| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kocham czarodziejke z Księżyca | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175 |
|
:/ ale naprawde jestescie kochani za te rady ://
szkoda ze one mało waret
Taxido strona z frum o2 polecam tš spodoba ci sie:
http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=23
Ma ktos jakies inne "rady"
|
|
|
czlowieku a czegos ty sie spodziewal? jakbys byl chociaz bogaty tobys mogl se ja jakos genetycznie zrobic czy co:P?a tak coz ? lepij sie zastosuj do tych ad ktore jak narazie tu widnieja!!!i przestan sie mazac!!!dupy ci trza prawdziwej a nie rysunkowej
:P
|
|
|
...z marsa
ciebie bym nie chciał nawet gdybys była ostatnia baba na ziemi
wole Serenity
|
|
|
bo cos mi sie widzi ze brak ci i rozumu i urody chlopcze skoro zadna dziewucha cie z tego idiotyzmu nie zechciala wyleczyc...no chyba ze przyciagasz takie same jak ty popaprane np szukajace herkulesa czy spidermana:P
|
|
|
ah! jakby ktos byl zainteresowany gandalfem to on tylko panow lubi;P
|
|
|
...z marsa
dziewczyno wyjdz mi stšd bo niedobrze mi jak ciebie czytam
a jesli chcesz wiedziec to urody mi nie brak ale ja nawet nie spojrze na takie scierwo jak ty durna babko i wypierd...... mi stad
chce pogadac z normalnymi luidzmi
|
|
|
tomek
nie nerwuj się, mars zawsze się marszczy.
Ludzie potrafiš się dogadać, zwłaszcza jak się obrzucajš błotem :(
|
|
|
Witajcie jestem ekspertem sfiatowej slawy w sprawach milosnych (rowniez tej wirtualnej) i powiem ci tomek., ze to nic zdroznego byc zakochanym w czarodzieju z ksienrzyca. Gorzej by na pszyklad bylo jakbys byl zakochany w atomófkach albo deksterze i jego laboratorium - to rzeczyficie moglo by byc nieciekawe. Rozumiem ze w czarodzieju z ksienrzyca pociaga cie jego dluga rószczka, ktora spełnia najskrytsze marzenia i pragnienia.
Mysle ze 22 lata to jusz powaszny wiek i powinienes sie z tym ujawnic publicznie (na pszyklad w te fał enie w programie rosmowy w toku) a nie tylko tutaj na forum ejsi.com.pl/tajne/forum. W milosci nie ma nic tajnego i im wczesniej ujawnisz swoje uczucia (rowniesz przed sfojom dziefczynom) tym lepiej.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
heh dobrze powiedziane! a ty penelopa naprawde wierzysz ze mu ktos da jakas zajebista rade inna niz LEKARZ? ...chyba ze ktos wymsli inna rysunkowa szmule. najlepszym lekarstwem na wirtualna milosc jest nowa witualna milosc;P
|
|
|
BUhhahahahaha
|
|
|
lolek do kwadratu
nie pójde do TVNu.... :P
wyckret
ja ich nie obraazam tylko mnie tutaj denerwuja bo zarty robia ze mnie
|
|
|
dobrze powiedziane wyckret!!!! ale niech sie chlopak wyrzali,przynajmniej jest weselej;P
tomus czegos ty sie spodziewal?ale tak serio?ze ci ktos powie ze czarodziejka z ksiezyca istnieje i poda ci na nia namiary zebys mogl sie z nia umowic?!:DDDDD
|
|
|
no odpowiedz,bo jesli tego oczekujesz to spoko:P adres ksiezyc 33e/7 ....
aj sorry przecie ona w tokio mieszka!!!to jak to juz wiesz to tam podskoczi sie o nia popytaj ,w koncu wielu takich tam chyba nie ma:P
|
|
|
" ale ja nawet nie spojrze na takie scierwo jak ty durna babko i wypierd...... mi stad"
A to nie sš bluzgi? Jeżeli twoim zdaniem nie, to co mówisz ludiom kiedy nie starasz sie być uprzejmy?
[%sig%]
|
|
|
A to nie sš bluzgi? Jeżeli twoim zdaniem nie, to co mówisz ludiom kiedy nie starasz sie być uprzejmy?
top se poczytac całosc wypowiedzi
a nie ostatnia strone
dobra ...z marsa nie odzwyaj sie jak masz głupio gadac
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |