| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Atak na Iran 28 marca? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 59 |
|
Znany rosyjski polityk Vladimir Zhirinovsky powiedział na antenie radia Echo Moskwy, że atak na Iran planowany jest na dzień 28 marca. Lider partii liberalno-demokratycznej dodał, że ostatnie prowokacje zwišzane z karykaturami sš jednym z etapów przygotowań, majšcych wzmocnić akceptację planowanej wojny.
Kilka dni temu, Donald Rumsfeld ostrzegł, że Stany Zjednoczone rozważajš opcję militarnš, poszerzajšc wypowied senatora Billa Frista, który stwierdził, że ich kraj przygotowywuje się do wojny.
Izraelski premier Ehud Olmert oznajmił niedawno, że Iran zapłaci "bardzo dużš cenę", jeli zacznie wzbogacać uran, co miałoby wg niego prowadzić do produkcji bomb masowego rażenia.
Zhirinovsky w rosyjskiej stacji powiedział, że "wojna jest nieunikniona, ponieważ Amerykanie chcš tej wojny".
- Każde państwo odgrywajšce strategicznš rolę w wiecie potrzebuje konfliktów zbrojnych. Jeli do nich nie dochodzi, niemożliwe jest utrzymanie pozycji lidera - dodaje.
ródło: http://hotnews.pl/artswiat-929.html
"Data ataku jest już znana - to dzień wyborów w Izraelu (28 marca). Jest już nawet wiadome, ile ta wojna będzie kosztować", stwierdza Zhirinovsky.
Komentujšc ostatnie wydarzenia zwišzane z publikacjš karykatur i zamieszkami, Zhirinovsky stwierdził, że akcje te były zorganizowane przez służby specjalne. Celem tych akcji miałobyć "skłócenie i podział między Europš a wiatem Islamu".
"Wszystko się skończy na tym, że europejskie kraje w podziękowaniu Stanom Zjednoczonym zapłacš własnymi żołnierzami", dodaje.
Jak podaje London Telegraph, trzy najbardziej kontrowersyjne karykatury nie były wydrukowane w duńskiej gazecie "Danish Jyllands-Posten" lecz dodane do niej jako załšcznik i bardzo szybko rozpowszechnione u przedstawicieli wiata islamskiego na całym wiecie.
Jest także wiadome, że muzułmanie w Gazie i innych miejscach na wiecie otrzymali dostęp do magazynów duńskich flag, które palili przed kamerami. Jak się bowiem okazuje, w sklepach trudno było o flagi tego państwa, a ich normalne nabycie w kilkanacie godzin po publikacjach było praktycznie rzeczš graniczšcš z cudem. O duńskie flagi trudno w europejskich państwach... a co dopiero w krajach islamskich!
Dzi jest także wiadome, że żonš Merete Eldrupa, menadżera firmy JP/Politikens Hus, która opublikowała karykatury, jest Anders Eldrup. Anders Eldrup jest bardzo często widywana na spotkaniach klubu Bilderberg. Bilderberg Group jest tajnš organizacjš spotykajšca się corocznie na tajnych spotkaniach, majšcš bardzo znaczšcy wpływ na wiatowš politykę. To włanie w klubie Bilderberg miała zapać decyzja o ataku marcowym na Irak w 2003 roku.
|
|
|
romek a powiedz mi co my mamy do powiedzenia wobec siły pana dyktatora busha?
|
|
|
Bush to republikanin, po nim będš demokraci.
Już sobie nabrudził - ma bardzo niskie notowania w USA. To może poważnie zaszkodzić republikanom - może nawet na dwie kadencje.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
do Irek,
drogi Irku, juz pisalem na tym forum kilka razy. Mozemy wiele. Zalezy od nas. Ktos, kto jest swiadomy juz moze wiele, w gorszym polozeniu sa Ci co sa nieswiadomi, Ci rzeczywiscie niewiele moga... A my mozemy uswiadamiac i sie sprzeciwiac, oraz wplywac na przebieg wypadkow.
