Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Porada potrzebna Chłopoki kurna
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

Egzamin na prawko mam w œrode i chce zdać za pierwszym razem. Czy jak podejde do goœcia i powiem no nie 4 raz na pana trafiam ja to mam szczęœcie do pana to pomoże to zdać. Macie jakiœ inny sprawdzony sposób?

dzięki :) Ciesze się bardzo że stało się za pierwszym razem. To przyspieszy kupno autka mniam Upatrzyłem sobie honde CRX generacji 2

ciesze sie ze pomoglem ^^ taki glupek zdal za 1 razem..........:>

alkazm aby się odwdzięczyć znalazłem stronke która Ci się przyda :> http://www.ruchacswinie.nazwa.pl/

hehe

"...ja patrze a kontrolka od oleju mi się pali na czerwono wpadam w panike nie wiem co robić wysiadam z auta wycišggam dowód osobisty z kieszeni lece do barierek do instruktora swojeggo podaje dowód i szepcze kontrolka od oleju się pali szybka odpowiedŸ odpalisz samocód zgaœnie wracam wsiadam dzieje się tak jak powiedział ..." Czy to wtedy posmarowałeœ mu łape? :) [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

:) tekst podniecony pisałem po powrocie z sieradza dowód podałem goœciowi który mnie uczył jeŸdzić i z którym tam pojechałem mój instruktor a tamten to Egzaminator. Nie miałem kasy przy sobie żadnej nawet na wykupienie kolejnego egzaminu wrazie by się noga podwineła.

Tak Sieradz to najgorsze miejsce do zdawania egzaminow. Sam tam zdawalem na ciezarowke. Zdalem tez za pierwszym podejsciem, ale musialem to odkupic kilkoma litrami browaru dla zbicia stresu. Uf. [%sig%]

To Gdzie masz Baze Witek że w sieradzu zdawałeœ?

W Wieluniu. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.