Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

strumyk, genialny post

Czy ja wiem czy aż tak genialny? Po prostu napisałem to co trzeba. A można by napisać znacznie więcej. Przynajmniej kilka rozdziałów jak w dobrej ksišżce. Czy ludzie sš już tylko stworzeni do ciężkiej pracy by potem czekać na œmierć? Tylko takie życie mamy wieœć?

genialny bo prawdziwy, trafny. Konkluzja tego co nas otacza i w czym zyjemy. Napisales o tym o czym wiekszosc ludzi nie piszei nie czyta bo nie chce. bo swiadomosc to ciezkie brzemie znam osoby, ktore nie chca o tym sluchac, czytac.. choc maja pojecie jak yten swiat sie kreci.. decyduja zyc w nieswiadomosci, bo prawda, ktora przedstawiles jak kawe na lawe ich przytlacza i krotko mowiac dobija.. no coz.. po prostu swietnie ;)

Aurel z ta karta to Ty ? wygladasz troche jak Liroy

nom this is Jo :D Stare zdjęcie , wtedy byłem sponczkowany na Face hehe ..:-))) jak to się mówi .. każdy człowiek ma wiele skór , mom i ja :D Pozdro David :D

Kim jestes "aurelu"?

http://leszek.t35.com/webacja/tematy.htm polecam, duzo ciekawych informacji ;]

Człowiekiem dostosowujšcym się do otoczenia krótko powiedziawszy , lecz w istocie jestem Sobš i się tego nie wstydzę ... lubię się œmiać oraz jestem poważny kiedy skupiam się na pracy lub sprawie która przykuje mš uwagę . Mów mi Czarodziej z krainy Ejsi ara :)))

KIEDY NADEJDZIE KONIEC , NIKT NIE BĘDZIE NA NIEGO GOTÓW !!!!!!!! Najnowszy Film Mela Gibsona .. nagrodzony na Amercian Awards za Breavheart i Pasje !!! w Lipcu 2006 ! Oto Trailler .. zapowiadajšcy Film który już staje się daleko przed premierš obrazem Kultowym ! oto link - http://www.apple.com/trailers/touchstone/apocalypto/large.html http://movies.apple.com/trailers/touchstone/images/apocalypto_200512201430.jpg

Tu podaje Strone do programu Quick Time 7 ... bez niego nie da sie zobaczyć na stronie zapowiedzi . Zainstalowa㠜ciagajšc uprzednio i wejsc na strone klikajac wielkoœć Traillera - medium , jest uniwersalna i polecam ;)