Najgorszym jest wspoludzial i cicha zgoda, ktora jest rownowmierna ze zbrodnia.
Sprzeciw przeciw zbrodni to moralny obowiazek.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
a demokraci to to samo łajno tylko wspierani przez inne korporacje.
|
|
|
jestesmy mimowolnymi swiadkami upadku USA, a byc moze nawet calej cywilizacji...
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
narazie jestemy wiadkami raczej rozrostu wpływów USA, a cywilizacja nie upada jak narazie.
|
|
|
Republikanie lubiš wojny i kontrolę, i sš mocno kato-liccy.
Demokraci realizujš się inaczej - nie lubiš wojen, wolš sex :)
http://media.putfile.com/Clinton-Video-game
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
zwłaszcza lubiš tematy zwišzane z molestowaniem sexualnym i wsadzaniem za kratki dyrektorów którzy spojrzeli się nie tak na pracownice. A klinton to osobny temat.
|
|
|
Mówi sekretarka do dyrektora:
- Panie dyrektorze, to ja mylałam że to miłoć. Teraz wiem, że to się nazywa mobbing.
|
|
|
a w pismie w ostatniej ksiedze bibli jest napisane "i niebedzie mogl kupic ani sprzedac ten co nie bedzie mial chipa na ramieniu lub na czole pod skóra" czyli beda ludzie ktorzy nie beda mieli tych chipów ale oni będa jakby po za spoleczeństwem, znaczna wiekszosc ludzi sie na to zgodzi, to juz znaki konca czasów :) A z 2 strony to z jednej strony nawet lepiej ze beda techipy bo bedzie mozna je hackowac i np sobie zaprogramowac inna tożsamosc albo krasc kasez kont bankowych droga elektroniczna, dzis sporo jest takich wlamow przez siec do banmków ale malo sie o tym mowi bo banki ukrywaja to, bo to by psulo im reputacje, wola pokryc straty z swoich srodków jak stracic np 1000 klientów bo do mediów sie przedostanie info ze ktos im przezi nternet ukradl 10 mln zl. Wiarygodnosc dla banków to sprawa zycia i smierci.
Elektronika ma to do siebie zen iejest trwala i mozna nia manipulowac, jak Ci zrobili dowód i paszport pamierowy to niema huja we wsi nic tam nie zmienisz ale jak masdz chip to mozesz cuda na kiju robic jak znasz siena hackingu. Mozesz zniszczyc cala siec cala strukture jednym pierdnieciem np bomba magnetyczne kolo serverowni :) wszystkiedaneszlag trafia :) a papier zyje nadal......
|
|
|
Trochę inaczej jest w Biblii napisane.
Masz chyba bardzo nowoczesne jej wydanie :):):)
|
|
|
che, chehehehehe,
no bo on czytal e-biblie, takie elektroniczne wydanie.
a jak poczytasz biblie on-line to tam pewnie bedzie cos o kodzie zrodlowym....
i przeciez dodal: ..."a papier zyje nadal......"...
;D
[%sig%]
|
|
|
1. Na poczštku było słowo, a w słowie były dwa bajty i więcej nic nie było.
2. I oddzielił Bóg jedynkę od zera i zobaczył, że to było dobre.
3. I Bóg powiedział: "Niech będš dane." I stało się.
4. I Bóg powiedział: "Niech ułożš się dane na swoje właciwe miejsca." I stworzył dyskietki i twarde dyski i kompaktowe dyski.
5. I Bóg powiedział: "Niech będš komputery, żeby było gdzie włożyć dyskietki, i twarde dyski i kompakty." I stworzył komputery i nazwał je hardwarem i oddzielił software od hardware'u.
6. Software'u jeszcze nie było, lecz Bóg szybko stworzył programy - duże i małe i powiedział im: "idcie i rozmnażajcie się i wypełniajcie całš pamięć."
