Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
CENZURA na forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62

admin wyraŸnie bawi się w cenzora, usunšł mój temat oœmieszajšcy busha. panie admin czy nie wystarczy panu fakt że bezkarnie shaczył pan to forum i nikt o tym fakcie nikogo nie poinformował i może pan się czasem wpisać jako admin, czy to za mało? MOD: Jak każdy chciałby sobie założyć temat żeby pochwalić się fotkš (bez żadnego znaczenia na dodatek) to mielibyœmy jeszcze większy bałagan niż jest obecnie. Trzeba było wkleić fote w "najdłuższym..." lub "...salonie" i po problemie. Nie spinaj się tak. A jak się tak bardzo martwisz o forum to jest tu zakładka "kontakt" można napisać do właœciciela (ba nawet zadzwonić) i się pożalić lub doinformować.

antiUS, Ja się nie tłumaczę (nie mam z czego i przed kim), dodaję tylko coœ od siebie do tego co napisał dariusz, a że jestem szczegółowy to zamieœciłem i ten jeden raz jak o który wtršcił się Campari. A za goœkę się nigdy nie podszyłem (tak jak i za innych) tylko dodałem jej dwa razy podpis - jak się jest zarejestrowanym to w opcjach swojego profilu można zamieœcić podpis, który jest dołšczany do każdego wpisu.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

aha ;-)

szuineg: ale coœ mi się wydaje żeœ ty jest modem :-P

Czasem ciężko tego nie zauważyć, ale się mylisz bo jakbym się łšczył przez modem to bym miał IP inne (jakieœ ppp by było, albo dialup).

nie udawaj głupiego, chodzi mi o to że jesteœ MODem :-P czyli adminem tutaj, a konkretniej shaczyłeœ sobie to forum i udajesz admina Ale spokojnie, to się wyjaœni... najwyżej oczyszczony zostaniesz z niesłusznych podejrzeń :-P

"a konkretniej shaczyłeœ sobie to forum i udajesz admina" ajjjjjj. Muszem to chyba komuœ pokazać, jestem hakierem!!!! WOW, nie przeceniaj mnie. Czasem myœlisz dobrze, ale coœ cię sprowadza na zły trop. A prawda (która nie istnieje) zazwyczaj jest jak pršd - idzie po najmniejszej lini oporu. Czyli jest najbanalniejsza ze wszystkiego co możnaby wymyœlić, afery i spiski (a zapomniałbym o hakierach) sš w filmach :D

wykpienie mnie oczywiœcie może cie przyprawić o paru zwolenników, jednak jak tylko włazisz znika jakiœ temat, jeœli to przypadek to z góry cię przepraszam, jaka to teoria spiskowa? Odgadnięcie hasła admina to nie hacking, tylko przypadkowy traf. Pewnie miał wyjštkowo łatwe hasło. ;-) Zresztš to się okaże jeœli się myle nawet cię poinformuje o tym, kroki już podjšłem ku temu by ustalić czy obecny mod działa tu zgodnie z uprawnieniami bo to wyglšda dziwnie i mi się nie podoba że ktoœ tu się rzšdzi.

W którym momencie cię wykpiłem? Tym cytatem? No nie bšdŸ taki sztywny ejsi człowieku ;) To ty pierwszy użyłeœ zwrotu "shaczyć", a teraz piszesz że to nie hacking, więc jak to jest? A mnie się nie podoba że ktoœ rzšdzi na œwiecie, w polsce, w mojej mieœcinie, ale nie chcę też być tym rzšdzšcym. Może Ty chciałbyœ sobie TUTAJ porzšdzić? PS. Taki cytat mi się przypomniał: "niechcem ale muszem" - nigdy nie myœlałem że to jest w sumie bardzo mšdra myœl.

raczej nie wykazywałem nigdy chęci rzšdzenia tutaj, bo za chęciami zwykle idš odpowiednie działania, a takich nie podjšłem, może poprostu nie pasuje mi że jakiœ zapalony usuwacz tematów się tu rozkręcił. Wkurwia mnie jak przychodzę, szukam swojego tematu i go nie ma chociaż nienaruszył żadnego punktu regulaminu (którego i tak nie ma) :-P Sztywny nie jestem, szkoda mi forum które było jednym z niewielu fajnych a teraz jakiœ mosiek sobie tu poczyna.

"Prosimy nie używać wulgaryzmów oraz nie promować innych stron. Listy tego typu będš cenzurowane." - Czy link do innej strony nie jest jej promocjš? Regulaminem na tym forum jest zwykły dobry smak i umiar. Zauważyłeœ może że jeszcze jakiœ czas temu, gdy spam usuwaliœmy metodš odœwierzania innych wštków, liczby wpisów przy tematach i liczba stron była podawana błędnie (o ile wogule coœ się wyœwietlało)? Wiesz, co za dużo to nie zdrowo, nawet dla rzeczy martwej takiej jak jakiœ serwer na którym jest to forum, jeszcze trochę i pewnego dnia gdy kliknšłbyœ na "ejsi" wyszłoby ci: "Nie można odnaleŸć zdalnego serwera", albo widziałbyœ milion krzaczków, więc mi nie pisz o fajnych rzeczach, jak jesteœ normalnym urzytkownikiem i nie przychodzisz się tu wyrzyć, lub zbluzgać kogoœ to ten moderator nie powinien ci przeszkadzać.

