Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Globalne ostrzeżenie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Wysyłam tš drogš dla œwiata całego ostrzeżenie - pod koniec pierwszego tygodnia czerwca tego roku za 5 dni będziemy œwiadkami wydażeń które wstrzšsnš globalnie œwiatem całym. Przeczuwam, że coœ złego wisi w powietrzu - i obbije się to ogromnym echem po ziemi całej ! . Dokładnie nie wiem co się wydaży - może to być zjawisko katastroficzne zwišzane ze wszechœwiatem, trzęsienie ziemi o wymiarze globalnym, wybuch wukanu lub użycie broni jšdrowej. Całkiem możliwe o wypuszczeniu niezwykle groŸnego wirusa w najlepszym wypadku robaka komputerowego. W ten czarny wtorek będziemy ostrzeżeni od samego Ducha Œwiętego, który będzie w tych dla nas w tych trudnych chwilach chciał nam pomóc i ustrzec od złych sił,króre w tym dniu będš niezwykle aktywne . Sam Wielki i miłosierny Bóg w potędze swojej wyleje na nas nieskończone pokłady swojego miłosierdziana na œwiat cały by uchronić ludzkoœc od złego działania sztanai " będzie to przez was widoczne. JEŻELI w najbliższy wtorek żadna katastrofa nie nie wydaży się to to dzięki usilnym modlitwom niezliczonej rzeszy wiernych .Możemy to uprosić - szczególnie powinniœmy modlić się do Boga jedynego - odmawiajšc koronkę do Bożego Miłosierdzia i różaniec do Matki Boskiej - " gorliwa modlitwa i życie w eucharystii." TO MOŻE NAM POMÓC. ZNAK NA NIEBIE : w/g mnie OKOŁO 3 DNI TA CIEMNOŒĆ TRWAĆ BĘDZIE słowa Pana Jezusa: "Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki. Zgaœnie wszelkie œwiatło na niebie i będzie wielka ciemnoœć po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie Były ręce i nogi przebite Zbawiciela /będš/ wychodziły wielkie œwiatła, które przez jakiœ czas będš oœwiecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym." /DZENNICZEK ŒW. FAUSTYNY WERS 83, ZESZYT 1/ NIEDŁUGO UJAWNIE JAK SIĘ ZABEZPIECZYĆ PRZED GLOBALNĽ PANIKĽ. GRZEGORZ MARIA

Jeszcze jedno, to ja tez moge powiedziec ze data 06.06.06 n.e czy 06.06.1006, tez maja 666 a nic sie nie zdazylo...

thex darek ^^ [%sig%]

Wina tuska

Lepiej poczytajcie to: <http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=64741&p=5>

i tu: <http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=64741&p=4>
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.