Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rydzykomania
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90

Całe zło naszego polskiego piekiełka bierze się z pięknego miasta Torunia, którym rzšdzi jak pan na włoœciach nasz umiłowany pożeracz głodowych emerytur ojciec dyrektor. Zanieœcie mu wszystko co macie. [%sig%]

Zgadza się. To co Rydzyk nazywa prawdziwš religiš i prawdš w ogóle dla mnie jest pustym frazesem. Co mi po tym. On chce aby to co on mówi traktowane było z czciš jak gdyby Rydzyk był Bogiem i prawdš. Dla mnie nie jest i nigdy nie będzie. To jest chore. Uważam, że kasa uderzyła mu do głowy i tyle. Trzeba być naprawdę człowiekiem naiwnym aby się na to nabrać. [%sig%]

Ojciec Dyrektor Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka Czarnš sukienkę ma ten koleżka Uczy, tłumaczy w radiu Maryja Kto godny chwały a kto wręcz kija Leje na serce miód swoim goœciom Do adwersarzy zionie miłoœciš Żyda masona czuje z daleka Wszystko w nich widzi oprócz człowieka Glemp traci nerwy - Rydzyk łobuzie. Tadzio z uœmiechem nadyma buzię Pieronek błaga - Daj na wstrzymanie. To on rozkręca nowš kampanię Życiński prosi - WeŸ odpuœć sobie. A Rydzyk: - Spadaj! Co zechcę zrobię. Rzšd go popiera prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali Czuje się bosko jak w siódmym niebie Do Sejmu wchodzi tak jak do siebie A gdy podskoczyć ktoœ mu próbuje Armię beretów mobilizuje Ich nie obchodzi co sšdzi prasa Że dla Rydzyka Bogiem jest kasa Mohery wielbiš swego pasterza Dla nich ważniejszy jest od Papieża Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli: 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień œwięty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłoœnię swojš. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego œwiadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożšdaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłoœnię Jego jak siebie samego. http://porady.seksualne.radia.maryja.patrz.pl/

