Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kocham czarodziejke z Księżyca
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona

co mam zrobic :( ???

:/ ale naprawde jestescie kochani za te rady :// szkoda ze one mało waret Taxido strona z frum o2 polecam tš spodoba ci sie: http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=23 Ma ktos jakies inne "rady"

czlowieku a czegos ty sie spodziewal? jakbys byl chociaz bogaty tobys mogl se ja jakos genetycznie zrobic czy co:P?a tak coz ? lepij sie zastosuj do tych ad ktore jak narazie tu widnieja!!!i przestan sie mazac!!!dupy ci trza prawdziwej a nie rysunkowej :P

Takie teksty ostatni raz słyszałem w przedszkolu. [%sig%]

...z marsa ciebie bym nie chciał nawet gdybys była ostatnia baba na ziemi wole Serenity

...pytanie czy ja bym cie chciala...?

bo cos mi sie widzi ze brak ci i rozumu i urody chlopcze skoro zadna dziewucha cie z tego idiotyzmu nie zechciala wyleczyc...no chyba ze przyciagasz takie same jak ty popaprane np szukajace herkulesa czy spidermana:P

Ja szukam mojego Odysa :)

tiaaaaaaaaa...a ja mam swojego hobbita i tez jestem hapi:P

ah! jakby ktos byl zainteresowany gandalfem to on tylko panow lubi;P

...z marsa dziewczyno wyjdz mi stšd bo niedobrze mi jak ciebie czytam a jesli chcesz wiedziec to urody mi nie brak ale ja nawet nie spojrze na takie scierwo jak ty durna babko i wypierd...... mi stad chce pogadac z normalnymi luidzmi

tomek nie nerwuj się, mars zawsze się marszczy. Ludzie potrafiš się dogadać, zwłaszcza jak się obrzucajš błotem :(

Witajcie jestem ekspertem sfiatowej slawy w sprawach milosnych (rowniez tej wirtualnej) i powiem ci tomek., ze to nic zdroznego byc zakochanym w czarodzieju z ksienrzyca. Gorzej by na pszyklad bylo jakbys byl zakochany w atomófkach albo deksterze i jego laboratorium - to rzeczyficie moglo by byc nieciekawe. Rozumiem ze w czarodzieju z ksienrzyca pociaga cie jego dluga rószczka, ktora spełnia najskrytsze marzenia i pragnienia. Mysle ze 22 lata to jusz powaszny wiek i powinienes sie z tym ujawnic publicznie (na pszyklad w te fał enie w programie rosmowy w toku) a nie tylko tutaj na forum ejsi.com.pl/tajne/forum. W milosci nie ma nic tajnego i im wczesniej ujawnisz swoje uczucia (rowniesz przed sfojom dziefczynom) tym lepiej. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

heh dobrze powiedziane! a ty penelopa naprawde wierzysz ze mu ktos da jakas zajebista rade inna niz LEKARZ? ...chyba ze ktos wymsli inna rysunkowa szmule. najlepszym lekarstwem na wirtualna milosc jest nowa witualna milosc;P

BUhhahahahaha:D:DD:D:D::D O MÓJ BOŻEEEEEEEE!! Tomek rozwaliłeœ mnie tym swoim ostatnim postem. Naprawde mało nie nawaliłem w pory! Słuchaj, piszesz ze chcesz rozmawiać z NORMALNYMI ludŸmi, a sam nie do końca nom jesteœ. Wchodzisz na forum o zjawiskach paranormalnych (bynajmniej tu chodzi o czarodziejki z księzyca), piszesz jakiœ idiotyczny temat o swoich żałosnych (bo jak żeby inaczej) sprawach sercowych, i obrażasz ludzi którzy próbujš ci uœwiadomić w jakim błędzie żyjesz. I Teraz zgaduj, masz 3 szanse, kto tu jest nienormalny? [%sig%]

lolek do kwadratu nie pójde do TVNu.... :P wyckret ja ich nie obraazam tylko mnie tutaj denerwuja bo zarty robia ze mnie

Dziwne że nie chcesz odpowiedzieć. [%sig%]

dobrze powiedziane wyckret!!!! ale niech sie chlopak wyrzali,przynajmniej jest weselej;P tomus czegos ty sie spodziewal?ale tak serio?ze ci ktos powie ze czarodziejka z ksiezyca istnieje i poda ci na nia namiary zebys mogl sie z nia umowic?!:DDDDD

no odpowiedz,bo jesli tego oczekujesz to spoko:P adres ksiezyc 33e/7 .... aj sorry przecie ona w tokio mieszka!!!to jak to juz wiesz to tam podskoczi sie o nia popytaj ,w koncu wielu takich tam chyba nie ma:P

" ale ja nawet nie spojrze na takie scierwo jak ty durna babko i wypierd...... mi stad" A to nie sš bluzgi? Jeżeli twoim zdaniem nie, to co mówisz ludiom kiedy nie starasz sie być uprzejmy? [%sig%]

A to nie sš bluzgi? Jeżeli twoim zdaniem nie, to co mówisz ludiom kiedy nie starasz sie być uprzejmy? top se poczytac całosc wypowiedzi a nie ostatnia strone dobra ...z marsa nie odzwyaj sie jak masz głupio gadac
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.