7. Ale sprzykrzyło się Bogu tworzyć programy samemu i rzekł: "Stworzę Programistę według Swego podobieństwa i niech on panuje nad komputerami, programami i danymi." I stworzył Bóg Programistę, i umiecił go w Centrum Obliczeniowym, żeby w nim pracował.
I przyprowadził On Programistę do drzewa katalogowego i powiedział: "Z każdego katalogu możesz uruchamiać programy, tylko z 'Windows' nie korzystaj, bo na pewno umrzesz."
8. I Bóg rzekł: "Niedobrze Programicie być samotnym, stworzę mu tego, który będzie się zachwycał się dziełem Programisty." I wzišł On od Programisty koć, w której nie było mózgu i stworzył z niej To, co będzie zachwycało się dziełem Programisty i przywiódł To do niego. I nazwał To Użytkownikiem. I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili się tego.
9. A Bill był chytrzejszy niż wszystkie dzikie zwierzęta, które uczynił Pan Bóg. I rzekł Bill do użytkownika: "Czy naprawdę Bóg powiedział, żebycie nie uruchamiali żadnych programów?" I rzekł Użytkownik: "Z każdego katalogu możemy uruchamiać programy, tylko z drzewa 'Windows' nie możemy, abymy nie umarli." I rzekł Bill Użytkownikowi: "Jak możesz mówić o czym, czego nie spróbowałe?! Tego dnia, kiedy uruchomicie program z drzewa katalogowego 'Windows' będziecie równi Bogu, bo jednym przyciskiem myszki stworzycie to, czego zapragniecie."
I zobaczył Użytkownik, że owoce "Windows" były miłe dla oczu i godne pożšdania, bo jakakolwiek wiedza stała się od tej chwili już niepotrzebna i zainstalował "Windows" na swoim komputerze. I powiedział Programicie, że to jest dobre, i on też go zainstalował.
10. I zaraz wyruszył Programista szukać nowych drajwerów. A Bóg rzekł: "Dokšd idziesz?" A on odpowiedział: "Idę szukać nowych drajwerów, bo nie ma ich w DOS-ie" I wtedy rzekł Bóg: "Kto ci powiedział, że potrzebujesz drajwerów? Czy czasem nie uruchamiałe programów z drzewa katalogowego 'Windows'?" Na to rzekł Programista: "Użytkownik, którego mi dałe aby był ze mnš zamówił programy pod 'Windows' i dlatego zainstalowałem 'Windows'" I powiedział Bóg do Użytkownika: "Dlaczego to uczyniłe?" I odpowiedział Użytkownik: "Bill mnie zwiódł."
11. Wtedy rzekł Pan Bóg do Billa: "Ponieważ to uczyniłe będziesz przeklęty wród wszelkiego bydła i wszelkiego dzikiego zwierza. I ustanowię nieprzyjań między tobš a Użytkownikiem, on będzie cię zawsze przeklinał, a ty będziesz mu sprzedawał 'Windows'."
12. Do Użytkownika za Bóg rzekł: "'Windows' bardzo rozczaruje cię i spustoszy twoje zasoby i będziesz musiał używać marnych programów i nie będziesz mógł się stale obejć bez serwisu Programisty."
13. Programicie za rzekł: "Ponieważ usłuchałe głosu Użytkownika, przeklęte niech będš twoje komputery, gdyż powstanie w nich mnóstwo błędów i wirusów, w pocie oblicza twego będziesz stale naprawiał pracę swojš."
14. I odprawił ich Pan Bóg ze swego Centrum Obliczeniowego i zabezpieczył hasłem wejcie do niego...
15. General protection fault...
|
|
|
16. Error 0x00008080 i sie system zawiesil i nastal potop, ocalal tylko Noe
|
|
|
tak i pewnie Noe miał laptopa na aterie sloneczne odebrał e-maila od Boga spakował zabawki i se popłynoł? dobre sobie
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 59 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |