| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| sigile | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47 |
|
Czy kto może napisać co o SIGILACH? Co to jest, jak i do czego się stosuje? Jakie przynoszš skutki? Jak się je tworzy? Itd.
|
|
|
Tak troche o tym czytałem, ale występujš pewne rozbieżnoci i dlatego nie wiem do końca jak to faktycznie jest. Z tekstów na jednych stronach wynika, że jest to stosunkowo proste i nie wymaga jaki specjalnych zdolnoci poza pewnym zmysłem plastycznym, a na innych stronach w tekstach zaczynajš się schody.
|
|
|
Sigile pozwalajš ukierunkować własnš siłę woli.Wymagajš wiary we własne możliwoci.Ja potrafię uwierzyć dlatego w większoci moje sigile działajš.
|
|
|
Sigile sš czym w rodzaju obrazków lub mantry.Majš na celu spełnienie twoich mniejszych pragnień. Aby sigile działały nie trzeba żadnych oblenych czynnoci.Może to być taniec,piew,ostre ćwiczenia fizyczne.Wszystko na temat sigili znajdziecie w internecie.
|
|
|
czy takie cos trzeba zrobic sobie samemu czy ktos moze go dla mnie zrobic?
|
|
|
Do ????????????? o sigilach dowiesz się na stronach magyi chaosu.Chyba masz internet co?Wpisz tylko chasło Liber MMM.
|
|
|
Do Serafin. Czytałem na internecie chyba wszystko co było pod hasłem sigile. Jest tego dosyc sporo. Problem w tym, że pewne zamieszczone tam informacje sa doc sprzeczne ze sobš. Np. czy życzenie ma być sformułowane w czasie teraniejszym czy w przyszłym, czy po wchłonięciu ma być zapomniany tylko sam sigil czy też sigil i życzenie dla którego był stworzony. Czy po stworzeniu sigila można go odłozyć na jaki czas na bok i dopiero jak się zapomni życzenie to można go "wchłonšć". Jak można zapomnieć o życzeniu skoro jest ono stosunkowo ważne w życiu i jest prawie na każdym kroku w myli. Itp.
|
|
|
hmmm wierze ze to dziala ale cos mi nie wychodzi.
Zrobilem pare sigili i jeszcze zaden nie zadzialal.
1. Adam Kxxxxx mnie przeprosi jutro
2. Poznam Anie Wxxxxx
i inne jeszcze...
Czy wie ktos co moglem zle zrobic ?
|
|
www.google.pl |
|
Masz myśleć jakby to już się stało, a nie dopiero miało się stać.
Musisz przekonać swoją podświadomość i być tego pewnym - na zasadzie, że przecież inaczej być nie może.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Gdzies czytalem ze nie powinno sie w ogole o nim myslec.
Ps. A czy mozliwy jest sigil taki jak napisales ?
Typu Przespie sie z xxxxx.
|
|
www.google.pl |
|
Raczej: "Śpię z xxxxx".
A tak w ogóle, to sigile itp. są tylko narzędziami wspomagającymi i nie wszyscy ich potrzebują.
Wszystko służy jedynie temu, by przekonać swoją podświadomość.
A tak naprawdę możesz myśleć, że ta xxxxx jest dla Ciebie nieosiągalna.
Zmień zasadę parcia na zasadę ssania - zamiast "muszę", mów "pozwalam aby to się stało". Nie walcz, bo walcząc mówisz podświadomości, że to jest trudne do osiągnięcia.
I pamiętaj, że rzeczy dla Ciebie przeznaczone przychodzą z łatwością. Jeśli masz z czymś duży problem, to znaczy że nie tędy droga.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
www.google.pl |
|
Sigilami się nie zajmowałem, tworzyłem za to amulety własnego pomysłu, które miały podnieść mój poziom energii. Kiedyś połączyłem jakieś żywioły celtyckie z dużym diamentem Herkimerem. Działał aż za dobrze - miałem full power i nie mogłem spać. Zniszczyłem go bardzo szybko.
Pewien etap mam już za sobą, teraz działam inaczej.
Najpierw długo się nad czymś zastanawiam (nieraz całymi miesiącami), rozważam głęboko wszystkie za i przeciw, a gdy wreszcie stwierdzę, że chcę tego, to rezultaty następują bardzo szybko (1-2 dni).
Ja już tak mam, że jeśli moje działania mają być dobre dla obu stron, to wszystko mi sprzyja, następują takie zbiegi okoliczności, że głowa mała. I dzięki temu wiem, czy to jest dobra droga.
Skup się magicadam w życiu, nad innymi kwestiami niż magia - nad własną atrakcyjnością, sposobem bycia, tzw. czarem osobistym - bo bez tego żadna magia Ci nie pomoże. Chyba, że chcesz kogoś do czegoś zmuszać, ale wtedy to już jest czarna magia, a poza tym, co to za satysfakcja?
|
|
|
Powodzenie mam bardzo duze, mam dobre hobby, jestem znany i sie wyrozniam. Ale naprawde ta sytuacja wymaga takiego czegos.
Uwierz mi
|
|
www.google.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |