| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Porada potrzebna Chłopoki kurna | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Egzamin na prawko mam w rode i chce zdać za pierwszym razem.
Czy jak podejde do gocia i powiem no nie 4 raz na pana trafiam ja to mam szczęcie do pana to pomoże to zdać.
Macie jaki inny sprawdzony sposób?
|
|
|
dzięki :) Ciesze się bardzo że stało się za pierwszym razem. To przyspieszy kupno autka mniam Upatrzyłem sobie honde CRX generacji 2
|
|
|
ciesze sie ze pomoglem ^^
taki glupek zdal za 1 razem..........:>
|
|
|
alkazm aby się odwdzięczyć znalazłem stronke która Ci się przyda :>
http://www.ruchacswinie.nazwa.pl/
|
|
|
"...ja patrze a kontrolka od oleju mi się pali na czerwono wpadam w panike nie wiem co robić wysiadam z auta wycišggam dowód osobisty z kieszeni lece do barierek do instruktora swojeggo podaje dowód i szepcze kontrolka od oleju się pali szybka odpowied odpalisz samocód zganie wracam wsiadam dzieje się tak jak powiedział ..."
Czy to wtedy posmarowałe mu łape? :)
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
:) tekst podniecony pisałem po powrocie z sieradza dowód podałem gociowi który mnie uczył jedzić i z którym tam pojechałem mój instruktor a tamten to Egzaminator. Nie miałem kasy przy sobie żadnej nawet na wykupienie kolejnego egzaminu wrazie by się noga podwineła.
|
|
|
Tak Sieradz to najgorsze miejsce do zdawania egzaminow. Sam tam zdawalem na ciezarowke. Zdalem tez za pierwszym podejsciem, ale musialem to odkupic kilkoma litrami browaru dla zbicia stresu. Uf.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |