Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
sigile
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47

Czy ktoœ może napisać coœ o SIGILACH? Co to jest, jak i do czego się stosuje? Jakie przynoszš skutki? Jak się je tworzy? Itd.

w necie duzo o tym pisza... [%sig%]

Tak troche o tym czytałem, ale występujš pewne rozbieżnoœci i dlatego nie wiem do końca jak to faktycznie jest. Z tekstów na jednych stronach wynika, że jest to stosunkowo proste i nie wymaga jakiœ specjalnych zdolnoœci poza pewnym zmysłem plastycznym, a na innych stronach w tekstach zaczynajš się schody.

kjhjkh

i pomogło?

Stworzyłem wiele sigili,80% odpaliło.Potrzeba wam wiary.

Sigile pozwalajš ukierunkować własnš siłę woli.Wymagajš wiary we własne możliwoœci.Ja potrafię uwierzyć dlatego w większoœci moje sigile działajš.

Sigile sš czymœ w rodzaju obrazków lub mantry.Majš na celu spełnienie twoich mniejszych pragnień. Aby sigile działały nie trzeba żadnych obleœnych czynnoœci.Może to być taniec,œpiew,ostre ćwiczenia fizyczne.Wszystko na temat sigili znajdziecie w internecie.

Sigile swietnie działajš w połšczeniu z wirem i medytacjš.

co rozumiesz pod pojęciem " mniejszych pragnień"?

czy takie cos trzeba zrobic sobie samemu czy ktos moze go dla mnie zrobic?

z tego co mi mówiono tylko samemu.

Do ????????????? o sigilach dowiesz się na stronach magyi chaosu.Chyba masz internet co?Wpisz tylko chasło Liber MMM.

Do Serafin. Czytałem na internecie chyba wszystko co było pod hasłem sigile. Jest tego dosyc sporo. Problem w tym, że pewne zamieszczone tam informacje sa doœc sprzeczne ze sobš. Np. czy życzenie ma być sformułowane w czasie teraŸniejszym czy w przyszłym, czy po wchłonięciu ma być zapomniany tylko sam sigil czy też sigil i życzenie dla którego był stworzony. Czy po stworzeniu sigila można go odłozyć na jakiœ czas na bok i dopiero jak się zapomni życzenie to można go "wchłonšć". Jak można zapomnieć o życzeniu skoro jest ono stosunkowo ważne w życiu i jest prawie na każdym kroku w myœli. Itp.

hmmm wierze ze to dziala ale cos mi nie wychodzi. Zrobilem pare sigili i jeszcze zaden nie zadzialal. 1. Adam Kxxxxx mnie przeprosi jutro 2. Poznam Anie Wxxxxx i inne jeszcze... Czy wie ktos co moglem zle zrobic ?

www.google.pl

Masz myśleć jakby to już się stało, a nie dopiero miało się stać. Musisz przekonać swoją podświadomość i być tego pewnym - na zasadzie, że przecież inaczej być nie może.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Gdzies czytalem ze nie powinno sie w ogole o nim myslec. Ps. A czy mozliwy jest sigil taki jak napisales ? Typu Przespie sie z xxxxx.

www.google.pl

Raczej: "Śpię z xxxxx". A tak w ogóle, to sigile itp. są tylko narzędziami wspomagającymi i nie wszyscy ich potrzebują. Wszystko służy jedynie temu, by przekonać swoją podświadomość. A tak naprawdę możesz myśleć, że ta xxxxx jest dla Ciebie nieosiągalna. Zmień zasadę parcia na zasadę ssania - zamiast "muszę", mów "pozwalam aby to się stało". Nie walcz, bo walcząc mówisz podświadomości, że to jest trudne do osiągnięcia. I pamiętaj, że rzeczy dla Ciebie przeznaczone przychodzą z łatwością. Jeśli masz z czymś duży problem, to znaczy że nie tędy droga.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Raczej: "Śpię z xxxxx". A tak w ogóle, to sigile itp. są tylko narzędziami wspomagającymi i nie wszyscy ich potrzebują. Wszystko służy jedynie temu, by przekonać swoją podświadomość. A tak naprawdę możesz myśleć, że ta xxxxx jest dla Ciebie nieosiągalna. Zmień zasadę parcia na zasadę ssania - zamiast "muszę", mów "pozwalam aby to się stało". Nie walcz, bo walcząc mówisz podświadomości, że to jest trudne do osiągnięcia. I pamiętaj, że rzeczy dla Ciebie przeznaczone przychodzą z łatwością. Jeśli masz z czymś duży problem, to znaczy że nie tędy droga.
Tyle ze to raczej nie jest mi przeznaczone. A chce to zmienic jednak. A robiles tokiedys juz ? Jakie byly rezultaty i po jakim czasie ?

www.google.pl

Sigilami się nie zajmowałem, tworzyłem za to amulety własnego pomysłu, które miały podnieść mój poziom energii. Kiedyś połączyłem jakieś żywioły celtyckie z dużym diamentem Herkimerem. Działał aż za dobrze - miałem full power i nie mogłem spać. Zniszczyłem go bardzo szybko. Pewien etap mam już za sobą, teraz działam inaczej. Najpierw długo się nad czymś zastanawiam (nieraz całymi miesiącami), rozważam głęboko wszystkie za i przeciw, a gdy wreszcie stwierdzę, że chcę tego, to rezultaty następują bardzo szybko (1-2 dni). Ja już tak mam, że jeśli moje działania mają być dobre dla obu stron, to wszystko mi sprzyja, następują takie zbiegi okoliczności, że głowa mała. I dzięki temu wiem, czy to jest dobra droga. Skup się magicadam w życiu, nad innymi kwestiami niż magia - nad własną atrakcyjnością, sposobem bycia, tzw. czarem osobistym - bo bez tego żadna magia Ci nie pomoże. Chyba, że chcesz kogoś do czegoś zmuszać, ale wtedy to już jest czarna magia, a poza tym, co to za satysfakcja?

Powodzenie mam bardzo duze, mam dobre hobby, jestem znany i sie wyrozniam. Ale naprawde ta sytuacja wymaga takiego czegos. Uwierz mi

www.google.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.