| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| chcę się zabić | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67 |
|
pisz na meila jeli chcesz mnie powstrzymać...
tokoszmarjest!
|
|
|
i jeszcze dodam, że program napisany przez porzšdnego hakera nie jest widzialny po nacinięciu tych trzech klawiszy:)))
[%sig%]
|
|
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
majka ja ci pomogę też chcę się zabić tylko szukam kogo innego bo sama nie potrafię
jestem z warszawy, jeli cię to interesuje odpisz to się spotkamy i omówimy szczegóły
a tš gawiedzia to sie nie przejmuj, to cała masa nic nie czujšcych debili!
|
|
|
ehh a ja chcialem tobie pomuc majka a ty mi virusa wpuscilas:(
dodam ze wszyscy zginiemy za 6 lat wiec nie rubcie tego sami ;/
|
|
|
Starzy mnie nie rozumieja:( Nie pozwalaja mi byc szczesliwa:(( Nic innego mi nie pozostaje... Tylko smierc:(
|
|
|
Hmm ciekawe to jest że rodzice często uważajš że wiedzš lepiej jak uszczęliwić własne dziecko, a gdy popełni samobójstwo jest peplanie w stylu "taka młoda, ułożona, dobrze się uczyła, z dobrego domu, kochajšcy i porzšdni rodzice, niczego jej nie brakowało, mogła swobodnie się uczyć a to zrobiła, jakie to bulwersujšce, w tym wieku!"
i zdziwienie.
Szkoda że dopiero samobójstwa dzieci was szokujš, ale gdy one majš problemy słyszš "ucz się, twoja nauka jest najważniejsza a nie myl o głupotach".
System w którym dzieci sš maszynkami do uczenia się i rodkiem kompensacji niespełnionych pragnień (ekonomicznych) rodziców, system w którym uważa się że dobry rodzic to rodzic który tylko zapewnia pokarm oraz stwarza super warunki do nauki, a wręcz do niej zmusza, będzie doprowadzał do samych tragedii.
Ameryka idzie do nas wielkimi krokami i UE, a tam w szkołach instaluje się kamery i w przedszkolach (na lekcji by rodzice w każdej chwili mogli kontrolować dziecko), a dzieci w szkołach tam sš cały dzień, a ich czas się w 100% organizuje, szykujmy się więc na zwiększenie liczby samobójstw wród nieletnich.
|
|
|
Zobaczymy jakie aspekty sprawiajš, że
masz problemy ze starymi i tak dalej.
A dlaczego oni by Ciebie mieli rozumieć?
Sš z innej generacji, prl zabił w nich elfa.
|
|
|
Trzeba podać do kosmogramu
dzień urodzenia, miesišc, rok,
miejsce, dokładny czas spisany
w ksišżeczce zdrowia dziecka.
|
|
|
natalia ty juz niepierdol o kosmogramie wyslalem ci tydzien temu emila i nawet nie jestes laskawa zeby odpowiedziec na forum.........
|
|
Wina tuska |
|
Wlanie wlanie.... a ja pytałem , czy jeden gociu żyje (w innym wštku) :)
napisz mi swojš diagnozę. Ja swojš już mam ale nie chcę sugerować. Porównamy
opinie.
Swojš drogš: skšd tu taki wysyp samobójców??? co chwila kto nowy wštek otwiera. Nie sšdzicie że to jakie chore prowokacje?
|
|
|
Ocho, widzę, że wam bardzo zależy ;-)
Dobra, dzisiaj wieczorem dostaniecie
te kosmogramy, tylko niech Polacy
wygrywajš mecze, dobra, umowa stoi??
|
|
|
Samobójcy bym zrobiła szybko,
wiecie, to nagły przypadek, a