Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Szukam...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53

Chciałby ktoœ umówić się na wspólne samobójstwo? ( najlepiej Trójmiasto) To jak? Jacyœ chętni? =)

" Statystycznie przeciętnemu samobójcy udaje się zabić za 7 czy 8 razem " ... to jacys amatorzy chyba.... przeciez wystarczy podciac sobie tetnice szyjna i zgon gwarantowany.... a tobie zycze zebys nikogo nie znalazl i sam sie przekonal ze ze zycie ma "jakis" sens...

"przeciez wystarczy podciac sobie tetnice szyjna i zgon gwarantowany" Z osób które wybierajš ten rodzaj samobójstwa, mniej więcej połowa zostaje odratowana. "a tobie zycze zebys nikogo nie znalazl " Nie ładnie jest komuœ Ÿle życzyć, tymbardziej że nie masz ku temu powodów.

http://img416.imageshack.us/img416/3026/banner2de.gif [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Samobójstwo z ciekawoœci ? A może to wołanie o pomoc ?

Witaj Jablko (---.infinity.net.pl) !! (o ile jeszcze zyjesz) ja postaram sie Ci jakos dopomoc. Moge zorganizowac kilka osob, albo mozna zrobic takze spektakl, a nawet polaczyc to wszystko z uczta kanibali czy czyms takim, podobno jest to w modzie. Jednak bardzo wazna jest dla mnie kwestia / sprawa abys byl zarejestrowanym dawca organow. Podaj takze jaka maz grupe krwi, czy jestes zdrowym jabluszkiem, nie posiadasz jakis brzydkich chorob, oraz czy bylbys w stanie poczekac z tymi planami troszeczke ? Czy jestes moze ubezbieczony ? Masz polise na zycie ? A moze chcialbys sie wczesniej moc ubezbieczyc ? Czy juz myslales kogo chcialbys uczynic swym spadkobierca, oraz kto w przypadku Twego zejscia moglby pobrac ubezpieczenie ? To tyle jesli chodzi o Twoje cialo, pokrowiec. A co z Twa dusza ? Nie odstapilbys jej ? Pozdrawiam i sciskam Romek [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Dobre, dobre =) Muszę przyznać że mnie to rozbawiło =)

Ja bym chciał ale nie mam kasy na dojazd do 3 miasta :)) a czemu chcesz sie zabic ?

Hej Greg =) A Ty skšd jesteœ? Pożycz kase od kogoœ =) A zabić się chcę z wielu powodów, poczšwszy od tego iż uważam wszelkie życie i istnienie za pozbawione sensu.

Mozemy sie spotkac w Gdansku na rogu Mariana Seredynskiego i Angielskiej Grobli, to zaraz za Krowoderska, tak kolo Dlugich Ogrodow i Dlugiej Grobli, przy Ulanskiej lub Elblaskiej. Tam moglibysmy zrobic maly filmik. Uczta i w ogole. A najlepiej transmitowac to wszystko na sieci, tak na zywca, jak sie wzajemnie obzeramy. Ale nie odpowiedziales mi na moje pytania z poprzedniego postu.... i jeszcze jedno: o jakiej smierci mazysz ? [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

O jakiej œmierci marze? Hmm...Myœlę że zimowa noc, lekko padajšcy œnieg, drzewo, i pare metrów sznura =) A co do Twoich poprzednich pytań, to nie jestem zarejestrowanym dawcš organów, grupa krwi to A rh+ zdaje się, jestem bardzo zdrowym jabłkiem =), a co do tego czy byłbym wstanie poczekać z tymi planami troszke, to tak, byłbym wstanie, ale nie chce mi się czekać =). Co do moich spadkobierców, to jest mi to obojętne kto nimi zostanie. Hmm...co do duszy...to nie wierze w takie rzeczy jak Bóg, życie po œmierci, czy dusze, ale jeœli mam dusze to jej wolałbym nie oddawać =)

Z ubezpieczenia na życie nici, rodzinom samobójców nie wypłacajš - musiałby tak œmierciš naturalnš, jakoœ... Ale bardzo zdrowe to jabłuszko, chyba mocno kropione. A może tak zakrop się na œmierć?

Czyli, ze do zimy mozesz dotrwac ? Koniecznie musisz sie ubezpieczyc i zostac dawca - to podstawowe warunki. Potem mozemy myslec o tym jak, gdzie, kiedy i z kim bedziesz sie hustal. Skoro w Boga nie wierzysz, to na co ci dusza ? Tez nie powinienes wierzyc w jej istnienie, a co sie z tym wiaze w jej posiadanie. Napisz do mnie na mail'a z kontaktu z mojego perfilu i dogramy szczegoly. Jak bedziesz sie ubezbieczal, to musisz przejsc szereg badan, wtedy mi przeslesz kopie, a ja w zamian za to Ci podam kto ma byc spadkobierca i na kogo powinna byc sporzadzona polisa. Czy obecnie pracujesz ? mysle, ze jak wszystko pojdzie sprawnie to sie uwiniemy jeszcze przed zima. pozdrawiam [%sig%]

Zakropić się na œmierć? =) Myœlałem o tym, ale wolałbym się powiesić. Oczywiœcie jestem gotów ustšpić, jeœli ewentualny partner tak wolałby zginšć =)

Aż do zimy mi nie pasuje...za długo! Teraz, lub najbliższa przyszłoœć wchodzi w grę =)

Jesli zdrowe, to i lepiej bo jest popyt na czesci zamienne. A czy samobojstwo czy nie to powinni wyplacic, w koncu niewiele z niego pozostanie i ciezko bedzie dowiesc, ze sie sam wypatroszyl, w koncu po tym forum to chyba sie nie da. Zreszta kto wie, ale czy jest jakis sad ktory moglby powaznie potraktowac te rzeczy ? Gdyby ci rzeczywiscie zalezalo na czasie, to chyba bys juz do mnie cos napisal i na jakims telefonie badz czacie moglibysmy sie umowic co i jak, a tak widac, ze wcale ci sie nie spieszy. A przeciez mozna zorganizowac (jakas mila impreze typu prywatka)juz na ten weekend. no, nic moze sie zdecydujesz. [%sig%]

Widzisz Romku, ja nie jestem pewien, jaki cel Ci przyœwięca rozmawiajšc ze mnš, oraz na ile poważnie mnie traktujesz, a na ile robisz sobie jaja =)

"It`s my party" - powtórka? Po co komu częœci zamienne po samobójcy ?

Właœnie dałbyœ zarobić Wszechpolakowi i zostanowił się nad pokorojeniem w Łodzi.

"Po co komu częœci zamienne po samobójcy ?" Jak to po co =) Jeœli nie uszkodze ich przy samobójstwie, to zawsze sš coœ warte ( tak mi się wydaje)

Wartoœć samobójcy? Chyba niewielka. Szkoda dla niego? Ogromnie wszelka. Zysk dla odbiorcy? Pewnie i spora. Czy dar wykorzysta? Jego to Zmora. :(
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.