hehehe

Ty Żydzie !Ty komuchu ! Autor tekstu: Joe Black Powstałe osiem lat temu w Toruniu i kierowane przez Redemptorystów "Radio Maryja" jest rosnšcš siłš w życiu publicznym, prowadzšcš œwiętš wojnę przeciwko każdemu, kogo uważa za liberała lub kto nie jest "prawdziwym Polakiem" (cokolwiek by to znaczyło). Radiem kieruje ojciec Tadeusz Rydzyk (patrz zdjęcie). Przeciętny słuchacz Radia Maryja (a słuchaczy radia jest ok. 4-6 mln) ma bolesne poczucie bycia gorszym. W oczywisty sposób nie bierze udziału w szansach, jakie przyniosła ustrojowa przemiana. Inni go zdystansowali, a on przegrywa. Taki człowiek nie może żyć z poczuciem, że jest gorszy, raczej uzna, że dzieje się coœ, na co nie zasłużył, że jest ofiarš działań wrogich, a to wszystko wokół, co nie toczy się po jego myœli, jest efektem owej wrogoœci. Trzeba więc znaleŸć winnych. I tak ulubionymi kozłami ofiarnymi radia stali się: zachodni inwestorzy, komuniœci, liberałowie i Żydzi. Poglšdy prezentowane na antenie radia majš wiele wspólnego z doktrynš Bractwa Kapłańskiego œw. Piusa X, założonego przez abp. Marcela Lefebvra, ekskomunikowanego przez papieża w 1988r. Bractwo dowodzi, że dialog i pojednanie z judaizmem to " największy grzech Koœcioła i największe dlań zagrożenie". Na antenie dominujš proste i łatwe do przyswojenia podziały. Ustroje polityczne dzielš się na zdrowe i zwyrodniałe. Do tych drugich zaliczono: tyranię, oligarchię i ... demokrację ("każda demokracja jest totalitarna"). Polityków dzieli się na ogłupiajšcych naród, zaprzedanych i wiernych Polsce. Wiele pojęć zwišzanych z demokracjš radio skazuje na œmietnik historii : wolnoœć to " masoński ideał ", dialog i tolerancja to "filary nowomowy", postanowienia z Maastricht to " zagrożenie nowym totalitaryzmem ", Unia Europejska - " legalizacja małżeństw homoseksualnych ", dopuszczenie niemieckiego kapitału - " lizanie butów potomkom Hitlera ". Nauczyciele spod znaku "Radia Maryja" zapomnieli chyba o wskazaniach Ojca Œwiętego, który w ’97 roku powiedział : "Koœcioła nigdy nie wolno nadużywać dla antyeuropejskiej demagogii oraz podgrzewania antyeuropejskich nastrojów". Oni tymczasem stawiajš idee jednoœci europejskiej na równi z faszyzmem i komunizmem. Uczš, że struktury europejskie zamierzajš zdusić polskš tożsamoœć i dokonać kolejnego rozbioru Polski. W listopadzie 1997 roku radio wypowiedziało posłuszeństwo prymasowi Glempowi, ignorujšc jego list nawołujšcy do zaprzestania siania nienawiœci. "Trwajcie w jednoœci z episkopatem" - przypominał Jan Paweł II pielgrzymom Radia Maryja w listopadzie 1997 roku. Podczas swojej czerwcowej pielgrzymki do Polski Papież nawoływał w Toruniu do przyjęcia przez radio większej tolerancji. Odmówił także złożenia wizyty w siedzibie radia. Ale Rodzina Radia Maryja ma głęboko gdzieœ apele Papieża i całej hierarchii koœcielnej : "Watykan może ogłaszać posłanie o Szoah, Papież może chodzić do synagogi, a polskie katolickie radio i tak wie lepiej, co myœleć o Żydach, którzy pragnš zniszczyć Polskę". Spod kontroli Koœcioła całkowicie wymknšł się także "Nasz Dziennik", organ polityczny Radia Maryja, jawnie lekceważšcy postanowienia II Soboru Watykańskiego. Jeden z publicystów pisma jako ideał prezentuje państwo katolickie i postuluje jednoczeœnie, by katolicyzm miał w Polsce konstytucyjny status religii panujšcej. -------------------------------------------------------------------------------- Szczególnie ciekawe wypowiedzi na antenie radia : Arcybiskup Tokarczuk : "chociaż mordujšc Żydów Hitler popełnił błšd, to w jego wyniku jesteœmy dziœ państwem etnicznie jednonarodowym". Słuchaczka : "my w ogóle jako Polacy cierpimy nędzę, głód właœnie przez tych Żydów, którzy nami teraz rzšdzš i przez tš całš masonerię" Prof. Ryszard Bender (Katolicki Uniwersytet Lubelski) : "Oœwięcim nie był obozem zagłady, lecz obozem pracy; Żydzi, Cyganie i inni byli tam niszczeni ciężkš pracš, zresztš nie zawsze ciężkš i nie zawsze niszczeni, bo sš relacje, iż w obozie posiłki bywały trzy razy dziennie, a chorzy dostawali delikatnš zupę, mleko i biały chleb". Ciekawe, jak profesor (czyli teoretycznie goœć ze współczynnikiem inteligencji większym od zera) może pieprzyć takie bzdury. No cóż, cytujšc Rydzyka : "tak już jest - jak Bóg chce kogoœ pokarać, to najpierw mu rozum odejmuje". Ÿródło: Katolicka Agencja Informacyjna, Gazeta Wyborcza artykuł pochodzi z niedostępnej obecnie witryny "Out!"

O R musi odejœć

Doro, znów dużo i bez sensu. Dla przykładu jedno zdanie: "Uczš, że struktury europejskie zamierzajš zdusić polskš tożsamoœć i dokonać kolejnego rozbioru Polski." Teraz pytania (abyœ lepiej zrozumiała, tekst wyodrębniony): 1. Czym jest Europa (w rozumieniu Ojca Œwiętego) ? 2. Co majš struktury europejskie do Europy z pyt. 1 ? Jak wnikliwie odpowiesz SOBIE na te dwa pytania, to będziesz bliżej prawdy (bez wklejania tu czegokolwiek). Kolejnoœć pytań jest istotna. I nie zmieniaj tematu, bo inaczej dyskusja będzie bezprzedmiotowa. Pozdro ps. dużo czytać nie znaczy rozumieć - to dopiero pierwszy krok ku mšdroœci. Œlepo wierzyć można tylko Bogu.

UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA? UFITA CHCESZ ŻEBYM CI PRYSŁA Z CYCA?

Tak to jest, jak się małpa do klawiatury dorwie ! Z którego zoo uciekłaœ ?

JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA JESTEM GRUBA KWOKA UFITO JEDEN JAK NIE PRZESTANIESZ ŻYGAĆ NAROBIE CI DO OKA

Milcz małpooooooooooo ty jednaaaaaaaaaa !

