrzeby przesiedleńców. Lwia częœć funduszy, jakie przelali Niemcy na ten cel do dziœ znajduje się w rękach żydowskich organizacji, poœredników i innych. Ktokolwiek z nas zaufał naszym żydowskim braciom został wystrychnięty na dudka, nic się nie zmieniło: tak, jak zasada orżnšć Żyda była w przeszłoœci cecha wszystkich żydowskich oszustów, liderów i bankierów &#8211; tak zostało do dzisiaj. Cynik ujšłby to tak: sama czysta idea Żydostwa jest najlepszym wynalazkiem żydowskich oszustów. W czasach naszych dziadków nie działało to tak dobrze, bo ówczeœni Żydzi doskonale wiedzieli, ze żydowski oszust oszuka Żyda tak samo szybko &#8211; jak oszukiwał Goja &#8211; a może nawet szybciej. Ale teraz większoœć z nas zapomniała o tym &#8211; tak ważnym fakcie. IV Kiedy już Stern odkrył polisy i Generali zgodziło się płacić, to natychmiast izraelscy i żydowscy politycy postanowili, że nic bez nich. Otóż wynegocjowali oni w imieniu poszkodowanych stałe porozumienie z Generali. Sam pomysł jest idiotyczny &#8211; no bo bez względu na to, czy Żydzi sš narodem, czy grupš etnicznš, czy religijnš, zawarli oni umowy ubezpieczeniowe &#8211; jako prywatne osoby. Ponadto w żadnej klauzuli nie upoważnili nikogo, a już najmniej izraelskich polityków do reprezentowania ich interesów. Ale ci politycy negocjujš porozumienie, uzyskujšc za te przysługę 100mln$ (sto milionów dolarów), nazywajšc to Generalnym Funduszem i natychmiast używajšc go, jak swój własny. Zapomnieli całkowicie o prawach i interesie żydowskich właœcicieli polis ubezpieczeniowych, lub najprawdopodobniej nigdy nie brali ich pod uwagę, no może za wyjštkiem użycia ich &#8211; jako semantycznego frazesu. W czerwcu 2001 roku z 1250 polis &#8211; jakie zgłosiły roszczenia, Generalny Fundusz załatwił jedynie 72. Właœciciele polis sš odsyłani w jedna i w druga stronę, bardzo często spotyka ich kategoryczna odmowa bez podania jakiejkolwiek przyczyny, bšdŸ nie otrzymujš na swe podania jakiejkolwiek odpowiedzi. Zdesperowani ludzie zwracajš się bezpoœrednio do Włochów... i dostajš zapłatę. Już to samo dodatkowo udowadnia wszystkim i wokół, ze Żydzi potrzebujš żydowskich poœredników tak samo, jak rybie potrzebny jest kombinezon płetwonurka. W tym samym czasie Generalny Fundusz dokonuje 270 ex gratia płatnoœci na humanitarne akcje. Wysyłajš paczki do Rosji do rosyjskich Żydów, kuszšc nimi do emigracji do Izraela. Mam nadzieję, że Generalny Fundusz będzie niezmiernie szczęœliwy karmišc rosyjskich Żydów i zaspokajajšc swe syjonistyczne marzenia, ale dlaczego ci izraelscy politycy nie mówili o tym wczeœniej negocjujšc porozumienie? Martin Stern odkrył ze zaufani GF zaczęli często latać do Włoch na koszt GF, a kiedy okazało się, że to w sumie małe pienišdze, poprosili GF o specjalne fundusze i zapłatę za usługi. Na domiar złego wiadomoœć rozniosła się za ocean i żydowscy klienci w Ameryce dowiedzieli się, że ich sprawy zostały "zalatwione" przez ich polityków i ze żydowskie organizacje amerykańskie wspomagały swoich kolesi z Izraela. Ważnš rolę w owym szwindlu odegrał nie byle kto, tylko sam Lawrence Eagleburger, były sekretarz Stanu US w rzšdzie Clintona. Ten &#8220;wielki&#8221; człowiek siedzi na stanowisku przewodniczšcego komisji żydowskich przywódców d/s odszkodowań za holokaustowe odszkodowania od firm ubezpieczeniowych i pobiera bagatela tylko 350 tys. $ rocznie. W opinii Sterna pienišdze, jakie uzyskano w porozumieniu, zaledwie wystarczajš na pokrycie roszczeń poszkodowanych i dlatego przeraża go beztroska &#8211; z jakš Bronfman i Burg przewalajš fundusze. V W czasie kiedy organizacje żydowskie naciskały nachalnie na banki Szwajcarów i Niemców, w stosunku do banków żydowskich były one o wiele bardziej ulegle. Bank Leumi Israel posiada najprawdopodobniej najwięcej funduszów należšcych do ludzi, którzy zginęli podczas wojny niż Szwajcarzy i Niemcy oraz inne do kupy razem wzięci. Być