Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
MERKABA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42

MERKABA czyli jak w temacie. Co wiecie, co sadzicie. A moze MARKABA=MAREKBAK - ponoc jedynie wspolczesnie nam zyjacy MISTRZ i osoba majaca wprowadzic rydwanem w swiatlosc. [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Biokorekcje immunologicznego systemu w Polsce ok.20 lat temu wprowadzila rosjanka Walentyna Sazontiewa i polka Nora Nix w tym samym czasie.Metoda jest oparta na fizyce kwantowej(kwarki ),uzywana przez chirurgow fantomowych daje rewelacyjne efekty,polega na precyzyjnym kierowaniu energii sila umyslu. Rosjanie w medycynie naturalnej sa najlepsi i maja zadziwiajace efekty.

W Warszawie robi taka jedna Rosjanka na medycynie naturalnej koko.

Potrafi wyczytać z oka choroby...

A ja wysysać z palca. [%sig%]

To jš odwiedŸ, chcesz namiary?

Na pewno Panu powie, że jest Pan zdrów jak ryba ;-)

Dlaczego? Dlatego, że gdyby był Pan chory, chwytałby się Pan każdej deski ratunku...

....jak tysišce ogłupionych przez Nowy Testament emerytów i emerytek....

tylko przez nowy?

Oczywiœcie, że nie tylko. Widać medycyna naturalna ma więcej głębi, skoro zdesperowani brakiem skutecznoœci medycyny oficjalnej ludzie, się zgłaszajš do takich gabinetów, w których metody sš inne, niż igła i leki w kilogramowych dawkach. Jest to bardzo smutne, że nauka pomimo braku sukcesów nadal się upiera przy swojej wyższoœci nad innymi, i to, że tak samo czyni koœciół.

Dobrze by było, żeby druga osoba poprzestawiała przedmioty ;-)

Kurcze, piszę już posty tam, gdzie nie trzeba ;-)

"Merkaba jest przeciwstawnie rotujšcym polem œwiatła generujšcym poprzez swój ruch specyficznš geometrycznš formę, która równoczeœnie oddziałuje na ducha i ciało. To „wehikuł” pomaga umysłowi, ciału i duchowi uzyskać dostęp i doœwiadczać innych planów rzeczywistoœci i całego doskonałego potencjału Życia. Prawdę mówišc Merkaba jest czymœ o wiele więcej niż to. Ci, którzy uczestniczyli w warsztatach Kwiatu Życia i nauczyli się medytacji Merkaby, stwierdzajš, że dowiedzieli się więcej o sobie samych i połšczeniu z ich wyższym Ja. Dosłownie przeszli na nowy poziom œwiadomoœci."

"Merkaba umożliwia nam doœwiadczenie rozszerzonej œwiadomoœci, łšczy nas z potencjałem œwiadomoœci i przywraca pamięć nieskończonych możliwoœci naszego ludzkiego istnienia. Kiedy medytacja merkaby jest wykonywana prawidłowo, Merkaba płynnie integruje naszš kobiecš (intuicyjnš, receptywnš) i męskš (aktywnš, dynamicznš) czšstkę w naszym umyœle i duszy." A ktoœ by się mógł przyczepić, że tutaj na buddyzm czy medytację sprowadzam, lecz badania medytujšcych wykazujš poprawę kondycji.

Natalio D - dobrze, ze œwiat Cię ma! Ty jesteœ nie tylko wcieleniem Sokratesa ale jednoczeœnie jeszcze Arystotelesa, Jezusa, Buddy, Konfucjusza, Wisznu i Sziwy, Zulusa Czaki i Jezrzego Waszyngtona! Że się jeszcze nie objawiłaœ publiczniej niż to forum to się na prawdę dziwię. Pax :-) [%sig%]

http://www.wendol.cba.pl/progs/merkaba.jpg Natalia nic odkrywczego nie mówi, ale dla Brata to najwyraŸniej jakieœ objawienie. http://www.wendol.cba.pl/progs/triad.gif [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Myœlę, że Dariusz wie więcej na ten temat. Mam adhd/add, więc, jeœli przyczytasz Bracie, co to za symptomy yej choroby, się zorientujesz w moim zachowaniu lepiej :-)

Natalia D = Dziecko Indygo ? <:)

Nie każdy kto ma adhd/add, to Indygo i nie każdy Indygo ma adhd/add. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Co za różnica i tak się liczš tylko czyny, a nie jakieœ klasyfikacje, no nie?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.