|
|
Czasami to nie chce mnie się wierzyć do jakiego stopnia albo niektórzy skretyniali, jak Dariusz czy po prostu agenci syjonistyczni zadowoleni ponad miarę, bo ich stać na akces do netu. Podłapałem taki tekcik i zbaraniałem!!!
Owszem, wielokorotnie słyszałem, że 2 miliony Polaków wyemigrowało ostatnio za chlebem!!!
Dopiero teraz to do mnie dotarło.
Kochani... 2 miliony ludzi, po syjonistycznej gospodarce zafundowanej nam przez Stoltzmana i innych wyjechało za chlebem!!!
Gorzej jak za komuny!!!
Konspiracja? Rodacy powariowali? Podobnie jak powariowali w w 1981 roku i nazwano ich chuliganami.
Do wielu zakutych łbów na tym forum nie trafia, że od kiedy Leyba Lolek przejšł władzę, potem go wyręczył Stoltzman, wyprzedano mienie narodowe za blisko 500 miliardów dolarów czyli około 1000 miliardów dzisiejszych złotych!!!
Na dokładkę zapożyczono następne około 100 miliardów dolarów, co razem daje
1200,000 miliardów złotych, które... wyparowały!!!
To wyglada tak, jakbym posiadał dom wartoci 200,000 dlarów, dług 20,000 dolarów i po sprzedaży domu miałbym na minusie 220,000 dolarów, czyli kto mi ukradł 200,000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak Polskę dotychczasowe rzšdy rozkradły!!!!
Konspiracja?
Może i nie, zwykłe złodziejstwo. Wpuć syjonistów na Saharę a po tygodniu piasku zabraknie.
A debile na tym forum dowcipkujš sobie, że Watcher szuka kospiracji wszędzie.
Nie wszędzie tylko u syjonistów czyli u was. Gdybicie byli Polakami, kaich bzdur i bredni nie wypisywalibycie.
Podłapałem taki tekst i niemal się załamałem.
Cytuje poniżej:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Zniemczeni szwabscy uchodzcy, wy zielonego pojęcia nie macie o czym wy piszecie! Rozpowszechniacie gebelsowskie kłamstwa chwalšc stan naszej gosopdarki.
Wg waszej gebelsowskiej wyobrani 5 milionów ubogich rodzin polskich ma tylko 960 ero na miesišc, a na jednego członka rodziny przypada dziennie tylko dwa euro!!
Prawda wyglšda zupełnie inaczej, jest zupełnie inna! 960 euro dochodów miesiecznie ma bardzo zamożna czteroosobowa rodzina, powtórzę bardzo zamożna czterososobowa rodzina!
Nie piszcie komunistycznej propagandy o dobrobycie w Polsce! Najniższa renta to 380 złotych, chleb kosztuje 2 złote, mieszkanie 200, woda i cieki ok 50, wiatło- jak zuzycie wynosi 30 złotych trzeba zaplacić 80 złotych, gaz podobna opłata.
Zliczcie sobie przymusowe opłaty i będziecie wiedzieć ile wynoszš wydatki na jedzenie. Przecietny dochód pracujšcej rodziny (mšż i żona) to ok 2500 złotych brutto, czyli na ręke ok 1700 złotych, czyli ok 430 ero miesięcznie. Z tych pieniędzy trzeba zapłacić podstawowe rachunki typu mieszkanie 200 zł, woda i cieki 70 zł, mieci 30 złotych, wiatło, gaz razem ok 300, abonament TV 30 złotych, takie wyatki ma rodzina żyjšca zołówkiem w ręku, na telefon ich już nie stać!
Muszš kupić rodki czystoci, mydło proszek, chusteczkę do nosa, papier toaletowy, skarpetki, zeszyty i ksišżki dla dzieci, ubrania kupujš na kilogramy w szmateksie, nie stać ich nakupowanie ich w sklepie! To co pozostanie przeznaczajš na żywnoć! NIgdy nie jest to kwota wieksza niż 500 złotych! Sš rodziny czteroosobowe, których dochód miesieczny wynosi 780 złotych, š takie, które wogóle nie majš dochodów!
Tak wyglada prawda o Polsce o którš żecie walczyli i uciekli z niej gdy było goršco. Nie wypisujcie bzdur, nie okłamujcie wiata.
Wasza bohaterska walka wpędziła miliony ludzi w nędzę nie mniejszš niż podczas okupacji czasów II Wojny wiatowej, setki tysišce głodnych starych ludzi szuka jedznia w mietnikach, a wy wypisujcie dyrdymały o dwóch euro na osobę dziennie!
To ohydne gebelsowskie kłamstwa na temat sytuacji materialnej polsich rodzin! Czy widziałe jeden z drugim szwabski bencwale swoje głodne dziecko, któremu nie masz co dać jeć? Czy słyszałe szwabski pomiocie płacz swojego chorego dziecka, któremu nie mozesz kupić lekarstwa? Czy widziałe swoje zmarznięte dziecko, któremu nie mozesz kupić ubrania?
Nie piszcie bzdur, nie okłamujcie wiata, nie brońcie waszych kompanów zbrodniarzy, którzy zafundowli milionam ten los, pod nazwš SOLIDARNOSC.Gdybycie mieli co takiego jak wstyd, godnoć, honor, to nie zabieralibyscie głosu na temat kraju, który żecie porzucili fundujšc mu los nędzarzy!
Dajcie dupie siana i nie wypisujcie bredni, nie chwalcie zbrodniczych rzšdów!
Gdyby było tak dobrze jak wypisujecie to ponad dwa miliony moich rodakow nie szukałoby chleba za granicš, zostaliby w kraju z rodzinš!
Jan Pluszkiewicz
---------------------------------------------------------------------------------------------
Pewno nazwiecie go antysemitš!
I słusznie. Dlatego mam dla człowieka szacunek!
Dlaczego jeszcze tu siedzicie a nie słuzycie Izraelowi?
|