ale mi przeszkadza, a ty go coœ zaciekle bronisz, ja przesadnie nie używam wylgaryzmów ani nie spamuje, wiele osób podaje linki do różnych stron i nie sš usuwane ich posty. Dopuki mi nie przeszkadzał mod doputy nic nie mówiłem, ale dzisiaj przegišł pałe i jeœli jest prawdziwym MODem to OK, ja nic nie będę miał ale jeœli samozwańczym, na zasadzie że odgadł hasło to niestety, miarka przywolenia na tego typu praktyki właœnie się przebrała :-P A powiedz ile bierzesz za bycie adwokatem MODa? :-P

Tak inni też podajš linki, ale to ty napisałeœ że: "szukam swojego tematu i go nie ma chociaż nienaruszył żadnego punktu regulaminu", więc ja ci pokazałem że naruszył, a jaki był powód usunięcia twojego tematu to nie wiem, może to co ci napisał: "MOD: Jak każdy chciałby sobie założyć temat żeby pochwalić się fotkš (bez żadnego znaczenia na dodatek) to mielibyœmy jeszcze większy bałagan niż jest obecnie. Trzeba było wkleić fote w "najdłuższym..." lub "...salonie" i po problemie. Nie spinaj się tak. A jak się tak bardzo martwisz o forum to jest tu zakładka "kontakt" można napisać do właœciciela (ba nawet zadzwonić) i się pożalić lub doinformować." Piszesz że jeżeli jest to samozwańczy MOD to niech spada, ale jak jest prawdziwym MODem (cokolwiek oznacza "prawdziwy") to ok. Więc idšc twoim tokiem rozumowania prawdziwy policjant chodŸby był zwykłym skurwysynem jest ok, ale jakiœ przechodzień o dobrym sercu który chciał pomuc napadniętemu człowiekowi i posłużył się w tym celu znalezionš broniš policjanta jest beee (wredny samozwaniec).

dobra szuineg narazie nic nie robie, ale ktokolwiek czy ty czy kolega jesteœcie MODem, to wiedz że jak będš znikać jakiekolwiek tematy (co innego jeœli MOD napisze pod postem swoje uwagi) to będę niestety zmuszony poruszyć niebo i ziemie bo nie lubie jak ktoœ się rzšdzi a nie jest u siebie. Kiedyœ sobie tu pisałem swobodnie bez myœlenia czy spodoba się MODowi jakiemuœ czy nie i chce nadal tak pisać.

Czemu na razie nic nie robisz? Zmieniłeœ zdanie bo ci coœ tam napisałem? A jak jestem manipulatorem, który najpierw zmanipulował kogoœ od kogo wycišgnšł hasło, a teraz zmanipulowałem ciebie żebyœ nie poinformował właœciciela strony. Mod zazwyczaj pisze swoje uwagi, ale jak pisze że temat jest do usunięcia bo coœtam, a ty nie zdšżysz tego przeczytać bo on już usunie ten temat to co wtedy? Pisz kolego, nie wstydŸ się, tu masz stronę: kontakt A te dane już chyba znasz ale też sobie luuknij: http://www.ejsi.com.pl/

spokojnie nie musisz mi podawać danych, mam je już zgromadzone, o dziwo kontakt.php nagle się pojawił, marek@ejsi.com.pl tego meila też ktoœ mógł sobie shaczyć, jak trzeba będzie napiszę pod właœciwy adres :-P. Teraz jednak dzięki temu że dałeœ się sprowokować mam pewnoœć 100% kto odgadł hasełko hehe. Jesteœ nadzwyczaj aktywny jak na osobę która sobie tylko pisze na forum w tematach o adminie.

Nic się nie pojawiło, tylko trzeba wiedzieć gdzie klikać. Tak maila też ktoœ mógł shaczyć (hmm, a nie zgadnšć? co to za hakierstwo?), gorzej jak ktoœ shaczył muzg panu markowi :O (np. osławionym haarpem). Ciekawe kiedy i czym się dałem sprowokować, pewne na 100% to nic nie jest, nie ma takiej rzeczy.

tak czy siak, dziwne jest że tak cię zajmuje ten temat, bardziej niż samego MODa, a nie wiesz że już mam pewnoœć że MOD obecny nie jest tym starym MODem.

Nie jest i co z tego? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

to to że nie jest właœcicielem tego forum i byłoby wporzšdku gdyby się nie wtryniał tam gdzie nie powinien.

A który był starym modem? Ten o nicku "admin" - tj. założyciel strony i forum, czy też "winter" - urzytkownik z uprawnieniami moderatora? Czemu cię dziwi że się interesuję, martwię się losem naszego forumka no i lubiu sobie podyskutować z tobš, może się czegoœ od ciebie nauczę (albo niedaj boże ty odemnie)?

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.