Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przekonaliście mnie wszyscy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44

Dzięki wam za uzmysłowienie że jesteœmy tworem laboratoryjnym i nieœmiertelni ludzcy bogowie przyglšdajš się naszemu rozwojowi :) Że Żydzi sš winni całemu złu na œwiecie i należy ich gnębić i nienawidzieć oraz walczyć z nimi ! Autor: Watcher (---.tbcn.telia.com) Data: 25-06-2006 06:09 Mamy się cieszyć i kochać was za to? Jasne że nie ! możesz nawet mnie zabić , chociaż Żydem nie jestem a Polaków nie opluwałem ! To tylko moje chore pojęcie dobra i nawyk a może głupie dšżenie i mniemanie , że nie wszyscy sš tacy Ÿli jak się ich pisze. Za chorobę nic nie mogę , ale uleczyłeœ jš :) Rozwijam się i uczę ,że dobro dobrem sie nie zwycięża a Żyd , Żydem pozostanie więc dlatego to słowo nie tyle stało się co jest synonimem zła . OK! i ta lekcja przerobiona! Autor: Dariusz Wendołowski (---.chello.pl) Data: 25-06-2006 02:05 Nie mylić "bogów" z Bogiem (Absolutem, ródłem) !!! Rozumiem , Kartezjański epistemologia . Enlil+Anu+Enki = Jedna trójca sumeryjskie El+Baal+Jahwe= Jedna trójca ugaryckie Autor: Dariusz Wendołowski (---.chello.pl) Data: 24-06-2006 18:28 "Alleluja to nic innego jak Chwała Jahwe." To może sięgniemy jeszcze głębiej? Jahwe (Jehowa) to nikt inny jak sumeryjski Bóg Enlil. Dobra :) jedni nazywajš Enlil inni Jahwe ale wszystko jedno i to samo :)) kapejszi :) Autor: X-Scale (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-06-2006 02:16 Jesteœ tak zapatrzony w siebie i swoje Zajęcie, że nawet nie spostrzegłeœ, że X-Scale wogóle nie rozmawiał z toba o Bibli, ani nie ma zamiaru rozprawiać w tym temacie Sorry , to zwichrowanie genetyczne , jestem tak zapatrzony w siebie jak i ty , pochodzimy z tego samego Ÿródła no nie? No ja też nie mam zamiaru rozprawiać w tym temacie. Jeszcze raz serdeczne dzięki za usunięcie wirusów umysłowych :) Dobra robota chłopaki. Za duże mniemanie miałem o swoich racjach, cóż pryszczem sie okazały w porównaniu do waszej wiedzy, elokwencji i umiejętnoœci przekazu. Jesteœcie na prawdę wielcy !!!! X-Scale i Dariusz Na Watchera się nie boczcie, on wie co robi , nauczył " Żyda" jak nienawidzieć Żyda :))) Watcher Nie bocz się na X-Scale i Dariusza oni wiedzš co robiš , przyjmij w końcu jak nauczajš , że to nie Bóg Stwórca jest naszym Ojcem ale , że jest ich cały zespół laboratoryjny i nie ważne jak ich nazwiesz, ważne abyœ był im wierny w wierze, że to oni sš ojcami ludzkoœci. Siema :)))

Sšdzę, że Einstein posiadał równowagę półkul mózgu, choć na wysokich obrotach (miał w końcu adhd).

Może poczštkowo miał słabš matematykę, lecz ćwiczył to i w ten sposób zbalansował swojš wędrujšcš fantazję.

Dlatego jak tu narzekać na brak zrozumienia, gdy to kwestia wprawy i ćwiczenia myœli, i fantazji.

Goršco jest efektem się œcierania o, a zimno jest efektem falowania jako.

..teraz bliżej..

To nie chodzi, czy bliżej, czy dalej. Chodzi o to, ile z siebie dajemy tu.

Odległoœć jest złudzeniem, a istnieje tylko energia, jakš masz dostępnš, nauczonš w operowaniu, stšd różnice klasowe i inne....

Zgoda: Odległoœć to odstęp pomiędzy energiš, jakš masz w operowaniu od tej, jakiej w operowaniu nie masz dostępnej. Czy przełożysz to na godzinki, czy na kliki œwiadomoœci - to już indywidualna sprawa.

"Goršco jest domenš artystycznej prawej półkuli mózgowej, a zimno domenš chłodnej, racjonalnej lewej," no to zaczynam schładzanie prawej. Bzdura. temperatury nie sš przypisane półkulom. To że Akurat TWoja Prawa się aktualnie bardziej grzeje, to jeszcze nie powód, by uczynić z tego dogmat, a tym bardzej prawidłowosć fiz-biol. temperatury i ich zmiany towarzyszš konkratnym zjawiskom, czy to w prawej, czy lewej półkuli.

Jakie prawo, gdzie, kiedy??

Ja nie ustanawiam praw nigdy.

Mimo to, jeœli chcesz wiedzieć więcej, to dla mnie prawa półkula jest jak jakiœ akcelerator/laboratorium, gdzie sš możne do osiagnięcia takie temperatury i przyœpieszenia, że w zasadzie robi się mi goršco z wrażenia i podnosi się mi ciœnienie krwi, gdy widzę, co można osišgać będšc pod wpływem prawej półkuli, dlatego wypluj słowo bzdura....

Oczywiœcie, że temeratury sš przypisane półkulom, dlatego w krajach skandynawskich panuje dziwny, racjonalny, lewopółkulowy porzšdek, natomiast w krajach goršcych panuje sztuka, artyzm, erotomania i bujnoœć.

Nawet się zaleca studentom schładzanie pomieszczeń w trakcie nauki, czyli przyswajania materiału typowo logos/logizujšcego (lewa-półka).

Oddawanie ciepła w lewej półkuli, przyjmowanie ciepła w prawej pólkuli, dlatego don Juan mówi, że gdy chcemy pobrać nasze wspomnienia, to głowę przechylamy na prawo, gdy chcemy oddać nasze wspomnienia Orłowi, to głowę na lewo, co się wišże z powiedzmy praktykš jego linii.

Dlatego, gdy pisałam szparka, miałam na myœli œmierć i szczelinę między prawš, i lewš, którędy ma się wydostawać duch podczas œmierci.

Jest to tak zwana linia Jesusa, gdzie ani Lucyfer, ani Aryman, tylko Duch.

jesus ... a ja mam małe cycki ;)

:P a ja mam duze ostatnio jakies 15stki z kolonii mijajac mnie stwierdzily ze nie chcialyby takich bo by sie czuly jak dziwki! ...zglupialam;P!?

http://de.fishki.net/picsp/podbor99999_87.jpg [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.