Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jak do niej zagadac i jej powiedzieć ze ja kocham
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55

Mam pewien problem ostatnio zaczełe mi sie bardzo podobać nie podobac ja sie w niej zakochałem do szaleństwa cišgle tylko o niej myœle pewna dziewczyna ze szkoły tylko jak ja widze to niemoge wydusić słowa z siebie jak mam jej to powiedzieć. Boje sie jak jej to powiem to mnie wyœmieje albo ucieknie i juz nigdy sie do mnie nie odezwie. Prosze pomuzcie mi błagam

To ty musisz być straszny głšb kapuœciany, jak majšc 16 lat siedzisz dalej w podstawówce....noo chyba, że ona to fenomen i w wieku 13 lat już robi gimnazjum :) Dziewczynę poderwiesz, dzięki byciu innym. Zapomnij o hasłach: "Masz piękne oczy itp", jeżeli tak powiesz, będziesz w jej oczach zwykłym facetem nie godnym uwagi. Osobiœcie, dobrze sprawdza mi się tekst: a) na ulicy... zaczepiam dziewczynę: "Widzę, że idziesz, w zasadzie to sam się trochę œpieszę, ale nie mógłbym żyć sam ze sobš, gdybym tego nie zrobił...(chwila na efekt)... Mam na imię Adam." b) popularny bar, disco... widzisz, że ona ci się przyglšda, znak , że jej "pasujesz". W takich miejscach samotne dziewczyny sš nastawione na podryw i zabawę. Przechodzšc obok niej, mówisz do ucha, że masz bardzo coœ ważnego do powiedzenia, po czym... tak, odchodzisz. Kobiety to ciekawskie istoty, w cišgu 5 minut sama przyjdzie się dowiedzieć o co chodzi. Skutecznoœć na pewno większa niż: "Na kolana, cišgnij mi banana" :D

koolman: ty dajesz mu sposoby na podryw a on już ma miłoœć swego życia pozatym chyba "zakochany do szaleństwa" jest kimœ zbyt subtelnym na zastosowanie sposobów spod budki z piwem (bez obrazy) ;-) Najlepiej być sobš, każda 100% panna wyczuje udawacza, a chyba nie zależy wam na podrywaniu "smoków" :-P

Eeeee gadanie Robisz tak: 1.kupujesz samochod BMW czym nowszy tym lepszy. jak Cie nie stac to kupujesz na targu u ruskich breloczek bmw (mercedesa tez moze byc w ostatecznosci). 2.idziesz na disco i szukasz ofiary 3. po lokalizacji zwierzyny podchodzisz do niej i tanczysz trzymajac w reku brelok bmw (wazne zeby ofiara go zauwazyla, co chwile mozesz subtelnie machac nim przed oczami ofiary) 4. jak juz polknie haczyk powoli cofasz sie do wyjscia (wersja jak masz fure) lub do WC (wersja tansza gdy kupiles tylko brelok ) ofiara powinna podazyc za toba. (UWAGA:nalezy zwracac uwage aby dziewczyna nie stracila z oczu przynety) 5. teraz to juz z gorki, najczesciej nic juz nie musisz robic 6. GRATULACJE LOL

1. bmw jeżdżš frajerzy i dresy 2. znam wiele lasek które srajš i sikajš ciepłym moczem na kutasów w bmw (moja laska również do nich się zalicza) 3. szpanerstwo to gówno mówišc najprostszym językiem, na szpanerstwo poderwiesz laskę barbie z programu "łabędziem być"

Ja wolę, żeby to panienki podrywały, np. na podstawie zwrotów z takiego programu ;) http://www.bolt.com/wendol/audio/894859?cn=STREAM_wendol_audio_large_PAGE1 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

aha

Sory ona ma 14 lat jest w pierwszej gimnazjum

Koolman, jestes wspanialy. Usmialam sie do lez !!! AntiUS, mam nadzieje, ze jak juz kupisz Mercedesa, to Twoja laska Cie nie zostawi !!! Mialam nastepny atak smiechu przy Twoim poscie.

cieszę się że chociaż raz pozwoliłaœ sobie na spontaniczny œmiech niekontrolowany przez haarp. Ale zapewniam cię że ja czytajšc twe posty dostawałem takich ataków œmiechu, że nie mogłem często dopić piwa do końca :-P

To w takim razie jak chodzicie do tej samej szkoły to zaproponu jej korki. Najpierw ty będziesz "przychodził do niej dawać jej korepetycje " ...az w koncu przyjdzie jej kolej na dawanie :D A co do ludzi, którzy jeżdżš BMW AntiUS, to lepiej się nie wypowiadaj, bo tylko się błaŸnisz!

Mam jeszcze inny sposób:) Jak bedzie niosla ksiażki to jedziesz jej z bara, ona sie przewraca, a ty mówisz oh sorrry nie chcialem i zapraszasz ja na soczek :D

chce cos sprawdzic tylko ;)

ha, pisze ze jestem z limerick.eircom.net :mrgreen: no...sprawdzone, to pa ;)

Ale u nas wszkole ksišżki sie nosi w plecakach ale to dobry pomysł

koolman: ty się błaŸnisz, tymi wyœwiechtanymi sposobami na podryw prosto z ksišżki "pryszczaty małolat"

Jakbym chciał Cię obraŸić, jak Ty mnie, to mógłbym œmiało napisać, że jesteœ wyruchanym przez stado gejów parujšcym klocem:) ale tak nie zrobię, bo Cie szanuje ;) Doładuj jej konto :) bedziesz mial pewnosc ze ci odpisze jeszcze napisz, że jak wyœle do ciebie 10 sms'ów to doładujesz konto następnš stówkš :D I już wszystko potoczy się samo :D

poprostu jej to powiedz i juz powiedz ze ci sie podoba i ci na niej zalezy jesli sie znacie oczywiscie a jak nie no to najpierw postraj sie abyscie sie poznali..

Powiem Ci, jak ja bym to rozegrał! Podchodzisz na przerwie do niej i pytasz się, czy nie ma ksišżki np z bioli bo masz zadanie do odrobienia, a odpowiedŸ z tego zadania jest właœnie w jej ksišżce. Masz szansę, żeby się wykazać rozmawiajšc z niš, potem przy oddaniu również zaczynasz z niš rozmawiać.....już masz 2 razy w których masz okazję jš poznac lepiej. Znacie się już nie tylko na słowo "czeœć" ale przy każdym razie jak jš spotkasz na korytarzu to może wywišzać się rozmowa! Muszisz być pewny siebie, ale nie za pewny. Dowiedz się o jej zainteresowania, a nóż będziecie mieli takie same, lub przynajmniej jedno. Ale nie proponuj na poczštku randevu, bo laska się tylko wystraszy> Inaczej to wyglšda, jak facet zarywa do laski, a inaczej jak oboje sš sobš zainteresowani. Ale nie możesz stać się jej przyjacielem, musisz myœleć jak ona, jej kategoriami. Sukces gwarantowany :D

Właœnie ja jej nie chce przestraszyć. A jak poznać ze jest mnš zainteresowana? Bo ostatnio to znaczy dzisiaj jak jš spotkałem to była jakaœ dziwna

Jak się zachowywała ? Znaczenie ma też o czym z niš gadałeœ....możliwoœc jest ze ona czuje do ciebie to samo, musisz być empatyczny w stosunku co do niej
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.