Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
the best of Goskas
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87

wszyscy pewnie znaja piekne wypowiedzi Goski na tym forum, pomyslalem ze mozemy zebrac jej najlepsze ywpowiedzi na jedny super temacie

buehehehehehe a to ciekawe server tego forum widzi moje zewnwetrzne ip, a jezeli w sieci lokalnej jest wiecej uzytkownikow, to wszyscy na zewnatrz sieci sa widoczni z jednym adresem ip, przypominam ze adres ip nie jest czyms po czym rozpoznaje sie maszyne, lecz miejsce, i to nie musi byc nawet jeden dom czy blok widac na poziomie macie tylko bluzgi, a o rzeczach powaznych nie macie zielonego pojecia pozdro

Ten obszczymorda, co nazwał pierwszy mnie pedałem i matołem, œmie pisać jeszcze, że to bluzgi na poziomie mam ja??? hehehe Jak chcesz porozmawiać o poważnych rzeczach, to najpierw publicznie przeproœ Goœkę, potem możemy zaczšć normalnš konwersację !!!

lal! to w takim razie cud jakis bo sobie wyobraz ze wlasnie tak jest ! i moze sam zadzwon i sie dowiedz moj drogi geniuszu!!!! aha i przepraszam ze jestes taki glupi a ja niestety nie moge nic na to poradzic!

obawiam się szuineg, że się mylisz, sš servery które majš jedno ip zewnętrzne dla wielu komputerów i wiele ip wewnętrznych (np 193.0.0.1, 193.0.0.2), mogš się różnić tylko identami (dla niezorientowanych adres= ident@host.domena). Bardzo często jest tak w przypadku sieci kablowych. Znam wiele takich sieci, czasem użytkownicy tych sieci ponoszš odpowiedzialnoœć zbiorowš. Inna sprawš jest to, że majkel i taka jedna raczej to ta sama osoba, ale wnioskuje to z tego że piszš w jednym czasie, no ewentualnie mogš być znajomymi...

OK. Technicznie rzecz bioršc masz rację, możecie być dwoma osobami. A jak chcesz komuœ napisać że o poważnych rzeczach nie ma pojęcia to pisz do mnie bo to ja napisałem tš niepowarznš rzecz (czasem podpucha doprowadza do przyznania się winnego), a ja bluzgów nie rzucam, więc nie pisz: "widac na poziomie macie tylko bluzgi, a o rzeczach powaznych nie macie zielonego pojecia". A podchodzšc do rzeczy psychologicznie to jestem pewny na 99,99% że majkel i taka jedna to ta sama osoba i nie potrzebne do tego to samo IP, oczywiœcie nie udowodnie tego, ale nie jest mi to do niczego potrzebne. Za mojš racjš przemawia jeszcze rachunek prawdopodobieństwa.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

pominšłem że "taka jedna" i majkel majš całkiem podobny styl wypowiedzi. :-P rozdwojenie jaŸni? majkel zdecyduj się czy chcesz być kobietš czy facetem :-P

...i sory ale przykro mi sie robi na takie prostactwo i hamstwo i jestem ciekawa czy w twarz tez byscie byli tacy ....odwazni ja nikogo obrazac nie mam zamiaru ale czasem szlak mnie trafia co do goski?jest zabawna nie tylko dla mnie. czy ja bluzgam?nie! to co obaj madrale wypisujecie na moj temat dowodzi tylko ze jestescie pusci i chamscy i sami niedowartosciowani!!! co do moich RYBEK to jestem ciekawa ilu z was twardzieli wytrzymaloby tutaj to co ja... nie fatygujcie zeby mi odpisywac wasze zdanie i tak od teraz mam gleboko w powazaniu!!!!!!

Przepraszam za swoje bluzgi, ale wynikły one z tego, że Majkel nazwał mnie pedałem i matołem!! Jak chcesz, żebyœmy przeprosili twojš koleżankę, to przeproœ Goœkę !!!

Nie mylę się, lecz jak napisałem (niestety jak zaczšłem to dwóch postów jeszcze nie było) to była podpucha, w co zresztš możecie nie wierzyć bo ja głupi jestem więc mogę się tak teraz tylko tłumaczyć ;) Ale zbiorowej odpowiedzialnoœci nie ma, zawsze na serwerze poœrednika internetowego muszš być logi i tam pisze z jakiej maszyny szły dane, wszystkiego można się dowiedzieć na 100%, ale po co jak ma się 99% pewnoœci. Sprawdzajšc wszystko dojdziemy do poziomu gosi, która wierzy w istnienie powietrza w kosmosie bo sama tam nie była, a naukowcom nie wierzy.

a dopiero teraz zauważyłem że to adsl, a adsl ma raczej jedno ip dla użytkownika danego abonentu, czyli raczej mała szansa by ktoœ dla paru osób kupował adsl zwłaszcza w Islandii. Oszust wykryty i zdemaskowany :-P

jestescie cudowni! poddaje sie jestem trojca a moje trzecie ja sie jeszcze nie objawilo!!!

kurde szybkie tempo wypowiedzi macie, przydał by się czat.

wystarczy założyć kanał na irc

taka jedna, czemu czujesz, że cie obraziłem ? Moje wypowiedzi z bluzgami były skierowane tylko do Majkela, a nie do ciebie !!! Wali mnie czy liczysz sie z moim zdaniem czy masz je głęboko gdzieœ!

hehe a znowu nie trafiliscie akurat mieszkamy w jednej chacie i mozemy miec jedno ip powodzenia w szukaniu, a tak przy okazji blokuje sie ip a nie maszyne, dlatego na niektorych serwisach uzytkownicy z jednego osiedla i ijednego providera nie maja wstepu a nie tylko jedna maszyna winowajcy czy ja wyzwalem gosie? nie pamietam jakos i nie musicie stawac w jej obronie, ponoc ma swoje latka wiec chyba sama potrafi sie obronic, nie?

dla jasnoœci ja nie staje w obronie gosi :-P tylko dociekam prawdy ;-) Sama Gosia jest sobie winna że jš ludzie miłujš tak jak miłujš, a admin :-P nie wiem czemu jš tak zaciekle broni

motasz się dziewczę ;). A sama kiedyœ się przyznałaœ że wpisywanie się za kilka osób jest ciekawe, więc nas nie czaruj. Jeżeli poczułaœ się obrażona tym że ci napisałem że chłopak cię chyba popierdolił to trudno. Ja się nie czuję obrażony nawet za "pedały" ale kieruj swoje bluzgi do konkretnej osoby bo czemu ktoœ ma się Ÿle poczuć np. za mnie??

"Co tam rybki widzę uderzajš do główki troszkę, a może chłopak cię już totalnie popierdolił i ci się nudzi?" to napisal szuineg bardzo na poziomie i mile takie...

no i pozatym lubię bronić niewinnych przed kamieniami. Sam chętnie wezmę te kamienie na siebie.

szuineg: jeœli ta uwaga była skierowana do mnie, bo to ja powiedziałem że wpisywanie się za kilka osób jest ciekawe, to wiedz że wpadłeœ w paranoję, majkel i taka jedna to nie moje dzieło.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.