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=339&t=24

Co Czeka Œwiat w 2006 ? ............................................................... rok 8 i 6 Ósemka silnie stymuluję sferę finansów, władzy, policji, tajnych służb, akcentuje spoistoœć państwa i jego struktur. Liczba osiem wspiera struktury militarne, zbrojenia, tworzenie tajnych paktów, umów, nieformalnych struktur zajmujšcych się tworzeniem stref wpływu, manipulacjš i socjotechnikš. Ma ogromne znaczenie dla œwiatowego krwiobiegu ekonomicznego, więc o pienišdzach, gospodarce i giełdach będzie się bardzo dużo mówiło. Poprzedni rok ósemki - 1997, tworzyły trzy liczby ognia (1, 9, 9) i siódemka - liczba wodno-powietrzna. Tematem głównym tego roku była œmierć dwóch bardzo znanych kobiet, choć pochodzšcych z dwóch odległych œwiatów: księżnej Diany i Matki Teresy z Kalkuty. W Polsce rok 1997 przyniósł bardzo silne i głębokie transformacje. Właœnie w tym roku weszła w życie nowa konstytucja, która podzieliła społeczeństwo polskie i wywołała goršce dysputy o charakterze ideologicznym. Przegrała wybory parlamentarne lewica i powołany został rzšd Jerzego Buzka, z ambitnym planem czterech reform. Rok 1997 zapamiętamy również jako czas wielkiej katastrofy. W lipcu miała miejsce największa w opisanej historii powódŸ, zwana powodziš tysišclecia. W innym roku ósemki - 1988 rozpoczšł się faktyczny proces destrukcji systemu komunistycznego. Blok sowiecki nie był już w stanie dłużej utrzymywać swojego stanu posiadania, co doprowadziło do słynnej jesieni ludów w roku następnym i polskiego okršgłego stołu. W 1979 roku zaœ miała miejsce Rewolucja Islamska Ajatollaha Chomeiniego, która roznieciła falę terroryzmu muzułmańskiego, zrodziła różnej maœci fundamentalizmy, które sš przyczynš kłopotów ludzkoœci w ostatnich latach. Przemoc, zbrodnia, wojny i terroryzm to również domeny numerologicznej ósemki. Wielu ludzi na œwiecie zacznie się poważnie bać. Już się wydawało, że po upadku komunizmu problem wyœcigu zbrojeń, zwłaszcza nuklearnego, to już przeszłoœć. Okaże się, że w roku 2006 zacznie się robić bardzo niebezpiecznie. I choć w głównej mierze obecne zbrojenia to polityka blefu, to jednak nikomu nie będzie do œmiechu, gdy okaże się, że użycie broni jšdrowej będzie tak realne i możliwe. Powstanie poważne niebezpieczeństwo wywołania powszechnej rewolucji islamskiej skierowanej przeciwko Zachodowi, co grozić będzie niemal wyłšcznie krajom Unii Europejskiej, dotychczas przychylnie nastawionej do mniejszoœci muzułmańskiej na swoim łonie. Jesienne incydenty 2005 roku we Francji mogš zostać wykorzystane przez Al Kaidę do poważniejszych operacji. przypis ze strony www.solarius.pl ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Dokonałem wglšdu w ROK 2006 ! oto co wyszło mi i to co odebrałem : Styczeń : Spokojny - pewne choroby wieku starczego zostanš uleczone poprzez zastosowanie nowego lekarstwa . W Duchowosci nastšpiš ciche zmiany które ludzkoœć doœwiadczy w póżniejszym czasie . Zrozumiane zostanš również z nowej perspektywy pewne teksty , nie potrafie oderbrać czym sš .. odbieram list- księga - coœ starego hmm .. nie wiem dokładnie . Ludzie będš zamykać się w swych domach .. Zima da we znaki paraliżujšc ruch i komunikacje w dużych miastach . Mogš przyœpieszone zostań Ferie zimowe . Dużo ukrytych spraw nie wypłynie na powierzchnie ponieważ nie wolno im będzie . Luty: Luty odznacza się Niespodziankš Sił Wyższych i ich wpływ na Losy Œwiata i jego równowagę ! Szykuje się jakiœ przewrót .. coœ wielkiego co ciężko jest mi zdefiniować . Marzec: Marzec odkryje karty i wypełni sezon Nagród i Kar które spłynš na Œwiat .Możliwe zmiany w Prawie – Ustawach itd. .. jakieœ Decyzje rzšdzšcych , możliwe Militarne zapadnš w UE bšdŸ NATO – zmieni się obraz Rzšdzenia Kwiecień: Kwiecień będzie miesišcem zawirowań pól ziemi i możliwe zmiany w przyrodzie oraz pogodzie w różnych rejonach ziemi . Zwierzęta zacznš zmieniać położenia i rozpocznš migracje . Maj: Maj przyniesie zapowiadane zmiany ..œmierć zacznie kosić równo , tylko czyste dusze wyjdš zwycięsko kiedy przemiany i transformacje zakończš się .. Czerwiec: .. w Czerwcu czas obfitoœci dla zdrowia , urody i mile spędzanego czasu , będš straszne upały w woda znów będzie w cenie . Pierwsze pół roku będzie zbliżone rokowi 2005 , czyli nic co na miałoby nie wiadomo jak zaskoczyć ... i teraz zaczyna się Preludium ! nie żartuje to co poniżej piszę i umieszczam. Sierpniu TAJEMNICZA CHOROBA odkryjš swš twarz i zostanie uznana Grożnš bez leku na niš . Wielki Spięcia na osi sił zła i dobra .. we WRZESNIU szykuje się zamach w formie Ataku Terrorystycznego a nawet użycie Broni Masowego rażenia przez sprowokowane państwo , które dozna policzka w Sierpniu . SIERPIEN I WRZESIEN 2006 a Nawet szybciej ... coœ Runie i nie będzie nam do œmiechu , mozliwe ze kryzys zostanie zażegnany i do kolejnej wojny nie dojdzie , to tak na pocieszenie;) Inna Wersja wglšdu w przyszłoœć 2006 dokonana dnia - 11 pazdziernika 2005 roku!!! ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ROK 2006 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Harmonia Planet na poczštku Stycznia - masowe narodziny dzieci . Wielkie dusze schodzš na ziemię . Niezwykłe dzieci . Inkarnacje z innych planet . Zmienia się System - szkolnictwo widzę coœ w Systemie ciężko sprecyzować mi państwo . Kolejne Wielkie odkrycia w dziedzinie Astronautyki - kosmo - ekologii . Na jakiejœ planetcie odkryte zostanš œlady życia . Walka z chorobami - chorobš . Leczenie i zapobieganie dobre , skuteczne . Zmiany w duchowoœci - stare umier nadchodzi nowe . Papież choruje . Grożba wybuchu wojny może zostać w tym m-cu Styczen 2006 zażegnana . Kres jakiegoœ konflitku nie obejdzie się bez ofiar i poœwięcenia . To co nieœwiadome staje się œwiadome . Możliwa jakaœ powódz w miejscu gdzie Słońce króluje na niebie przez okršgły rok . Naukowcy zrozumiejš mowę jakiejœ planety - gwiazdy , odpowiedzialnej za Klęski Żywiołowe na Ziemi . Czas Jednoczenia się na Œwiecie . Energia Miłoœci bardzo silna . W niekórych miejscach na œwiecie brak zimy , tam gdzie być powinna . Nadejœcie zapowiadanego przez œwięte księgi . Aniołowie wkraczajš w plan ziemski . Ludzkoœć doœwiadcza objawień Swiętych i tych co dawno temu odeszli . Œwiatu przybędzie coœ Nowego , co wpłynie na zmianę żyć w wielu narodach . Jakieœ państwo zerwie Umowę - to zagrozi wybuchem wojny , w tym m-cu mimo wszystko jej wybuch powstrzymany zostanie . W Lutym Wyjdzie Miecz ! Wybuchnie Wielka Wojna . Wojna która zasięgiem może objšć Cały Œwiat . Mobilizacja . Tajemnica odsłoni zamiary tego który jš rozpęta . Miecz Sprawiedliwoœci . Wazne sprawy będš ważyły się w oczach Sprawiedliwoœci . Trzech Władców zastanawia sie nad posunięciami . Tajemnicze sprawy kierujš losem œwiata w kole 3 - ech . Rok 2006 rokiem wielkiej Wojny !!! Miesišc poczštku Luty !!! Powiernik Króla uczyni więcej niz sam krol . Od Lutego do Kwietnia - czas ostrzenia mieczy . Gory sie poruszš sprowadzajac sprawiedliwosc . Odżyje uœpiona Potęga przez wiele krajów zwana tępš , pustš i slabš . W Marcu Haos Wielki . Ogarnie komunikację buzšc głupców do życia . W Mieœcie Prawa Haos ! być może Jerozolima ! Wybuch - pomsta o karę z Nieba . Dlaczego tyle zła ? Dlaczego ? żołnierze nieœwiadomi tego co ich spotka na polach walki , krocza na wielkš wojnę myœlac że to będzie mała wojna , jakby to miałabyć dla nich przygoda . Odkryje się Ziemia po Wybuchu - wielki dół ! w mieœcie Prawa ! HAOS ! TYRANIA ! w Kwietniu 2006 do Wielkiego Miasta wjedzie Zwyciężca niosšc zapowiedz Poprawy ( kłamca ) ! Któraœ ze stron zawiesi na czas jakiœ broń i schowa miecze . Ludzie doœwiadczać zacznš Biedy ! Banki nie będš wypłacać pieniedzy - Haos ! Nadchodzš Czasy UCISKU ! Wielki i Potężny Ucisk ze strony tego który zdobędzie Miasto - Zwyciętwo odniesie przed Wielkanocš bšdż w Wielkanoc ! Czas sšdu bliski jest na Ziemi . Armie martwych kroczš ku smierci by ponownie zmartywstać . Pozdrawiam Aurelian Dawid Łasasowski

http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Nowa_para_prezydencka_862940.jpg Ostatnia Prophecy ( Przepowiednia ) Brzmi ........ Za Prezydentury Leszka przeciętny koleszka jak prawo złamie to go Siła Wyższa dopadnie hehe :-) )))) Co jjak co ale z Całš powagš ... Wyczuwam od Leszka że niezłego Powera wbije nie tylko Gangsterom ale i Mr. Terrorist z ramienia Ben Ladena który Bemkš rozbija się na obrzeżach Londynu hehe :)))) Będzie Dym i Tyle ... a jak coœ Buchnie to Polska dalej tam łapy wkręci .. więc Niezłe 5 lat nas czeka Sprawiedliwoœci w pierwszym wydaniu .. gdzie nie będzie - Przepraszam , ja nie chciałem ! hehehe Trzymajcie się :))))

Leszek Rycerzu Mieczy !!! Zyczę Twej Rodzinie Spokojnych i Radosnych Œwišt oraz Udanego , Rozsšdnego i Mšdrego używania Władzy . Bšdż Cesarzem IV .. którego Siłš nie jest Miecz lecz Mšdroœć ..i Miłoœć do Narodu !!! :)))) Trzymam Kciuki i liczę że wyciagniesz nasze Country z impasu biedy , komerci , zakłamania itd ... itp ... :))))) Polecam od siebie stworzyć Grupę PSI przeznaczonš do działań poza Fizycznego Chronienia Państwa i Narodu hehe tak ma Ameryka ;) a do Białego Domu poza ciałem dostać sie trudno . pa

jeszcze jestem hehe ... :D:D:D:D no .. a za 5 lat będę miał papiery że szkoły pokończone itd i uderzam w polityke więc może staniemy twarzš w twarz za te 5 lat :))) Pozdrawiam Ariel

No to mamy już nowego prezydenta. Został nim oficjalnie Lech Aleksander Kaczyński. W skrócie LAK. Wyglšda na silnego faceta, ktory umie postawić na swoim. W wyborach głosowałem na Tuska, ale się przeliczyłem i z tego powodu raczej już wcale na wybory nie pójdę. Rodakom i Rodaczkom chyba nie marzy się IV Rzeczypospolita jak sšdzę. My chcielibyœmy Państwa bezpiecznego i przyjaznego nam. Władza nie dla elit, ale dla wszystkich. Jedyne czego ja jestem pewien, to to, że za jego prezydentury nie zmienię swojego bardzo negatywnego stosunku do Ameryki. Mimo wszystko życzę panu Lechowi ciekawych dni spędzonych na rzšdzeniu i byciu głowš państwa. Niech myœli pozytywnie i nie daje się wcišgać w różne niecne gierki ze strony Tajemniczych Grup Spiskowych. Wielu warszawiaków jest zdania, że on niewiele dla miasta zrobił. Jeszcze inni sš przeciwnego zdania. Ciekawe tylko czy będzie on na jednš kadencję, czy też na dwie?

Strumyk to głosuj na mnie za 5 lat hehe:)))) ja nie doœć że przetrzepie badndytów to jeszcze za koœciół się wezmę i kłamców co żerujš udajšc zacnych dostojników koœcioła hehe :)))))) robie paper od przyszłego roku w ciagu 5 lat będę mógł już startować :D hehe a jak .. Wałęsa był elektrykiem a ja jestem tarocistš i œlusarzem - mechanikiem hehe :D Pozdrawiam

A jaki to papier robisz?? Na urzšd prezydenta to nie trzeba mieć nawet podstawówki skończonej, trzeba mieć 35 lat i tyle.

To jak wygrasz bez poparcia RM? :))))))

Eee tam Aurel, weŸ przykład z Andrew Leppera, jakiœ doktoracik hc i jazda;) [%sig%]

"Hei hei dunkerom dei, Han fekk ikkje brurra i sin famn, Hei hei dunkerom dei..."
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.