Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Brak szacunku dla kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

Zapraszam wszystkich do dyskusji skad wynika brak szacunku dla kobiet ze strony facetów... Ja osobiscie uważam że w wiekszosci są to faceci którzy pod tym plaszczykiem, skrywaja swoje kompleksy, sadzę ze wiekszość z nich nawet nie zdaje sobie sprawy że kobieta to nie tylko jak to powiedział jeden mi znajomy palant "zbedny dodatek do pochwy"....ci kolesie sa strasznie biedni mentalnie... [%sig%]

jak można tak traktować kobiety? to dzięki nim żyjecie!!!

He he he :) Popieram kobiety i gratuluję Ani, która nie poddała się tylko bezlitośnie wytknęła błędy w rozumowaniu Wintera. Oczywiste dla większości ale nie dla wszytskich. :) Aniu nie daj się !! :) Midi widzę też pojeła sens toczącej się debaty :) Tylko poinstruuję że debata toczy się między Winterem a resztą świata. A co do Ciebie Leto... Hmm... jak już mówiłem nie chcesz to nie czytaj... a co właściwie da Ci to że nie będziemy tutaj rozmawiać? Nikt nie każe Ci przychodzić tutaj i mówić o kobietach, miłości i szacunku tudzież kulturze... fakt faktem to jest forum "parnormalne" ale na szczęście mamy demokrację więc nie musimy robic tego co robią inni... Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.