Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Watykan się boi ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

Gdyby treœci w ksišżcze Browna były "zbiorem obelg oraz błędów historycznych i teologicznych " Watykan nie miałby się czego obawiac. Dobrš reklamę robiš nawołujšc do bojkotu :))) Watykan wzywa do bojkotu filmu "Kod da Vinci" PAP 13:55 Sekretarz watykańskiej Kongregacji Nauki Wiary arcybiskup Angelo Amato zaapelował o bojkot filmu "Kod da Vinci" na podstawie bestsellerowej powieœci Dana Browna. W wystšpieniu na rzymskim Uniwersytecie Opus Dei - Santa Croce arcybiskup Amato podkreœlił, że wchodzšcy wkrótce na ekrany film jest zbiorem obelg oraz błędów historycznych i teologicznych. Mam nadzieję, że wszyscy zbojkotujecie ten film - powiedział włoski arcybiskup podczas sesji na temat mediów. Gdyby te kalumnie i zniewagi były na temat Koranu czy holokaustu to słusznie wywołałyby bunt na całym œwiecie, ale jako zwrócone przeciwko Koœciołowi i chrzeœcijanom uchodzš bezkarnie - dodał Amato, który jest bliskim współpracownikiem papieża Benedykta XVI. Dziwny sukces uparcie antychrzeœcijańskiej powieœci Dana Browna należy po częœci przypisać temu, że katolicy nie potrafiš uzasadnić swojej nadziei, zaœ młodzi ludzie nie sš kulturowo przygotowani, by bronić prawd wiary - oœwiadczył arcybiskup. Zdaniem Amato, w zwišzku z szerzeniem się tego, co nazwał "wirtualnš rzeczywistoœciš", ludzie, wydarzenia i historia podlegajš nieustannej manipulacji, a jej przykładem jest właœnie powieœć Dana Browna. Sylwia Wysocka wiadomoœci.wp.pl

Watcher biedny jesteœ. Co siejesz, to widać- co zbierzesz , też wiadomo . Nawet nie liznołęœ chrzeœcijaństwa, nie masz pojęcia o czym mówiš Twoje " nawrócone " słowa. Żal mi Ciebie . OszczędŸ sobie , ja się nie karmię nienawiœciš.....nie wiem co to za strawa. ps. "To z miłoœci do bliŸniego zmieniacie co chwila nazwiska?" - żadna ze mnie towarzyszka, w pieluchach jeszcze byłam :) , więc przez " wy" nie mów do mnie......bo swoim chrzeœcijańskim " nosem" coœ nie bardzo niuchasz, we wszystkich wokoło widzisz Żyda?- to już obsesja :) - nie wyglšda to dobrze, potrzebujesz chłopie pomocy.

przypomnial mi sie skecz billa hicksa... Jezus - Co nosza krzyze, nic nie zrozumieli, wroce jak zaczna nosic ryby....

Jezus i apostołowie wędrujš rozmyœlajšc. Nagle Jezus mówi. -Wiecie, raj jest jak x kwadrat plus trzy x minus osiem. -O co mu chodzi?- Zapytał jeden z apostołów drugiego -Nie wiem, to chyba jakaœ parabola... [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Watcher - mały, smutny człowieczku. Grzeb w Biblii do usranej œmierci, a i tak niczego nie zrozumiesz. Wyszukuj sobie wrogów, szukaj Żyda, szukaj, bierz go, gryŸ. Jesteœ beznadziejny, nienawistny. Jeœli Jezus zginšł, to tak miało być - taki był boski plan. I najwyraŸniej zginšł na marne, bo do ciebie nic nie dotarło. http://www.bolt.com/wendol/video/457675?cn=STREAM_wendol_video_large_PAGE1 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Frazesy, frazesy, frazesy !!!

"Watcher - mały, smutny człowieczku. Grzeb w Biblii do usranej œmierci, a i tak niczego nie zrozumiesz. Wyszukuj sobie wrogów, szukaj Żyda, szukaj, bierz go, gryŸ. Jesteœ beznadziejny, nienawistny. Jeœli Jezus zginšł, to tak miało być - taki był boski plan. I najwyraŸniej zginšł na marne, bo do ciebie nic nie dotarło." Nielogiczne. Plan wybawienia rodzaju ludzkiego z pod władzy Szatana, TAK! Ale także zniszczenie dla Szatana/Lucypera oraz wszystkich tych, którzy mu służš oraz go popierajš. Boski plan zawiera i wybawienie i karę. Oczywiœcie większoœci kara jakoœ nie leży. No cóż... "Wšska jest droga prowadzšca do zbawienia i niewielu jš znajduje" =====================================================

Autor: Dariusz Wendołowski (---.chello.pl) Data: 02-05-2006 13:25 Watcher - mały, smutny człowieczku. Grzeb w Biblii do usranej œmierci, a i tak niczego nie zrozumiesz. Wyszukuj sobie wrogów, szukaj Żyda, szukaj, bierz go, gryŸ. Jesteœ beznadziejny, nienawistny. Jeœli Jezus zginšł, to tak miało być - taki był boski plan. I najwyraŸniej zginšł na marne, bo do ciebie nic nie dotarło. Brawo Dariusz :)

Boi się boi i tak jak Żydzi zasłaniajš się antysemityzmem gdy ktoœ próbuje ich krytykować (teraz to sš œwięte krowy), tak KK chowa się za "wartoœciami chrzeœcijańskimi", za obrazę których można trafić do więzienia. http://media.putfile.com/17-Nietykalni Niegdysiejsza władza komunistyczna obawiała się za to kabaretów. [%sig%]

Ale za wladzy komunistycznej kabaraty byly !!!! Teraz sa jakies grupy inspirowane narkotykami, ktorym na tematy polityczne nie wolno rozmawiac. Widownia cieszy sie bardzo jak w dzisiejszych kabaretach kopia sie po dupie. Bez przenosni !!!

istnieje taka grupa ADL (Anti-Defamation League)...gdy ktokolwiek niewazne z kultury, mediow stwierdzi cos niezgodnego z linia gloszona przez semitow, zostaja przez ta bardzo wplywowa organizacje niszczony...

"istnieje taka grupa ADL (Anti-Defamation League)...gdy ktokolwiek niewazne z kultury, mediow stwierdzi cos niezgodnego z linia gloszona przez semitow, zostaja przez ta bardzo wplywowa organizacje niszczony..." Jest to najgroŸniejsza organizacja terrorystyczna. Ale pomimo jej siły, znany abtysemita, David Duke zyje sobie spokojnie i za wyjawianie najwększych tajemniż syjonistów otrzymał niedawno doktorat na Ukrainie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.