Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
chcę się zabić
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67

pisz na meila jeœli chcesz mnie powstrzymać... tokoszmarjest!

i jeszcze dodam, że program napisany przez porzšdnego hakera nie jest widzialny po naciœnięciu tych trzech klawiszy:))) [%sig%]

Zbyt proste by to było:D [%sig%]

dla wszystkich hackerowatych lamerkow: http://www.danasoft.com/vipersig.jpg i pozdro

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Woww jaka magiaaaaa....;D [%sig%]

majka ja ci pomogę też chcę się zabić tylko szukam kogoœ innego bo sama nie potrafię jestem z warszawy, jeœli cię to interesuje odpisz to się spotkamy i omówimy szczegóły a tš gawiedzia to sie nie przejmuj, to cała masa nic nie czujšcych debili!

NIE ZABIJAJ SIE I TAK KIEDYS UMRZESZ

jebnij sie z mostu pod jadacy pociag :D

ehh a ja chcialem tobie pomuc majka a ty mi virusa wpuscilas:( dodam ze wszyscy zginiemy za 6 lat wiec nie rubcie tego sami ;/

romek znalazles mnie i ja znajde ciebie

wszedzie cie znajda romek

Starzy mnie nie rozumieja:( Nie pozwalaja mi byc szczesliwa:(( Nic innego mi nie pozostaje... Tylko smierc:(

Hmm ciekawe to jest że rodzice często uważajš że wiedzš lepiej jak uszczęœliwić własne dziecko, a gdy popełni samobójstwo jest peplanie w stylu "taka młoda, ułożona, dobrze się uczyła, z dobrego domu, kochajšcy i porzšdni rodzice, niczego jej nie brakowało, mogła swobodnie się uczyć a to zrobiła, jakie to bulwersujšce, w tym wieku!" i zdziwienie. Szkoda że dopiero samobójstwa dzieci was szokujš, ale gdy one majš problemy słyszš "ucz się, twoja nauka jest najważniejsza a nie myœl o głupotach". System w którym dzieci sš maszynkami do uczenia się i œrodkiem kompensacji niespełnionych pragnień (ekonomicznych) rodziców, system w którym uważa się że dobry rodzic to rodzic który tylko zapewnia pokarm oraz stwarza super warunki do nauki, a wręcz do niej zmusza, będzie doprowadzał do samych tragedii. Ameryka idzie do nas wielkimi krokami i UE, a tam w szkołach instaluje się kamery i w przedszkolach (na lekcji by rodzice w każdej chwili mogli kontrolować dziecko), a dzieci w szkołach tam sš cały dzień, a ich czas się w 100% organizuje, szykujmy się więc na zwiększenie liczby samobójstw wœród nieletnich.

Może zrobić Ci kosmogram??

Zobaczymy jakie aspekty sprawiajš, że masz problemy ze starymi i tak dalej. A dlaczego oni by Ciebie mieli rozumieć? Sš z innej generacji, prl zabił w nich elfa.

Trzeba podać do kosmogramu dzień urodzenia, miesišc, rok, miejsce, dokładny czas spisany w ksišżeczce zdrowia dziecka.

natalia ty juz niepierdol o kosmogramie wyslalem ci tydzien temu emila i nawet nie jestes laskawa zeby odpowiedziec na forum.........

Wina tuska

Wlaœnie wlaœnie.... a ja pytałem , czy jeden goœciu żyje (w innym wštku) :) napisz mi swojš diagnozę. Ja swojš już mam ale nie chcę sugerować. Porównamy opinie. Swojš drogš: skšd tu taki wysyp samobójców??? co chwila ktoœ nowy wštek otwiera. Nie sšdzicie że to jakieœ chore prowokacje?

Ocho, widzę, że wam bardzo zależy ;-) Dobra, dzisiaj wieczorem dostaniecie te kosmogramy, tylko niech Polacy wygrywajš mecze, dobra, umowa stoi??

Samobójcy bym zrobiła szybko, wiecie, to nagły przypadek, a wy się macie tak dobrze, że aż sšdzę, że nic wam nie pomoże ;-)

czekam :>
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.