Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy życie po śmierci istnieje?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Dla wieżšcego to normalne ale dla nie wieżšcego?

japoński Po pierwsze strona, którš podałeœ nie działa. Po drugie mój FTP też nie działa, więc jeœli nie œcišgnšłeœ "Misji", to już jej nie œcišgniesz. A to, co napisałeœ to nie jest o tych Nordykach lub w ogóle to jakaœ radosna twórczoœć zdezelowanego robota (to nie o Tobie :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dariuszu mógłbyœ w kilku zdaniach przedstawić najważniejsze szczegóły zachowania i wybiegajšcš w przyszłoœć strategię działania w odniesieniu do ludzi - owych kosmicznych Nordyków zamieszczone w ksišżce "Misja" , na którš to się na łamach niniejszego "Ejsi"-forum powołujesz?

Oczywiœcie że życie po œmierci istnieje. Napisałbym to jednak inaczej. Życie w formie niematerialnej istnieje. Przykład demonów czy Lucypera - Szatana, czy też aniołów. Czarne msze. Wywoływanie duchów, wróżenie, czary, uroki czy inne wynalazki to nic innego, jak przykłady istot niematerialnych, które działajš w takich przypadkach zwodzšc ludzi i udowadniajšc rzeczy, których często nie da się normalnie udowodnić. Wracajšc do życia poœmierci, niewštpliwie życie po smierci jest możliwe, ponieważ posiadamy duszę, niekoniecznie niesmiertelnš, ale duszę, która może istnieć i żyć po œmierci ciała. Byty bezcielesne, czasami posiadajšce mozliwoœci materializowania się oczywiœcie istniejš i jest mnóstwo dowodów empirycznych a nawet zdjęć. Jak to wszystko pogodzić? Biblia nam mówi o duszy, o demonach i aniołach. Z tego punktu widzenia także więc mamy potwierdzenie tego zjawiska. Ale... Biblia nas ostrzega abyœmy unikali wywoływania duchów, czarów, wróżbiarstwa i tym podobnych rzeczy. Przyczyna tego strzeżenia biblijnego jest prosta. Za tymi rzeczami kryjš się demony. To one pozorujš zmarłych, podajš dane wróżbiarzom oraz powodujš spełnianie sie klštw czy uroków. Można łatwo stać się ofiarš złego człowieka i jego oszustw. O ile łatwiej można zostać oszukanym przez kogoœ, kogo nie mozna zobaczyć.

