| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| przyznam się publicznie jestem zoofilem | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
|
przyznam się bo się różni ludzie przyznajš że sš gejami itp, a ja powiem więcej
jestem zoofilem i podniecajš mnie kury na grzędzie, a jak wpycham maciorze pytona do pizdziochy to mam taki orgazm że sperma tryska mi jak z szlauchu
|
|
|
Kobiety nie podniecajš kobiet, więc jaka to tożsamoć ? Tożsamoć z kobietami polega na zrozumieniu ich ducha, nie potrzeb ciała.
Zgadza się, ludzie sš przede wszystkim istotami duchowymi, które niestety ograniczajš się do ciała....gdyby to duch panował nad ciałem i ciało byłoby mowš ducha !
Musicie wiedzieć, że duchowa aktywnoć człowieka ma na celu dotarcie do ciała. Miłoć budzi się najpierw w duchu , odzewem na nš jest ciało.....nie odwrotnie ! I taka miłoc daje dopiero pełnš satysfakcję.
|
|
|
pieknie napisane doro,najpierw milosc do ducha a potem do ciala,niestety czesto jest odwrotnie......
|
|
|
Jak mylisz , skšd to wiemy, czujemy ! Wszak jestemy kobietami i by się z kobietami utożsamiać, trzeba to czuć !!! Nie wystarczy fotka - ciało przedstawiajšca, trzeba dotrzeć do wnętrza kobiecego ducha, wtedy symfonia dwóch dusz i ciał jest najpiękniejszym akordem :)
|
|
|
Do: zoofil'a,
to jeszcze nie tak calkiem zle, gorzej by bylo gdyby ci sie podobaly koguty !
Choc znam takiego, ktory lubi tylko stare pomarszczone ptactwo domowe, to jestem za tym aby karac wiezieniem tych ktorzy dobieraja sie do pisklat.
Ciekawym jest polaczenie tez zoofilii z nekrofilia i tak na przyklad moznaby sie podniecac widokiem kurczaka z rozna. Albo dodac naqrcyzm i samemu wskoczyc na rozno....
;o)
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
"to jeszcze nie tak calkiem zle, gorzej by bylo gdyby ci sie podobaly koguty !"
Kolejny zoofil :))
|
|
|
Idealizujecie dziewczynki.
Ja najpierw zwracam uwagę na wyglšd (rzucajš mi się w oczy blondynki), a dopiero chwilę póniej patrzę głęboko w oczy i badam duszę. Niestety, po takim przeglšdzie większoć nawet ładnych dziewczšt przestaje mi się podobać. Dlaczego? - Bo mylę o nich poważnie.
No więc ja mam takie dowiadczenia, ale w przypadku Doro kolejnoć była odwrotna.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A jeli chodzi o zoofilię, to jest taki kawał:
Widzi baca jak juhas posuwa od tyłu owieczkę i pyta się: "co ty robisz zboczeńcu?".
Na to juhas mówi, że "sam widziałem baco jak posuwalicie owieczkę".
A baca odpowiada: "ale ładnš owieczkę głupku".
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dariusz
W tym przypadku duch potrafi się przemieszczać jak myl ludzka. Dzis jest tu, jutro lub nawet za chwilkę tam :)
Alegoria zrozumiała ! Jeli mylisz, że każda blondynka to słodka idiotka....to sie pomyliłe.
Twierdzisz , że kieruje się ideałami? Ooooo tak!! Jak najbardziej, bez nich (ideałów) życie byłoby małe i płytkie sprowadzone do parteru doznań tylko cielesnych.
Jak kupisz bombonierkę i za bardzo zwracasz uwagę na opakowanie może ci nie sprawić żadnej satysfakcji delektowanie się jej zawartociš.
Czasem też "oczy" dużo chcš , ale " żołšdek" nie trawi.
|
|
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Mam podobne zainteresowania więc przyjacielu wierz mi, nie jeste sam.
|
|
|
Nigdzie nie napisałem, że mylę, że każda blondynka to słodka idiotka.
Powiem więcej - nie interesujš mnie takie.
Żeby jaka dziewczyna mi się spodobała, tu muszę odnaleć w niej cechy, które sam posiadam. Niestety mało jest ludzi silnych i czułych jednoczenie, i na tyle ciekawych aby bycie z nimi nie było stratš czasu.
Moja pierwsza dziewczyna była "słodkš blond idiotkš" i nie chcę mieć więcej z takimi do czynienia. Na poczštku mi się to nawet podobało, ale ile czasu można prowadzić monolog i słuchać odpowiedzi w stylu: "Darek, jaki ty mšdry jeste".
Dla mnie sensem miłoci jest tak silne otwarcie, aby stać się jednym z drugš osobš, a że nie lubię nikogo przytłaczać, to szukam osób podobnych sobie i dopiero przy takich mogę poczuć pełnię i się w pełni otworzyć.
Mogę oczywicie być z kim z innych względów, ale to nie jest miłoć, która by mnie satysfakcjonowała. Do swojej pierwszej dziewczyny mówiłem "myszko" i niestety kochałem jš jak małe, milutkie zwierzštko, głaskałem, tuliłem, pieciłem, ale brakowało mi więzi intelektualnej. Całe szczęcie, że mnie rzuciła (za namowš rodziny, że do siebie nie pasujemy).
[%sig%]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba dobrego mana.
I co w tym miesznego, że obrażasz kobiety?
[%sig%]
|
|
|
kury to jeszcze nic, ale jakby tak zaczely podniecac was kaczory !
[%sig%]
|
|
|
Precz z kaczorami!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |