| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Brak szacunku dla kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
Zapraszam wszystkich do dyskusji skad wynika brak szacunku dla kobiet ze strony facetów...
Ja osobiscie uważam że w wiekszosci są to faceci którzy pod tym plaszczykiem, skrywaja swoje kompleksy, sadzę ze wiekszość z nich nawet nie zdaje sobie sprawy że kobieta to nie tylko jak to powiedział jeden mi znajomy palant "zbedny dodatek do pochwy"....ci kolesie sa strasznie biedni mentalnie...
[%sig%]
|
|
|
He he he :) Popieram kobiety i gratuluję Ani, która nie poddała się tylko bezlitośnie wytknęła błędy w rozumowaniu Wintera. Oczywiste dla większości ale nie dla wszytskich. :) Aniu nie daj się !! :)
Midi widzę też pojeła sens toczącej się debaty :) Tylko poinstruuję że debata toczy się między Winterem a resztą świata.
A co do Ciebie Leto... Hmm... jak już mówiłem nie chcesz to nie czytaj... a co właściwie da Ci to że nie będziemy tutaj rozmawiać? Nikt nie każe Ci przychodzić tutaj i mówić o kobietach, miłości i szacunku tudzież kulturze... fakt faktem to jest forum "parnormalne" ale na szczęście mamy demokrację więc nie musimy robic tego co robią inni...
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |