| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zalatwili mnie !!! Odchodze. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
|
Teraz juz loguje sie sie ktos identycznie jak ja i wpisuje swoje opinie podszywajac sie pode mnie. W ten sposob definitywnie usunieto mnie z tego forum.
Bawcie sie dobrze. Starajcie sie patrzec prawdzie w oczy !!!
Zegnam. Goska
|
|
|
a więc admin się znalazł, długo go nie było czy to oznacza że teraz wszystko będzie pod cenzurš?
MOD:
Nie będzie, będš komentarze, uwagi, ostrzeżenia, demokracja, a jak to wszystko zawiedzie to totalitaryzm.
|
|
|
nie to tylko przejciowe więta sš i nie miał nic inneo do roboty. :)
|
|
|
z regóły sra się pod siebie bo jest grawitacja. Ale Ciekawi mnie teraz jak sra operator :P ???
MOD:
Nieważne jak, ważne że nie na swoim podwórku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem kim jest twój wspólas ale mamy twoje namiary 80.50.255.138, jak nam wydasz tego operatora to może nie wymażemy ci całej pamięci.
PS. gosia jest bliżej prawdy niż mylicie
|
|
|
Bliżej prawdy tzn? bo ja dopuszczam że co takiego jak haarp może istnieć ale za jego pomocš raczej władza wpływać może na losy wiata a nie jakiej blondynki i jej mężusia, ale to co goka wypisuje to już jest żenada i uważam że ona ma za zadanie omieszyć haarpa by ludzie się tym nie interesowali, jednak bardziej prawdopodobnym jest że poprostu jest wariatkš :-P
|
|
|
myle, że jest na usługach KGB
ma za zadanie omieszyć Amerykanów i ich HAARP
ale to już było wiadomo od pewnego czasu
teraz zniknęła, bo już wykonała swoje zadanie, bardziej przyda się tam na miejscu, w Moskwie ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |