| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy słudzy Rydzyka świadomie służą swemu władcy? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82 |
|
> 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim.
> 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty.
> 3. Pamiętaj aby w dzień więty rentę przysłać.
> 4. Czcij Ojca swego i Rozgłonię swojš.
> 5. Nie zagłuszaj.
> 6. Nie cudzosłysz.
> 7. Nie przestrajaj.
> 8. Nie unikaj fałszywego wiadectwa na antenie mojej.
> 9. Nie pożšdaj Maybacha Dyrektora swego.
> 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.
> Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłonię Jego jak siebie samego.
Wklejone z www.joemonster.org
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
słudzy Rydzyka wiadomie pogršżajš się w ciemnocie.AMEN a raczej LAMENT.
|
|
|
Witaj na forum betata!
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
stary to sš najlepsze przykazania według Rudzyka tego starego freda .On wydoii od tych starych zasłuchanych babek ile tylko może i dlatego jezdzi maybachem a nie jakim fiatem,ps.jebać rydzyka
|
|
|
SORKI to ja elvis a nie RIKO nie miejcie nic do Rika on ma swoje zdanie a ja mam swoje dostałem sie do forym na Rika adresie bez jego wiedzy jeszcze raz przepraszam ps.dostałem zjebę od Rika ,to sie wiecej nie powtórzy,będę występował pod pseudonimem ELVIS nara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cudna manipulacja. Tylko bardzo tępi tego nie zauważš.
Dobrze dobrze, staraj się, a zasłużysz na nagrodę :-) .
Pozdro
|
|
|
|
|
|
lol, ufik ty jeste naprawdę maskotkš tego forum poprostu :-P
|
|
|
Irek, może masz co mšdrego do powiedzenia ?
Jak nie, to czytaj i ucz się, żeby tobš nie manipulowali poprostu.
Pozdro
ps. co to jest poprostu ?
|
|
|
z.a.k.u.r.w.i.c tego j.e.b.a.n.c.a RYDZYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Witam, niedorobiony dzieciaku - wpadłe. Włanie popełniłe przestępstwo i Ja na ciebie doniosę. Żeby nie miał żadnych wštpliwoci mały fragment kodeksu karnego:
Art. 18.
§ 2. Odpowiada za podżeganie, kto chcšc, aby inna osoba dokonała czynu zabronionego, nakłania jš do tego.
Art. 19. § 1. Sšd wymierza karę za podżeganie lub pomocnictwo w granicach zagrożenia przewidzianego za sprawstwo.
Art. 18 § 2. to to co zrobiłe, a art. 19 § 1 mówi nam że możesz za to siedzieć tyle ile za to przęstępstwo do którego podrzegasz przewiduje kodeks karny, czyli:
Art. 148. § 1. Kto zabija człowieka,
podlega karze pozbawienia wolnoci na czas nie krótszy od lat 8, karze 25 lat pozbawienia wolnoci albo karze dożywotniego pozbawienia wolnoci.
To będzie kara za to co robisz z tym forum.
|
|
|
buahahaha, widze, ze szanowny ojciec dyrektor kontroluje Cie za pomoca broni haarp ;] ale LOL
|
|
|
pan konfident widze jest ynteligentem z "wolnego kraju", czyli USA ;]
|
|
|
Nie, dzieciaku, pan konfident to ja, a do USA mam daleko. Jakbym miał czas i ochotę to bym sam do ciebie wpadł, ale wierzę że każdego stać na poprawę i przemoc fizyczna niczego nie rozwišzuje.
|
|
|
ach tam zaraz cfaniak, po co mam do ciebie jechać jak zrobi to za mnie policja :D
|
|
|
Złapał Wołodia złotš rybkę.
- Wypuć mnie dobry człowieku, a spełnię twoje trzy życzenia.
- Dobrze. Po pierwsze: daj mi władzę, ale nie takš jak ma nasz prezydent czy szef FSB, tylko większš i nie tutaj w Rosji bo za dużo zawistników i zaraz by zabójców nasłali. Po drugie: dużo pieniędzy, ale nie dużo na raz bo się rozejdš, tylko niech te pienišżki sobie do mnie stopniowo spływajš, tak żeby zawsze były. Po trzecie: chcę żeby mnóstwo kobiet się we mnie kochało, tak żebym mógł sobie w nich wybierać.
- Dobrze.
Zaszumiało, zahuczało i się stało.
Patrzy Wołodia, a tu, siedzi w wygodnym fotelu przy ogromnym biurku, a przed nim cała góra listów.
Wyglšda za okno, a tu, i ulice inne i rejestracje samochodów inne i napisy na budynkach nie w cyrylicy.
Myli sobie:
" No sprawiła się rybeńka, dotrzymała słowa. Ale kim ona mnie zrobiła ?"
Spojrzał Wołodia po sobie, ubranie z materiału w najlepszym gatunku, zegarek na ręce też niczego sobie, nie jakie elektroniczne byle co. Pożšdny zegarek od razu widać. Tylko kołnierzyk jakby cinie.
" Chwat rybka" pomylał. " Widać, że bogaty jestem, ubrany dobrze i biuro pięknie urzšdzone. Ale kim ona mnie zrobiła? Przecież nie urzędnikiem ?"
Zaglšda do listów Wołodia, a tu, pierwszy od kobiety, i drugi, i trzeci.
I wszystkie piszš,że go kochajš i wszystkie mu dobrze życzš.
I od mężczyzn też sš listy. I czyta Wołodia, że go szanujš, że podziwiajš. O radę go proszš.
"No no no". myli " To ci rybki czary. Znaczy nie byle kto teraz jestem, na pewno zrobiła mnie kim ważnym, ale kim? "
Wzišł kolejny list do ręki, patrzy.........
Urzędowe pismo, i tłustymi literami napis 'Urzšd Skarbowy' na nim straszy.
" No tak, nie mogła się ta beczka miodu bez łyżki dziegcu obyć" skrzywił się Wołodia. " Nic to, zobaczmy czego chcš" I czyta:
- Wielce szanowny, kochany ojcze Tadeuszu,
Uprzejmie donoszę.......
|
|
|
już po was, szanowny Wielki Polak Ojciec Rydzyk na spółkę z ministrem Ziobrš tworzš policję Kocielnš, będzie ona monitorowała internet w poszukiwaniu wrogich elementów wobec kocioła, wszyscy wy pójdziecie do więzienia za obrazę wartoci chrzecijańskich i kocioła!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |