Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Sen o Koniach miałem
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48

œniły mi się Konie zamknięte w wagonie co na długim dyszlu zcišgane były z Góry ku Dolinie cišgnęla je jakaœ stara prlowska lokomotywa wszystko skrzypiało w szwach jazgot metalu choć nie było torów wagon z końmi się przechylał i NIEMAL wywracał na nierównoœciach zbocza współczuciem odczuwałem niepokój zwierzšt nie wiedziałem jak im pomóc zestaw zniknš w dolinie nie wiem, co tam się wydarzyło, ale po dosłownie chwili Wszystkie KONIE Wolne wbiegały na Górę spowrotem Wyzwolone z homont i rzemyków Radosne Swobodne Mustangi Mijały mnie z wdzięcznoœciš Dzielšc się Swš Radosciš

To by był koszmar

Od wielu lat nie miewam już koszmarów. Ani nawet kontaktów z kurduplami, które raz kiedyœ mnie nawiedziły, pod wodzš "ziemianki"

Mi sie tez snily konie tylko troche inne

A ja lubię pozycję "na jeŸdŸca" :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

"DZIWNA PŁASKORZEBA ODKRYTA W IRANIE Niezwykłš kamiennš płaskorzeŸbę odkryli archeolodzy w czasie pierwszego sezonu prac na stanowisku Sanjar Tepe w Dezful, w prowincji Chuzestan w Iranie - donosi serwis internetowy CHN Agency. PłaskorzeŸba, znajdujšca się na cylindrycznym, kamiennym bloku, przedstawia wizerunek uskrzydlonego konia o głowie lwa, zwieńczonej rogami kozy. Niezwykłe znalezisko pochodzi z czasów panowania dynastii Sasanidów (226-651 r. n.e.) Jak wyjaœnił Mostafa Abdolahi, archeolog i szef Wydziału Archeologii na Uniwersytecie Azad w Dezful, wizerunek uskrzydlonego konia jest doœć popularnym motywem zdobniczym, często spotykanym na stanowiskach archeologicznych z czasów Sasanidów. Ma to swoje Ÿródło w tym, że koń był uważany za uœwięcone, nietykalne zwierzę, zajmujšce specjalnš pozycję w wierzeniach starożytnych Persów. Nigdy wczeœniej naukowcy nie zetknęli się jednak z wizerunkiem, przedstawiajšcym tak dziwnš kombinację czterech gatunków zwierzšt. Znalezisko jest unikalne i naukowcy sš bezradni przy próbach interpretacji powodów, dla których powstała tak niespotykana kompozycja. Pierwszy sezon wykopalisk na stanowisku Sanjar Tepe, które należy do okresu panowania Elamitów (2700 r. p.n.e.-539 r. p.n.e.), rozpoczęli w tym roku studenci Uniwersytetu Azad w Dezful pod kierunkiem dr Poura Derakhshandeha. Odkryto tam lokalizację starożytnego Zahari, miasta Elamitów położonego między miastami Susa i Alan." ródło: http://wiadomosci.onet.pl/

powiedzcie mi czy sen to odwrotnoœć tego co sie wydarzy ?

Mi się przyœniły przed obudzeniem pienišdze i tak po południu znalazłam 40 zł na ulicy.

mnie sie przysniły pieniadze ale nie znalazłem ani niewygrałem w snie na biurku lezały a jak wstalem patrze na biurko i niema. kwota +- 3.000 tyle co komp kosztuje a przyznam sie ze o kompie myslałem swoim

Narysowałam tego konia ze skrzydłami i z głowš lwa, no i z rogami kozy. Nie złe, ale ten mem chyba się nie przyjšł, Batman lepszy ;-)

jak jastes babo to frojd zygmunt muwi o niewyzyciu sexualnym ajak chlopem to tez ale bij go wojt doba rada

jasio piorun cie w dekel piznoł ze głupoty opowiadosz

ciekawski, a co ty sny masz czarno-białe, że takiœ wkręcony w kołek??

jasio: 02-06-2006 22:19 "jak jastes babo to frojd zygmunt muwi o niewyzyciu sexualnym ajak chlopem to tez ale bij go wojt doba rada" Nie... Ciekawski jest bardziej uważny niż ty. Być może wyczuwa też, że sexualnie jestem spokojnie wyzyty i sen nie tego poziomu tykał ;) W pewnych warunkach GraVitaCyjnych nietrudno pozwolić się wkrecić. ;) to tylko kolejna możliwoœć introspekcji.

NIEE, ja mam na myœli to, że ciekawski masło kołkiem ubija.

NIGDY SIĘ NIE ZNIŻAJCIE DO TYCH POZIOMÓW, TO CZORCIA SPRAWA, ŻE JAK ŒWIAT ŒWIATEM GWARA NAS DZIELI I PYCHĽ NAPAWA, A TO GŁUPOTA SMAŻY JĘZYKI I WIĽŻE ŒWIATY W SMUTNE PRAKTYKI.

Akurat ty X-Balance jesteœ odbiciem dystansu, który sprawia, że uczucia się stajš zbyt odległe, aby zrozumieć ich krwisto-gęste pochodzenie z głębi kobiety....

O miesięcznicy kobiecej mowa :)) z głębi kobiety

NAPRAWDĘ, ALE ODKRYCIE :-)

WIESZ wolare, ŻE NIEKTÓRZY PIJĽ LUDZKĽ KREW??

NIEKTÓRZY TEŻ jedzš KONIE....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.