na podstawie: http://www.greatdreams.com/reptlan/reps.htm Fort Myers Beach,Florida Relacja Jim'iego Sparks 'a ze spotkania z Reptoidami(Gadami Kosmicznymi). Zniżałem się ruchem ważki od korpusu spodka latajšcego prosto ku ziemi.Znalazłem się w opuszczonym wesołym amerykańskim wesołym miasteczku.Był juz wieczór. będšc 5 m nad ziemiš ujrzałem kršg 12 potężnej budowy istot stojšcych w kręgu.Byli zaiste potężnie zbudowani jak na ludzkie standardy. Odzyskujšc œwiadomoœć, zaczšłem szybko przechwytywać telepatycznie przesłania biegnšce z kręgu. Wiedza którš Ci przekażemy wiemy iż nie odegra żadnej roli ale pryczyni się do uœwiadomienia sobie kim jesteœ i co muszisz dalej uczynić w swoim życiu. Na twarzy przywódcy jakby kosmicznego batalionu pojawił się promień œwiatła a wraz z nim pseudohologram ludzkiej gładkiej twarzy nałożonej i błyszczšcej nienaturalnie na owš prawdziwš twarzš Kosmity.Przybrali więc cechy mimiki i gestukulacji twarzy tak typowe u ludzi by być w tym miejscu i w tym czasie bardziej wiarygodni. Myœli kręgu dwunastu koncentrowały się w mózgu Przywódcy.Zdałem sobie sprawę, iż posiadajš jako Obca Rasa także przesterowanie z indywidualnej œcieżki myœ lenia na zbiorowš jażń czy też wspólnš superœwiadomoœć a więc tak zwany superumysł. Wasze rzšdy przekazały nam opinie , z których wynika iż Wasze Społeczeństwa nie sš jeszcze przygotowane na kontakt z czymœ równie dziwnym i nie dorzecznym czy właœnie takim jakim jesteœmy MY.Zawarliœmy tajne porozumienia z Waszymi rzšdami co do od kiedy cały ogół ludzi będzie musiał być już poinformowany o naszym realnym istnieniu, Najważniejszš kwestiš na obecnym etapie rozwoju jest Ochrona Œrodowiska i Ekologia przy czym także w oparciu o naszš technologię i nasze rady. Poczułem wielkš żałoœć , iż oni mogliby nas opuœcić w potrzebie.Nigdy nie czułem takich emocji w kontaktach z innymi Aliensami(wczeœniej Jim Sparks miał liczne kontakty w tym "wzięcia" z Szarakami). Brak pomocy z ich strony odczułem jako wielkš niepowetowanš stratę.To uczucie jakby straty po œmierci kogoœ naprawdę bliskiego. Nastšpiłš krótka przerwa i cisza, poczucie wielkiej straty nasiliło się we mnie. Nie,... teraz w tym przypadku koncentrujemy się na przekazie energii mentalnej jednej przeciętnej jednostce takiej jak TY.Wasze powietrze i Wasza woda sš już œmiertlenie zatrute.Lasy, dżungle, nawet zwykłe drzewa powoli umierajš.Już pojawia się coraz wiecej nieubłaganych wyrw w Waszym dotychczasowym łańcuchu pokarmowym.Planeta Wasza jest przeludniona.Zaœ zgromadzone na niej zasoby broni nuklearnej i bakteriologicznej sš niejako samoczynnie zaprogramowane rachunkiem prawdopodobieństwa oraz rachunkiem losowym czyli grożbš samo-zainscenizowania się samoczynnej i nagłej katastrofy ekologicznej. Ci którzy sš u władzy sš œwiadomi powagi niebezpiecznej sytuacji.Ci u władzy zastanawiajš się nad szybkim wprowadzenie czystych energii(napęd wodorowy we wszystkich samochodach osobowych)i powstaniu pełnej nadwyżki czystej i zdrowej ekologicznej żywnoœci ale przy okazji widzš w tym przekierowaniu wszystkich podstawowych zasobów zagrożenie - zarówno bezpieczeństwa narodowego, stanu finansów państwa oraz zagrożenie wojskowe. Głos biegnšcy z kręgu: - należałoby wprowadzić powszechnš amnestię dla tych u władzy, w rzšdach i dla wszystkich przywódców którzy postanowili zniewolić prawdę.Nie powinni być czynieni odpowiedzialnymi za jakiekolwiek minione złe czyny.To jedyna droga by przywódcy mogłi pójœć właœciwš prostš droga ku prawdzie. Była to gorzka prawda do połknięcia - pomyœlałem sobie w swoim duchu.Szczególnie dotknęłoby i tak już pełnš nędzę moralnš i psychicznš osób które były poddawane wielokrotnie tajnym abdukcjom w laboratoriach różnych ras kosmicznych w ramach utajnionych programów wojskowych. Zaczęło padać.... Głos z kręgu... - Dalszš wiedzę otrzymasz póżniej. Padało ale my wszyscy - oni i ja nie byliœmy wcale mokrzy mimo że nie staliœmy pod żadnym dachem.Zgadłem iż chronieni byliœmy jakimœ rodzajem pola elektromagnetycznego. Jest już pora by iœć...i rozejœć się... Nagłe zabłysnęłš mi szaleńcza myœl....Czekajcie!...mam proœbę.!Chciałbym zobaczyć jak naprawdę wyglšdacie... Nasz wyglšd wywoła wielki strach w Twoim sercu. Nie będę się oszczędzał , zatem tak jak wszyscy tutaj stoicie spójrzcie mnie prosto w oczy waszym otwartym na oœcież i na wprost prawdziwym wzrokiem w pełnym blasku Waszych Twarzy.Pomogłoby mnie znieœć ten szok porażenia gdybyœcie mnie na pożegnanie trochę pomachali... Nie potrafię do tej pory aż spalić się ze wstydu do jakiej głupoty byłem wtedy zdolny...Boże jakże głupia była ta moja proœba.Miałem przecież przed sobš, w bliskim sšsiedztwie na żółtym wieczornym piasku kręgu przed ruinš nieczynnego "rollercoastera" prawdopodobnie jednš z najbardziej inteligentnych grup kreatur żyjšcych w całych klastrach Megawszechœwiata czy też naszego cluster'u megagalaktyk... Wiercšce się białe œwiatło z spiralnym promykiem zielonoœci zaczęło wibrować z ich twarzy i z górnej częœci ich cielesnego korpusu.Powoli ta œwietlna gra ogarniałš wszystkich nich jak leci czyli całš dwunastkę. Intensywnoœć œwiatła gwałtownie powiększała się zaœ żródło jego emisji było jakby bezprzedmiotowe i jakby znajdowało się w teoretycznym bliżej nieokreœlonym i nie znajdujšcym się w pobliżu pojedyńczym punkcie, Zobaczyłem jak potężne sš ich ramiona.W ogóle można byłoby ich nazwać wielgachnymi.Mieli mocne karki jak Rangersi czy napastnicy w europejskiej Superlidze piłkarskiej.Gdy stało się jeszcze jaœniej ogarnšł mnie szok i strach zarazem. Twarze ich to było skrzyżowanie jaszczurki o brylantowych łuskach z czajšcym się do zadania jeżyczkiem ataku i kšœnięcia ogromnym wężem.Oczy ich były małe takie jak nasze.Wypukłoœć oka promieniowała niebiańskim wycyzelowanym nadzmysłowo diamentem a nie jak u nas na przykład zielonš gałkš ocznš.Czaszka jakby mówiłš sama do siebie isama przez się iż rozsadzajš jš dwa gigantyczne supermózgi wychodzšce zmarszczko-wypukłoœciš znad nadczoła. Po kolei każdy z nich podniósł rękę i machał mi niš lekko odsuniętš od swojej twarzy.Palce były jakby grubo ciosane, za grube by obsługiwać filisterne skomplikwane kruche cuda technik łšcznoœciowych,zapomniałem, prawda ...,przecież ich technologia działa w oparciu o czysty przekaz myœlowy i telepatię. A więc my to ich wielka ferma hodowlana albo żywy genetyczny inwentarz pod stałš i wszechstronnš kontrolš odnoszšcš się i do duszy i do naszego ciała.System dobrze działał aż do naszych dni.Strasznie się namęczyli przy tej naszej hodowli,cišgłych podróżach z megagalaktyk tu na miejsce naszego ludzkiego szczepu mikrogenetycznego.Teraz stworzony przez nich system zaczšł niebezpiecznie buksować jak parostatek na rzece w œwietle przeludnienia i zwykłych losowych możliwych zagrożeń we wszelakiej działalnoœci zwišzanej z odpadami przy produkcji gotowych do wojny bakteriologicznej i jšdrowej coraz to nowych broni masowej zagłady.

http://www.nautilus.org.pl/images/Image4_630.jpg http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=630 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.