Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Żegnam Wszystkich Przyjaciół - Znajomych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Tematy Przepowiednie 2006 - chumor z innej beczki - z muzykš oraz wiersze , opuszczam , i nie będę już ich Redagował . Los zaskoczył mnie parę dni wstecz Pięknš Informacjš oraz Wyzwaniem któremu stawic musze czoła . Nigdy juz nie będę z tego tytułu pisał na łamach tego Forum . Chciałem powiedziec ze miło było spędzic z Wami Wszystkimi czas , czytajšc , i reasumujšc Wiedzę z waszymi doœwiadczeniami . W przyszłym roku 2007 - w lutym na swiat przyjdzie moje dziecko . Dlatego , czas odkrywania ... w pewnym stopniu zastoju , się zakończył , i przedemnš Nowe Życie .. któremu stawie czoło za granicami kraju , i w obrzeżach mego nowego domu z Miłoœciš mego życia . Dziękuje za Miłe chwile na gg .. oraz tutaj .. wielu z was na zawsze pozostanie w moim sercu i pamięci , no i mam nadzieje podejmie pałeczke na owych tematch kontynuujšc mowe duszy odzwierciedlonš w słowie pisanym . Życzę Wam Wszystkim tym których znam i tych którzy tu nie dawno przybyli Wspaniałego Życia bez Trosk Materialnych , Osobistych i Duchowych .. by nigdy nie gasły na waszych twarzach uœmiechy pomimo różnych przeciwnosci oraz wyzwan jakie postawi na waszej drodze Życie . Naprawdę było mi niezmierni miło spędzic Tutaj Czas pogłębiajšc swš wiedzę poprzez Przemyœlenia tego co przeczytałem . Trzymajcie się Ciepło i nigdy nie upadajacie na Duchu . Aurelian Łasasowski - Ariel

Powodzenia Aureliuszu życze szczęœcia na tej nowej drodze życia wiem że dacie sobie razem rady:D

Życzę Ci bezsennych nocy, i chwil pustkš będšcych. Oczu rozmarzonych i dłoni dotyku spragnionych. Życzę Ci marzeń po œwit, i serca niespokojnych bić. Do tego dołšczę zegar wiecznoœci. Już wiesz, czego Ci życzę? Tego, co dwojga ludzi łšczy, lecz zabija przeżywana w samotnoœci - szalonej miłoœci ! Żegnaj :)))

"jeœli chcesz mnie zatrzymać (spójrz odchodzę) podaj mi rękę jeszcze może mnie zatrzymać ciepło twojej dłoni uœmiech też ma własnoœci magnetyczne, słowo jeœli chcesz mnie zatrzymać, wymów moje imię słuch ma granice ostro zakreœlone i ramię jest o wiele krótsze niż słoneczny promień jeœli chcesz mnie zatrzymać, musisz się poœpieszyć krzyknij, inaczej głos twój nie dobiegnie do mnie proszę, pospiesz się, proszę, nie zatrzymywana odejdę i cóż z tego że przeklniesz tę ziemię cóż z tego że jš zdławisz mœciwymi rękoma w sypki piasek wpisujšc moje zblakłe imię jeœli chcesz mnie zatrzymać (patrz idę) daj rękę tchnij w moje usta oddech (tak ratuje się utopionych) nie mam wielkiej nadziei, długo byłam sama niemniej, uczyń to proszę, nie dla mnie, dla siebie" -------------------------------------------------------------------- "Jeœli zechcesz odejœć ode mnie nie zapominaj o uœmiechu możesz zapomnieć kapelusza rękawiczek notesu z ważnymi adresami czegokolwiek wreszcie - po co musiałbyœ wrócić wracajšc niespodzianie zobaczysz mnie we łzach i nie odejdziesz jeœli zechcesz pozostać nie zapomnij o uœmiechu wolno ci nie pamiętać daty moich urodzin ani miejsca naszego pierwszego pocałunku ani powodu naszej pierwszej sprzeczki jeœli jednak chcesz zostać nie czyń tego z westchnieniem ale z uœmiechem zostań" (Halina Poœwiatowska) ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.