| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| UFO tylko dla odstraszenia ludzi? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
Czytałem gdzie, że Amerykańskie wojska powymylały UFO, aby ludzie nie jedzili tam, gdzie je podobno widziano. A tam gdzie je widziano, stojš teraz bazy wojskow, i inne lotniska wojskowe, magazyny itp.
|
|
|
moga ale nie musza! hmmm UFO=demony? dla mnie to ostatnia brednia, takie mieszanie dwoch roznych dziedzin! KK nie zaprzecza ale tez nie potwierdza :) czyli tak jak wiekszosc. Jeszcze niedawno myslelismy ze uklad geocentryczny jest prawidlowy :) przynajmniej to pokutowalo w opinii publicznej
|
|
|
a nie zastanawiało was że ufo jest zbyt banalne żeby było prawdziwe?
to mógł wymylić człowiek, powiem więcej to musiał wymylić człowiek
latajšcy spodek, zielony ludek człeko-podobny, experymenty?
to tylko modyfikacja naszego wiata
czy nie przyszło wam do głowy że istoty z innych planet mógłyby wogóle mieć inny wymiar energetyczny, nie mieć żadnych zdobyczy techniki a np. funkcjonować na innym zupełnie poziomie duchowym?
UFO to banał i to włanie że to jest tak banalnie proste, tak nieskomplikowane i tak łatwe do wyobrażenia mnie zastanawia.
|
|
|
Masz rację antiUS z tymi innymi wymiarami energetycznymi i innymi poziomami duchowymi, niektórzy z nich muszš się mocno postarać aby choć przez chwilę być w naszym wymiarze.
Ci mocno techniczni pochodzš z czwartej gęstoci.
Ziemia ma stać się pozytywem czwartej gęstoci, na który trafi po przemianie w tš gęstoć tylko bardzo mała częć jej dotychczasowej ludnoci. Ma się to stać, czy też wyranie dziać w przybliżeniu około końca 2012 roku, choć wymienia się też rok 2011.
A teraz co, o czym pisałem jaki czas temu na tym forum:
Autor: Dariusz Wendołowski (---.dialup.supermedia.pl)
Data: 10-08-2005 23:13
Po cholerę tak polaryzujecie?
Im bardziej wiat będzie spolaryzowany, tym większa katastrofa będzie potrzebna.
Czarne czy białe, wszyscy majš rację, ale czyja racja większa, szare.
Jest HAARP, jest UFO (nie jedno), jest Bóg (i w nim jest wszystko), sš człowieki, sš dusze (wcielone w ludzi, w "obcych", w ludzioobcych, i nie wcielone), sš anioły (stróże, odzyskiwacze i przewodnicy duchowi), sš demony (nieszczęliwe byty), jest wiat, jest wszechwiat, sš wszechwiaty.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Sorry, ja tam wierzę w ufo. Przejrzałam setki zdjęć, reportaży, filmów i innych tego typu. Raczej do wszystkiego podchodzę krytycznie i sceptycznie, ale muszę przyznać, że niektóre mnie zadziwiły, a inne były okropnie nacišgane.
Zachęcam do obejrzenia filmu, poczštek jest nudny, filmy rednie, zdjęcia ufoludków dziwne i jako do mnie nie przemawiajš, ale zakończenie jest naprawdę mocne.
http://video.google.com/videoplay?docid=4729284519033213533&q=ufo
Poza tym... Nie bšdmy egoistyczni. Myl, że możemy być sami we wszechwiecie jest po prostu mieszna. Najgorsze jest jednak to, że rzšdy różnych państw, armie i inne wstrętne, zakłamane siły zbrojne i inteligenckie (no wiecie słynni AMERYKAŃSCY NAUKOWCY :/) wykorzystujš naszš wiarę przeciwko nam i eksperymentujš z własnš technologiš, co jest dla mnie, przynajmniej ,oczywiste. I teraz bšdmy mšdrzy i piszmy wiersze... Jak odróżnić prawdę, od nieprawdy?? Ano nie da się. Mam tylko nadzieję, że siły szczególnie tych okropniastych amerykańców wreszcie zdecydujš ię zagrać fair... Co się pewnie nie zdarzy.
W każdym bšd razie miło jest pomyleć, że mamy kogo bliskiego gdzie tam wysoko i że jest nastawiony pokojowo. To jest ok.
!!Peace!Nofighting!!
|
|
|
Może i UFO istnieje, ale dlaczego każdy uważa że sš oni jacy super mšdrzy!? Może to sš 100% głupki??
|
|
|
Astrian chyba uważasz że człowiek to władca wszechwiata, cieżko Ci przyjšć że tak wcale nie jest?
|
|
|
Niezindentyfikowane Pojazdy Latajace - tak po polsku nazywa sie UFO, to nic innego jak testowanie nowych technologii latajacych, ktore nigdy nie weszly do powszechnego uzytku, dlatego ludziom nie sa znane. Testy malych maszyn latajacych zawsze odbywaly sie w tajemnicy. Zajmowali sie tym juz Niemcy od 1935 roku. Mysle, ze te szybkie pojazdy latajace sa uzywane przez specjalnych ludzi w specjalnych celach. Byla propozycja, zeby taki pojazd latal na regularnych liniach miedzy Sydney i Londynem. Odleglosc ta mial pokonowyc w 45 minut. Trzy razy informowali o tym w TV australijskiej, ale sluch zaginal o tym przedsiewzieciu. Pojazd byl produkcji angielskiej. A moze jednak jest kasta ludzi, ktora tym pojazdem lata z Australii do Anglii ? Moze nie jest to tylko dostepne dla plebsu ?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |