| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ludzie o nieprzeciętnych zdolnościach | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 116 |
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Psychotroniczni szpiedzy
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ad "udowodnie przed sšdem"
Widze że niektórzy szybko zareagowali na niektóre prognozy jackowskiego
Oto dylemat przed którym stajš jasnowidze:
NA ILE PUBLIKACJA WGLĽDU WPŁYNIE NA RZECZYWISTOC
I ZMODYFIKUJE JEJ KSZTAŁT.
bardzo przydatnym narzedziem do medytacji
nad tym zagadnieniem może okazać się rodzima gra karciana w Huja ..tudzież Pana.
|
|
|
"Powód wydaje się jak najbardziej uzasadniony. Wszak możliwoć praktycznego zastosowania prekoginacji, telekinezy, radiestezji i wielu innych niekonwencjonalnych metod o charakterze paranormalnym w umacnianiu, sterowaniu, a nawet kształtowaniu szeroko pojętej władzy wydawała się być kapitalnej wagi i, tym samym, potęgowała chęć głębszego poznania i zrozumienia natury tych zjawisk."
"Psychotroniczni szpiedzy"
|
|
|
i tak mi nikt nie uwierzy... ale sie pochwale... Potrafie ciskac ogniem z rak ... nic w tym dziwnego/... niedowiarki niech przyjada do mnie to im podpale gacie rekoma...
|
|
|
Tak Dareczku !!Jestem zdolna!!!Lecz nie wiesz NAWET jak!!!
|
|
|
Gdy ładna buzia Twa i bioder łuk, każdy by odrazu mógł :-P
|
|
|
Nic nie napiszę .przykro mi gdy leasbijki grajš górę na ..... tratata!!!!
|
|
|
:) czy ja robie co nadzwyczajnego? poza tym że łatwo nie dam sie złamać np. nogi ręki nawet po wysokim upadku i moge wypić 6 litrów coli dziennie to nic <lol2> no ale żecz jasna nie chlam tyle coli dziennie xD
|
|
|
Nie wiem jak wy, ale ja zaczełam w te wakacje spać dniami, siedzieć nocami xD Ciekawe jak to we wrzeniu będzie <lol2> chociaż pewnie nie pujde do gim. bo mi sie nie bedzie chciało xD :):):)
|
|
|
nie pujde tylko PÓJDE!!! ludzie czy pisownia, gramatyka i styl literacki juz nie modny??? I co znaczy nie dam sie zlamac po WYSOKIM upadku???
wiem wiem... mam sie nie przyp*** do takich spraw... ale uwierzcie mi! serce mi paka jak na to patrze!!! tematy marniusienkie!! pisownia jeszcze gorsza! (i nie chodzi mi oczywiscie tylko o ten temat!)
i z tego co widze, pisza tu czesto ludzie ktorzy sa jeszcze w szkole... jak wy sobie dajecie rade???
|
|
|
LoL <lol2> sie wykłucać bedziesz ze mnš... mówie w 3 językach jakie pretensje? W polskim nie gadałam od 4 lat więc jak sobie robie błędy to ok... !!!
|
|
|
Witaj Darku
Widzę, że zostałenowym adminem:)
Gratulacje i mam nadzieję, że nareszcie zapanuje tu pożadek inny od tego, który wprowadził szuineg ;)
Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci zero spamów :p
|
|
|
Szuineg nadal jest moderatorem.
[%sig%]
AutoMOD:
Wyglšda na to, że jednak podał się do dymisji.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 116 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |