Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Niezwykły plan Waszyngtonu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53

Miasto USA, jego stolica, Waszyngton jest znane z jednego niezwykłego czynnika. Jazda samochodem w tym mieœcie jest niewysłowionš katorgš dla każdego kierowcy. Wielu dziwi się,dlaczego w taki idotyczny sposób zaplanowano ulice, place i skwery, które zaprzeczajš zdrowej logice i rozsšdkowi. Zakręty 270-cio stopniowe sš tam normš a przecież jest szczytem niezaradnoœci aby wybudować miasto, w którym jazda samochodem jest mękš. Istniejš szokujšce dowody połšczenia amerykańskiego rzšdu z masoneriš czyli z satanizmem. Pozornie teoria wydaje się wręcz nie prawdopodobna, ale iloœć przedstawionych dowodów ukaże nam obraz tego miasta w takim œwietle, iż znane powiedzenie "Prawda jest dziwniejsza niż fikcja." w tym przypadku rzeczywiœcie ma dobrze ugruntowane zastosowanie Plan tego miasta jest właœnie celem naszych rozważań, ponieważ zawiera dużo istotnych elementów demonicznych i zarazem masońskich. Także usytuowanie geograficzne Waszyngtonu ma niezwykle ważne znaczenie w tym kontekœcie. Oczywiœcie zapoznawszy się z planem miasta a także z planami Masonów będziemy mogli doskonale zrozumieć pewne działania polityczne podczas obu wojen œwiatowych a także wydarzenia nam współczesne. Reszta w ponizszym linku... http://www.angelfire.com/planet/objawienie/washington.htm

qrwa nie to :>

http://img321.imageshack.us/img321/2867/image26039jm.jpg moze to ^^

A co to znaczy "antychryst"? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

człowiek, który przyjdzie aby zabić Miłoœć. To jest antychryst. Pax :-) [%sig%]

Takie wyjaœnienie to rozumiem. Dzięki. Ale czy jeden człowiek może czegoœ takiego dokonać? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Milosc, to prawdziwy Bog i nikt Go nigdy nie zabije !!!!

666 XES 999 SEX ach te gierki

69 Yin Yang - Yes Yes ! [%sig%]

Jasne że nie. dlatego antychryst będzie złem wcielonym :-) A może tak jak pisałem to po rpostu sš nasze grzechy? Nie wiem... :-) Ale wiem że i tak zło nie zwycięży! [%sig%]

Najlepiej podoba mi sie przykazanie : Nie pozadaj zony blizniego swego. Kobiety, ktore pozadaja obcych mezczyzn, sa bez grzechu !!!!!!!

"Najlepiej podoba mi sie przykazanie : Nie pozadaj zony blizniego swego. Kobiety, ktore pozadaja obcych mezczyzn, sa bez grzechu !!!!!!!" Możesz sobie mnie pożšdać! :-) Znam cię dobrze Goœka. I ty mnie znasz pertowicka dziewojo! Bwahahahahahahahahahahahahaha....

To musze zaczac Cie pozadac !!! Na razie nie mam czasu, ale....

Gosiu prykazania sš pewnš przenoœniš :P kryjš się pod nimi głębsze walory i przekazy :-) [%sig%]

Nie kazdy wierny jest filozofem i dzieki temu mozna go omamic i nim manipulowac.

mówisz, co wiesz Brat. choć niekiedy wiesz, co mówisz. Wyjštki potwierdzajš regułę

X-Balance - bez komentarza :-) Gosiu nie każdy filozof jest też wiernym. A do zrozumienia sensu przykazań nie potrzeba filozofii na szczęœcie... [%sig%]

