| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak podrywać laski? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50 |
|
dobrym sposobem jest tez "na boczek", albo "na slimaka".
;o)
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
no a jaki jest slimak ?
zapluty, zasliniony, obslizgly, lepki, jest rogaczem, wije sie...
ale ma swoj wlasny domek !
A boczek ? no coz, moze troche wlasnej inicjatywy i odrbinke fantazji, na pewno dojdziecie... A moze lepiej na przodek lub na tylek ?
;o)
.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
?
¡¿ LYZECZKI ?!
[%sig%]
|
|
|
to jest "zajecie"(jeden ze sposobow) jak juz ci sie uda wyrwac panienke;P
|
|
|
|
|
|
a idz ty romus!!!jakas ladna parka to jeszcz rozumiemczne ale to?! nieapetyczne chyba ze kogos kreca karly i wieszaki! a pozatym to nie bylo na lyzeczki!!!
|
|
|
|
|
|
Polecam lekcję KMN, czyli jak wyrywać lahony.
http://video.google.com/videoplay?docid=-9111800792300092473&q=jak+wyrywac
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
taka jedna
to musisz być babochop, jak po takim partyzancie dałaby jeszcze mu nakulać :P
|
|
|
qrna przeczytalam !! i nie napisalam ze bym MU sie oddala!!! .....a moze nie zjazylam jak to jest na partyzanta?
??;P
|
|
|
przecież ja też nei napisałem, że by MU się oddała !!! no chyba, że chcesz :p
|
|
|
Dostać z partyzanta, a nie na partyzanta. Nie oznacza to żadnej pozycji sexualnej, lecz cios zadany głowš:) ale sie z Ciebei umiałem :P
|
|
|
ty no tak myslalam i dlatego napisalam ze bym mu oddala! ....tak babochlop noo....pewnie tak;P
taki jeden co zgapiasz;P?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |