| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Gośka wysłańcem CIA? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
|
tak mi się zdaje, że Goka ma na celu... odwrócenie uwagi ludzi od HAARPU (jeli taki istnieje), zanim się zdziwicie, powiedzcie mi czy gdyby nie goka, nie skusiło by was by na ten temat co poczytać i podyskutować? A tak goka zupełnie omieszyła i zniwelowała zainteresowanie haarpem, czy on istnieje czy nie, genialne prawda? Bo kto z was teraz ma ochotę jeszcze zastanowić się czy haarp to naprawdę prawda :-P
|
|
|
hmm.. komuna...
to sie zle kojarzy.. ale lapie mysl, cos na wzor wiosek, samowystarczalnych " komun" gdzie kazdy jest potrzebny i przydatny, kazdy cos wytwarza, przetwarza dla dobra ogolu, gdzie celem nie jest zbijanie majatku ale wspolne zycie w spokoju, zdrowiu, blablalba.. to jest utopia keplug.. niestety. jak sobie strzelimy pol litra, albo wypalimy jointa, to mozemy sobie marzyc i budowac idealny swiat, ale w rzeczywistosci zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie mial inne zdanie, sprzeczne z naszym i automatycznie popsuje caly plan. Ostatecznie, jak marzy Ci sie taki zywot, to mozesz dolaczyc do jednej z wielu takich komun, ktore sa rozsiane po calym swiecie. bys swieczki wytapial,marchew sadzil albo cos w tym stylu...
to wszysko juz za daleko zaszlo i nie ma mozliwosci aby wprowadzic taki ustroj, to po prostu utopia.
za duzo nas na swiecie jest
|
|
|
Przed erš HAARP-a.
A ty Goka po co zadajesz bezsensowne pytania? Ot tak, żeby co napisać?
Kiedy chwaliła się, że historia cię nie interesuje.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Gosia jest osoba bardzo chora i prosze jej nie ublizac! Gdybyscie mieli schizofremie to bylo by Wam milo, gdyby ktos caly czas obrazal. Gosiu poczytaj:
Zaburzenia schizofreniczne cechujš się w ogólnoci podstawowymi i charakterystycznymi zakłóceniami mylenia i spostrzegania oraz niedostosowanym i spłyconym afektem. Jasna wiadomoć i sprawnoć intelektu sš zwykle zachowane, choć z czasem mogš powstawać pewne deficyty poznawcze. Najważniejsze objawy psychopatologiczne obejmujš: echo myli, nasyłanie oraz zabieranie myli, rozgłanianie (odsłonięcie) myli, spostrzeżenia urojeniowe oraz urojenia oddziaływania wpływu i owładnięcia, głosy omamowe komentujšce lub dyskutujšce o pacjencie w trzeciej osobie, zaburzenia mylenia i objawy negatywne.
Przebieg schizofrenii może być albo cišgły, albo epizodyczny, z postępujšcym lub stabilnym deficytem, lub też może być to jeden lub więcej epizodów z pełnš lub częciowš remisjš...
zrodlo:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia#Czynniki_cywilizacyjne_i_ekonomiczne
|
|
|
Mi się podoba wizja tzw. globalnej wioski.
Obecny system przestaje spełniać potrzeby ludzi. Coraz mniej ludzi jest potrzebnych do wytworzenia danej iloci dóbr. Każda nowa generacja aparatu wytwórczego jest doskonalsza. Trzeba zmienić sposób redystrybucji rodków. Obecny system funkcjonuje jeszcze siłš rozpędu, ale to równia pochyła. Najwięksi ekonomici i socjologowie głowiš się co z tym zrobić.
Następnym etapem rozwoju cywilizacji jest tzw. cywilizacja czasu wolnego.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
goska, jeszcze 40 lat temu byla nas polowa, natomiast w XVII wieku liczba ludnosci szacunkowo nie przekracala pol miliarda... dzis jest nas ponad 6 miliardow, natomiast "Można oczekiwać, że liczba ludzi na wiecie wzronie do około 8 miliardów w 2025 roku i 9,3 miliardów w 2050 roku"
wiecodpowiedz na Twoje pytanie brzmi " w kazdym momencie przeszlosci od minus nieskonczonosci do teraz"
|
|
|
scoop niezadowolony, skad Ty masz takie wiadomosci ?
Pamietaj, poki sam nie policzysz, to nie wierz !!!!
|
|
|
niezalogowany
A Goka, no cóż - to straszne. Chyba nie ma dla niej nadziei.
[%sig%]
|
|
|
Link od wyslancow CIA :
http://www.mindcontrolforums.com/gwen-haarp-satellite-gps-emf-control-grid.htm
|
|
|
scoop, komuna na skalę mikro to tak jak bawienie się resorakami w zamian za prawdziwš jazdę samochodem. A ja chcę zabrać wszystkich ludzi na Ziemii na wycieczkę, wszystkich bez wyjštku. Wystarczy znaleć co za co każdy człowiek odda wszystko co straci po wprowadzeniu komuny wiatowej, jeden wspólny cel.
Oczywicie że to utopia, bo już dzi jestemy w stanie się wspólnie wyżywić, ale to by kosztowało bogatych utratę wyjštkowoci swojego stanu, i sprowadzenie na ziemię, a wyżywienie to pierwszy stopień w takiej komunie. Błšd. Włanie sie zorientowałem że w obecnym czasie chaos kapitalizmu jest pozytywny, bo bogaci z "nudów" mogš odkryć ważne technologie, brakuje nam trochę technologi. Ale może za niedługo.
|
|
|
To brzmi pieknie.. ale jak sobie to wyobrazam, to przed oczami staje mi tylko scena z filmu "wehikul czasu" tej starszej wersji, kiedy to ludzie piekni i zdrowi zyli sobie szczesliwie na ziemi, pieknej ziemi, tylko co jakis czas czesc z nich schodzila zahipnotyzowana do podziemi, by zostac hmm.. pozarta? przez morlokow ;P
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |