Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Sekty czy kabaret?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48

http://www.milosierdzie-boze.com/ ciekawe co sobie wyobraża właœciciel tej strony :-P na poczštku mnie zdziwił, potem rozœmieszył a teraz pytam was o zdanie i reakcje.

promyk znalazłeœ kolegę, wreszcie! ale mnie nudzisz powoli... bardziej niż ufita, bo z ufitš da się dyskutować a z tobš chyba trzeba inaczej :-P

Ok, dłuższa przerwa na piwo, ring wolny. Tylko nie zróbcie sobie krzywdy ! Pozdro ps. piwo też jest dla ludzi, pamiętajcie, kto je wymyœlił

zdejmij majtki z głowy.

piwo jest, ale marysia którą rydzyk krytykuje też jest dla ludzi, tu się ufito pewnie nie zgodzisz ze mną :-P

Czesi bo go najwiecej chlaja. [%sig%]

niektóre rzeczy nie sš dla ludzi tylko dla Bydła AntyStolcu

promyk obniżasz poziom forum, aż dziwię się biernoœciš admina. MOD: A gdybym mu zabrał głos, zabronił tu wchodzić, czy to by coœ dało? Jeżeli jemu trzeba pomuc to mogš to zrobić inni ludzie, ludzie to nie przedmioty które można wyrzucić, albo schowac do szuflady.

Ufita (---.si11.com) Od kiedy prawda to brednie ? Może to nowomowa gejowsko-lesbijsko-unijno-proaborcyjna ? Pozdro czy ktoœ napisał, że ufita potrafi dyskutowac i ma argumenty? musiał chyba zioło palić ufito, wytłumacz mi na czym polega "nowomowa gejowsko-lesbijsko-unijno-proaborcyjna" pozdrawiam

ja mówiłem że w porównaniu do promyka znacznie lepiej toleruje ufitę, ufita ma zupełnie odmienne odemnie poglšdy, ale nie bluzga i nie zachowuje się jak pryszczaty 14-latek, rzeczywiœcie wczeœniej nie mogłem go znieœć, ale teraz od kiedy jest promyk nawet ufita nie wydaje by się być przy nim ciężki w czytaniu :-P w każdym zdarzeniu można znaleŸć optymistyczne strony :-P

heh ;) ale i tak dalej nurtuje mnie co to jest ta "nowomowa gejowsko-lesbijsko-unijno-proaborcyjna"? ;)

To cholernie dlugi taki jak gdyby wyraz. No nie wiem. Musze zadzwonic do przyjaciela. [%sig%]

Ale cholera nie moge bo mam kompa pod telefonem. [%sig%]

campari: nie ukrywam że mnie też nurtuje, to pewnie jest nomenklatura wyznawców rydzyka :-P

no nic poczekam na wielebnego Ufite aż on mi objaśni o co w tym chodzi ;)

Tak Ufita wie lepper [%sig%]

Twa Campari nowomowa nazywa prawdę bredniami. Ten długi wyraz jest po to, abyœ pojšł, że dobrze się w "nowe" wkomponowujesz. To pewien rodzaj szoku nowomowy. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, że jesteœ sterowany(w myœleniu i poglšdach). Może to haarp ? Pozdro do jutra ps. jeœli wielu ma takie poglšdy jak ty, to Polski już nie ma, tylko Polacy jeszcze o tym nie wiedzš

uważasz że z powodu aborcji, lesbijek i reszty którš wymieniłeœ zginie Polska?, a może powinienem spytać czy rydzyk tak uważa?

Ufito idšc twym tropem jesteœ zdrajcš kieruje tobš szatan jesteœ na usługach ojca tadeusza i jego fanatyków ile wzišłeœ Judaszu srebrników? a radio Maryja Polske morduje bo dokonuje podziału Polaków na lepszych i gorszych

Radio Maryja podziału nie dokonuje, lecz wskazuje na istnienie takiego podziału. Czego nie widać, tego nie ma ? :-) Pozdro

ten cišg kłamstw z twoich ust ufito jest żałosny
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.