Znalazlam kawalek historii: Dlaczego USA użyły bomby atomowej w Hiroszimie i Nagasaki? George_Ponimirski 11 10.05.2006 21:32 CEST Wersja z podaniem niektórych Ÿródeł cišgle dostępna pod http://ponimirski.funpic.de W lecie roku 1945 toczyły się w Poczdamie pertraktacje między Amerykš i Rosjš o podział łupów wojennych. O ile z podbitych Niemiec, oprócz naukowców, można było wywieŸć infrastrukturę przemysłowš o wartoœci zaledwie około 20 miliardów dolarów, o tyle Japonia dysponowała nieporównywalnie większym skarbem. * * * Traktat z Breton Woods, który amerykanie przeforsowali jeszcze w roku 1944!, regulujšcy œwiatowy system finansowo-walutowy po wojnie, jest tematem samym w sobie. Według niego i podług woli USA nowym standardem walutowym œwiata miał stać się dolar. Utrata zaufania do skompromitowanych, inflacjogennych systemów monetarnych lat obu wojen, spowodowała, iż konieczne było zabezpieczenie nowego dolara parytetem w złocie. Prowadzona przez F. D. Roosevelta już od poczštku lat 30-tych akumulacja europejskiego oraz amerykańskiego złota przez USA za pomocš nawet tak drastycznych œrodków jak Presidential Executive Order 6102 z 1933 roku, okazała się jednak niewystarczajšca. Rezerwa ta okazała się zbyt mała, by stać się przyczynkiem do budowy trwałego zaufania wobec nowego, powojennego dolara. Rozwišzaniem problemu miał być zrabowany przez Japonię skarb. Cesarska Armia od roku 1937 systematycznie plšdrowała całš Azję południowo-wschodniš. W efekcie tych działań Japonia weszła w posiadanie złota, platyny i diamentów o wartoœci setek miliardów dolarów. I tu zaczyna się największa rozgrywka finansowo-polityczna roku 1945. W Jałcie nie zapadły decyzje o utworzeniu stref okupacyjnych w Japonii, tak jak to miało miejsce w przypadku Niemiec. Kwestia Japonii była otwarta. Z inicjatywy Roosevelta powołana została jednostka sił wywiadowczych Target Intelligence Committee (TICOM). Jej oddziały operujšce na terenie Niemiec pojmały w kwietniu roku 1945 około 200 tamtejszych specjalistów wywiadu, którzy wywiezieni zostali wraz z maszynami deszyfrujšcymi do Anglii. Od tego czasu niemiecka technika i kryptolodzy pracowali wyłšcznie na użytek wywiadu amerykańskiego, informujšc o największych tajemnicach Rosji. Jeszcze przed œmierciš Roosvelta 12.04.1945 jego póŸniejszy następca Harry S. Truman otrzymał od TICOM informacje o zamiarach inwazji Rosji Sowieckiej na Japonię. Bezpoœrednio po konferencji w Jałcie Stalin nakazał sztabowi Armii Czerwonej przygotowanie planów desantu. Informacja ta była dla œwiatowej opinii publicznej przez dziesięciolecia niedostępna. Przygotowania radzieckie do lšdowania na północy wyspy Hokkaido były zakończone w czerwcu 1945. Amerykańska operacja "Olympic" zaplanowana została dopiero na 01.11.1945. Stalin z Japonii miałby wspaniałš geopolitycznš pozycję do zaglšdania Amerykanom w karty, a co jeszcze ważniejsze, USA zostały by pozbawione owoców wojny. Przedstawiona przez już faktycznie bezsilnš w tym czasie Japonię propozycja kapitulacji zawierała tylko jeden warunek. Cesarz Teno miał pozostać głowš państwa. Przyjęcie kapitulacji przez USA w obliczu planowanej przez sowietów inwazji w celu zgarnięcia japońskiego złota oraz ważnego strategicznie terytorium nie wchodziło w grę. * * * Dnia 06.08.1945, pod pozorem szybszego zakończenia wojny i uniknięcia strat na ludziach oraz materiale, pada pierwsza w historii œwiata bomba uranowa na Hiroszimę, której prawdziwym celem było jednak ostrzeżenie dla Stalina i powstrzymanie wtargnięcia armii sowieckiej na Hokkaido. Jako szczególnš perwersję można okreœlić zagładę Nagasaki dna 09.08.1945. Bez jakichkolwiek pertraktacji z Japoniš, Truman wydaje rozkaz użycia broni atomowej po raz drugi. Skandalicznym i jedynym powodem tej zbrodni jest jedynie próba przetestowania skutecznoœci bomby plutonowej, której działanie miało zostać przetestowane w tym barbarzyńskim eksperymencie. * * * Mord z najniższych pobudek na tysišcach, nie zapomnijmy, cywilnych obywateli Japonii, jest zbrodniš przeciwko ludzkoœci bez precedensu w nowożytnej historii. W jego obliczu użycie broni atomowej w Irenie albo gdziekolwiek indziej, wydaje się realnš perspektywš z punku widzenia faszystowskiego reżimu USA. Wersja z podaniem niektórych Ÿródeł cišgle dostępna pod http://ponimirski.funpic.de

http://www.startinglinks.net/cydoniaufo/WASHINGTON%20DISTRICT%20OF%20CYDONIA/ wychodzi na to że całe to miasto jest zbudowane rytualnie , byc może zaplanowane wiele tysiecy lat temu .....tak jak powstanie usa ... ...powrót pradawnych wzorców energetycznych czy duchów z Marsa /? trzeba o tym koniecznie p[ogadać to musi być to !!!

Sprawa jest niezwykle poważna! Uważam że budowa stolicy USA to nie nie jest ćwiczenie rzucania zgniłymi pomidorami na œcianę, i podejmowanie decyzji w oparciu o powstałe przypadkowe kleksy soku pomidorowego. Podobnie rzecz ma się z planami Waszyngtonu. Nie były one zaplanowane przez poczštkujšcego architekta ale przez kogoœ, kto zdał egzamin funkcjonalnoœci swoich wczeœniejszych projektów. Jeżeli plan zrobiony na polecenie 'ojców' miasta miał byc planem demonicznym a funkcjonalnoœć zajęła drugoplanowš pozycję, najwidoczniej po pewnych zebraniach Masonów zadecydowano na taki specificzny kompromis funcjonalnoœci oraz masońskiego symbolizmu i zadecydowano, że plan zaakceptowano jako plan zgodny z ideologiš oraz symbolizmem oraz nadano mu pod tym względem pozycję priorytetowš. Oczywiœcie należało zrobic to w taki sposób, aby do pewnego stopnia uratować chociaż częœć funkcjonalnoœci planu miasta. Dlatego wybrano najzdolniejszego architekta, Masona, który zdołał do pewnego stopnia uratować funkcjonalnoœć planu. Owe działania dobitnie œwiadczš o celowoœci owych planów a stanowiš ostrš kontradykcję do tezy o przypadkowoœci. Jeżeli zaplanowano to w taki specificzny sposób, mamy więc konkretne dowody na niezwykle poważnš konspirację.

http://www.sklepezoteryczny.com/images/b4f991.jpg Pentagram "Potęga Swiatła" zwany też białym pentagramem - podstawowy czysty znak ochronny. Tarcza, która odbija złe zyczenia i klštwy zwracajšc je ku nadawcy. Chroni podczas praktyk magicznych nie pozwalajšc przekroczyć niebezpiecznych granic. Przy pomocy pentagramu mozna sprowadzić siły nieczyste na swoje miejsce, zamknšć je w pułapce i uwięzić. Pentagram pozwala opanować siły nadprzyrodzone. [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.