Całe szczęœcie, że Polska weszła do EU, bo byłoby jeszcze gorzej. Trochę nas przypilnujš, poprzeszkadzajš w rozkradaniu państwa. Dzięki temu, że jesteœmy w EU, to musimy jakieœ normy spełniać. Już dawno - jeszcze przed wejœciem do EU przyjrzeli się nam i łagodnie w raporcie napisali, że zauważyli dużo nieœcisłoœci jeœli chodzi o wydatkowanie publicznych pieniędzy. Zobaczyli dopiero czubek góry lodowej i już się zaniepokoili. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wierz w UE, to jeszcze więksi łapówkarze niż nasi rodzimi politycy i jeszcze więksi obłudnicy, UE to syf, przykład choćby mr Shroeder (czy jak to się tam pisze) :-P

Tylko że u nas takie rzeczy sš na porzšdku dziennym (wręcz normalka). Chodzi o skalę zjawiska. Nie bez przyczyny Polska zajmuje bardzo wysokie miejsce na liœcie skorumpowanych krajów. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Pierwszym skorumpowanym(czy wysługujšcym się obcym) jest Leszek B. vel Aaron Buholtz, prezes NBP. Notabene popierany przez unię, która jakoœ dziwnie ( :-) ) nie chce, aby wyjaœnić nieprawidłowoœci w polskim sektorze bankowym. Czyżby sama była ubabrana ? Już on przypilnuje i norm ue i naszych pieniędzy :-) . Rozmowa z D.W. o UE przypomina mi, jak to œlepemu chciano wyjaœnić, czym sš kolory podczas widzenia. Szkoda czasu ! Pozdro ps. jest jeszcze paru œlepo wyznajšcych ue, ale i im zaczynajš otwierać się oczy

Dariusz a myœlisz że w UE korupcja nie jest na porzšdku dziennym? Jedyne co po wejœciu do Uni odczułem to drastyczny wzrost cen i o ile kiedyœ mojš pasjš były wycieczki w góry autem, to przy obecnych cenach paliwa staram się je ograniczyć o conajmiej połowe, wszystko idzie w góre oprócz płac - oto jest Unia. Unia chce nam wprowadzić dziki kapitalizm, kiedyœ byliœmy uzależnieni od ZSRR dzisiaj jesteœmy w szponach UE, jeden i drugi potwór z nas tylko wycišgał. UE to najbardziej zbiurokratyzowana i skorumpowana sieć wzajemnych układów w Europie. W UE (podobnie jak w USA) rzšdzi buisness, wartoœć człowieka w takim systemie jest równoznaczna z jego możliwoœciami konsumpcyjnymi...

No to idę się pochlastać. To fakt, że aparat biurokratyczny pochłania coraz więcej pieniędzy. Zaprawdę powiadam Wam - koniec jest bliski. [%sig%]

A wracajšc do tematu, to najwyraŸniej szykuje się jakieœ rozwišzanie kwestii Rydzyka. http://wiadomosci.radiozet.pl/archiwum/Wywiady/2003/06_img/pieronekl.jpg bp Tadeusz Pieronek : Ja myœlę, że jest pewna ewolucja poglšdów, może nie taka jakiej by się spodziewano, ale w dobrym kierunku, tzn. pewne takie, jakby to powiedzieć, pewne spontaniczne podziały zanikajš na skutek pewnych racji, które sš ewidentne. Dochodzi do pewnych przesileń i sšdzę że to nie jest w tej chwili zjawisko ładne ale powadzi do rozwišzań i ja jestem przekonany , że te rozwišzania niebawem nastšpiš. Monika Olejnik : A co ksišdz biskup, ma na myœli mówišc o tych rozwišzaniach? bp Tadeusz Pieronek : Mam na myœli posuwanie się pewnych oœrodków, no chociażby Radia Maryja, do takich zachowań, które ostatecznie je kompromitujš i to musi zaowocować jakšœ zmianš. Monika Olejnik : A co jest takiego kompromitujšcego dla Radia Maryja? bp Tadeusz Pieronek : Złšczenie się z partiš, to jest partyjne radio, więc jakże może dalej mówić że jest katolickie. Monika Olejnik : Dziękuję bardzo. Goœciem Radia ZET, był ksišdz biskup Tadeusz Pieronek. Całoœć wywiadu [%sig%]

radjo maryja bedzie trwac do konca swiata!! czyli juz niedlugo;/

Rzadko zgadzam się z tym biskupem, ale chyba tym razem ma rację. Mam nadzieję, że wyjdzie to RM na zdrowie, bo jego głównš misjš jest EWANGELIZACJA ! Pozdro

http://www.joemonster.org/i/n/torun.jpg [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.