może ogarnie was pusty œmiech, ale to właœnie żydowskie banki należš do tych, którym w ogóle się nie spieszy z wypłatami. Naprawdę to trzymajš się te pienišdze ich łap &#8211; jak przyklejone. Przed II Wojnš wielu europejskich Żydów zdeponowało swoje oszczędnoœci w Anglo Palestyńskim Banku, głównym żydowskim banku Palestyny, bo tak nazywał się Bank Leumi przed 1948 rokiem. Wielu z nich złożyło depozyty, wielu wynajęło sejfy. Nie tylko Żydzi używali tego banku &#8211; jego sejfy kryły skarby zarówno Żydów, jak i palestyńskich chrzeœcijan i muzułmanów. Wielu Palestyńczyków straciło swoje depozyty w wielkim powstaniu 1948 roku. Bank Izraela użył wszelkich dostępnych sposobów, aby zablokować ich pienišdze i pozwolił, aby zamieniły się w nicoœć dzięki szalejšcej inflacji. Ale Żydzi nie byli potraktowani lepiej. Jak się okazało najgorszym miejscem, gdzie można było trzymać pienišdze był Bank Leumi i Narodowy Bank Izraela. Ocaleni z Holocaustu i ich zstępni spotkali się z gwałtownš odmowš, kiedy domagali się niezależnej inspekcji. W procesie prywatyzacji Bank Leumi stał się częœciš własnoœci Generali Assurance, Migdal Insurance i Bank Leumi &#8211; stanowišc konglomerat rożnych zwišzanych ze sobš grup biznesmenów z bardzo podejrzanymi życiorysami. Niektórzy z nich siedzš na czele rożnych kompanii, dzielšc zyski i szuflujšc dookoła fundusze. Martin Stern odkrył, że w 1959 roku urzędnicy Banku Leumi otwarli &#8211; bez żadnej komisji z zewnštrz, bez żadnej kontroli i bez wymaganego na te okolicznoœć spisanego protokołu &#8211; "uœpione sejfy". Ich zawartoœć wkładali do bršzowych kopert i zmagazynowali &#8211; jak najdalej od ludzkich oczu. Jako anegdotę opowiedziano mi, że w Banku Leumi stał wielki kufer, na którym sekretarki rwały swoje pończochy, kiedy go otworzono okazało się, że znajduje się w nim prawdziwy skarb Koœcioła Koptyjskiego...do dzisiaj kufer nie został zwrócony Koœciołowi. Martin Stern nie mógł uwierzyć, że tak łatwo łamano prawo i przepisy bankowe. W imieniu poszkodowanych wystšpił on do Banku Leumi oficjalnie, o ogłoszenie publiczne list nazwisk, właœcicieli sejfów, których sejfy zostały opróżnione. Na poczštek dyrektor banku Galia Maor zaprzeczyła, że bank otworzył sejfy. Kiedy pokazano jej dowody odpowiedziała bezczelnie cyt.: "znaleŸliœmy tylko listy miłosne". Zastanawiam się, czy taka odpowiedŸ Szwajcarów &#8211; czy kogokolwiek innego, byłaby wystarczajšca dla żydowskich organizacji... Los pieniężnych depozytów nie był lepszy od zawartoœci sejfów, jako ze Bank Leumi ma swoje sposoby. Np. pani Klausner zdeponowała przed wojna w Banku Leumi 170 funtów sterlingów, w przeliczeniu dziœ ekwiwalent 25 000$. Kiedy poprosiła o wypłacenie depozytu, Bank Leumi zaproponował jej... 13 nowych izraelskich szekli czyli 4$. W celu zaoszczędzenia sobie wstydu Bank Leumi zniszczył stare dokumenty. Sztuczki Banku Leumi zwróciły uwagę prasy żydowskiej i niektórych członków Knesetu. Powołano nawet specjalnš komisję parlamentarnš. Zajęło to szeœć miesięcy, aby tę komisję sformować, ale jej poczynania okazały się totalnš klapš. Poszkodowani domagali się znalezienia winnych zatajenia funduszy, komisja w ogóle się tym nie zajęła, mało tego &#8211; do komisji weszli ludzie odpowiedzialni za bałagan w dniu dzisiejszym. Zvi Barak był członkiem dyrekcji banku Leumi, był członkiem dyrekcji Generali, był œledczym wysłanym do szukania kont w bankach szwajcarskich i dziœ...jest w komisji... i szuka nieprawidłowoœci w swoim własnym banku... Michael Kleiner należy do prawego skrzydła MP partii Herut. Napisał do Komisji następujšce słowa cyt." Bank zniszczył dokumenty dwóch osobnych sekcji, i teraz zachodzi podejrzenie, że zniszczono dokumentacje dot. sejfów i zawartoœci bršzowych kopert." Warto zaznaczyć, że Bank Leumi jest znany z prania pieniędzy na wielkš skalę, między innymi œlady krycia wielkich fortun ukradzionych przez Vladymira Montesinos i jego bossa Alberto Fujimori &#8211; byłego prezydenta Peru, zostały wykryte w biurach szwajcarskich Banku Leumi..... wyobraŸcie sobie pralnię, z której wyprana chusteczka do nosa wychodzi brudniejsza niż przyszła. VI Jednakże największym osišgnięciem żydowskich liderów było dokonane w 1991 roku przejęcie majštków w DDR, kiedy Wschodnie Niemcy przyłšczyły się do Republiki Federalnej. Po 1945 roku DDR nie zwrócił własnoœci przedwojennym właœcicielom, obojętnie, czy byli nimi Żydzi &#8211; czy Niemcy. Posługiwali się oni bowiem rozsšdnš logikš i nie przypisywali żadnego znaczenia pojęciu Żydostwo, na równych prawach traktujšc wszystkich swoich obywateli, czy byli Niemcami, czy Żydami. Uważali oni, że idea hitlerowskiego podziału społeczeństwa z odseparowaniem Żydów została zarzucona w 1945 roku. Jakże się mylili! Zachodnie Niemcy przyjęły koncept œredniowieczny Żydostwa w 1950 roku, kiedy zapłacili odszkodowania za żydowskie mienie &#8211; nie oczywiœcie poszkodowanym, czy ich spadkobiercom &#8211; ale państwu Izraelowi i żydowskim liderom. Teraz ci zrobili to samo po raz drugi! Na przykład dwóch Niemców &#8211; jeden Moses drugi Peter zginęli na wojnie i pozostawili jakšœ tam własnoœć w Niemczech Wschodnich. Własnoœć Petera, jako własnoœć Goja pozostaje w rękach rzšdu niemieckiego do czasu zgłoszenia się prawowitych spadkobierców. Kiedy się nie zgłoszš takowi, jego własnoœć staje się własnoœciš ogólnonarodowš przechodzšc na Skarb Państwa. Ale własnoœć Mosesa, który był Żydem, przechodzi w ręce panów Bronfmana i Burga, jako liderów i przedstawicieli tzw. Żydostwa, członków tzw. Konferencji d/s Odszkodowań. Niemcy przetransferowali bowiem całš własnoœć Żydów w Niemczech Wschodnich w ręce Konferencji. Sama Konferencja jest fikcyjnym ciałem składajšcym się z 44 członków, niektórzy z nich byli wysłani przez małe grupy o wielkich nazwach, jak np. Anglo Żydowskš Assocjacja &#8211; która ma zaledwie 50 członków, podczas gdy wielomilionowa rzesze Żydów w Izraelu reprezentuje jedynie dwie osoby. Komisja ma znaleŸć prawowitych spadkobierców Mosesa i innych niemieckich Żydów. Ale żydowscy przywódcy maja lepszy pomysł. Wiedzšc, że i tak wielu właœcicieli nieruchomoœci nie zgłosi się nigdy, i te nieruchomoœci będš ich, jest im za mało. Za mało tym zachłannym, chytrym bękartom, zatem wymyœlili sobie datę, po której jakiekolwiek roszczenia spadkobierców nie będš rozpatrywane w ogóle bez względu na zasadnoœć roszczenia. To jest pocišgnięcie godne żydowskiego geniusza, jakieœ 30 miliardów dolarów wartoœci nieruchomoœci stało się ich prawnš własnoœciš! Od dzisiaj mogš sobie powoli załatwiać bez końca roszczenia prawowitych spadkobierców, a miliardy za czynsze z tych nieruchomoœci będš się odkładać na ich własnych kontach. Amerykańskie organizacje ocalonych z Holocaustu rozpoczęły walkę z &#8220;własnymi&#8221; przywódcami. Domagajš się oni od Konferencji ogłoszenia list publicznych zarówno nieruchomoœci, jak i uprawnionych do nich. Zamierzajš sšdzić zarówno Niemcy, jak i Szwajcarię i Włochy, jak i inne kraje o to, że w jakiœ tajemny sposób przyjęły owš œredniowiecznš ideę Żydostwa i żydowskiej własnoœci. Mówiš oni, że własnoœć może być tylko przynależna indywidualnej osobie nie jakiejœ &#8220;Własnoœci Żydostwa&#8220;! Jak pokazałem wam tutaj, takie bowiem podejœcie jest oczywiœcie wygodne, ale tylko dla żydowskich liderów, gdyż pozwala im żyć w stylu, do jakiego zdšżyli przywyknšć, ale dla normalnych prostych ludzi żydowskiego pochodzenia przyszedł najwyższy czas, aby pozbyć się kosztownych iluzji o żydowskiej solidarnoœci. Tlum: Roman Kafel Korekta: Z.Ł. We thank Israel Shamir for his consent.

Times jest własnoœciš żydów a więc mamy tu doczynienia z niezłym ''wałkiem'' syjon-szmata

Może nie tyle co broń biologiczna, co może choroba cywilizacyjna. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.