Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kocham innego
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78

mam chlopaka od 3 lat na poczatku bylo super dobrze sie rozumielismy i smialismy bez przerwy ale w ostatnim roku wszystko sie popsulo zaczol byc zaborczy i bez przerwy sie klocimy od roku codziennie przebywamy z jego kolega i miedzy nami cos jest nie moge tego opisac patrzymy sie na siebie tak jakby swiat nie istnial widze ze cos nas łaczy co mam robic

aurell wiem że podniecajš cię męzczyŸni ale czy cišgle musisz wlepiać ich fotki?

Zdrada, a zdrada....jaka to różnica? Jak mężczyzna zdradza kobietę nie wcale fizycznie - ale poprzez wczeœniejsze obiecywania a póŸniejsze niedotrzymania, wczeœniejsze zaloty a póŸniejsze ignorancje, wczeœniejsze oparcie a póŸniejsze radŸ sobie sama, wczesniejsze " wszystko Ci dam na co mnie stać" tylko nie powie , że na mało co go stać. To nie jest zdrada ! Nie jest też zdradš poczucie opuszczenia w wychowywaniu, pracy i działaniu na rzecz tak bardzo " kochanych" i " bliskich " osób. Nie to nie jest zdrada!!!! To karma....chciałaœ to masz !! " Kochanie kończš sie nam pieniadze, nie starczy do końca miesišca "....." g.....o mnie obchodzi ma być " ! Ot i masz babo placek. Ale mimo wszystko zadawala się kobieta tymi ochłapami , stara się jak może - a dużo może. Znosi cierpliwie pasożyta , bo tak trzeba - " kto nie niesie swego krzyża , nie jest Mnie godzień" brzmiš wyryte w sercu te słowa. Tyle tylko ,że ten ogień miłoœci jakoœ tak się wypalił . Pozostała gorycz i poczucie - zdrady !!!!! Tak , łatwo jest szafować słowami - ZDRADA ! - tak brutalnie , mocno i ostro brzmi. Zdradzić miłoœć, serce, marzenia, plany, dšżenia , poczucie bezpieczeństwa - to wszystko nic, to tak mało. Rozjuszony lew sie znajduje, ryczy i pieni się - bo nadszedł czas , że kobieta znajduje miłoœć, oparcie, bezpieczeństwo. Zaczyna się znowu œmiać, czuje się szczęœliwa , doceniona, szanowana. Znów dostrzega w sobie kobiecoœć, czuje jš, "garb wielbłšda zniknšł". Lew ryczy i grozi, rozszarpać chce - bo czuje się zdradzony . Kto ma prawo oceniać , czym jest zdrada? Kto dał takie prawo? Sorry .....ale słowo i pojęcie to - ma szerszy aspekt.

Dora: gówno wiesz o miłoœci, przestań walić takie farmazony bo to żałosne, lepiej posłuchaj trochę Radia Maryja może dowiesz się czegoœ ciekawego o miłoœci

Ufita Aż mi sie nie chce wierzyć, że to Ty piszesz. Może dlatego ,że siedzisz zamknięty w 4 œcianach i słuchasz Radia Maryja......i nic nie wiesz o ludziach ich problemach i życiu , co najwyżej tyle co usłyszysz w Radiu Maryja. Ty zapewne wiesz o wiele więcej o miłoœci , oczywiœcie z słuchowisk radiowych. Nie ma to jednak nic wspólnego z doœwiadczeniami życiowymi. I na tym polega ta " zasadnicza " różnica , że co innego teoria i zupełnie co innego niesie życie. To tak jakby usłyszeć z radia " kocham cię " w przeciwieństwie do słów tych samych oczywiœcie " kocham Cię " wypowiedzianych z miłoœciš, czułoœciš....patrzšc sobie twarzš w twarz....oko w oko. Tak zapewne to drugie jest żałosne. A więc Ufito...nadstawiajmy ucha !!!!! Pozdrawiam

ufita zacznij sie w koncu leczyc.moze jeszcze ktos ci pomoze.czy nic innego nie potrafisz tylko obrazac ludzi.i ty proponujesz radio maryja.jak dla mnie jestes typowym przykladem bigota.rzucasz slowami ktorych wogle nie rozumiesz.z jakiego zakladu uciekles???? nawet tam ciebie nie chcieli. szkoda mi ciebie i wspolczuje ci.jak dla mnie jstes czlowiekiem malej wiary.jedynie rzucasz slowami nie rozumiejac ich znaczenie. a moze nosisz jeszce mocherowy berecik??(pszepraszam jesli teraz kogos innego uraze) ale ufita to typowy przyklad bigota

No to co ma w koncu zrobić biedna Gosia?:))))

Remigius Gosia już sama dobrze wie, a jeœli jeszcze nie - to się dowie:) za jakiœ czas sama podejmie decyzję , gdy będzie już gotowa :))

To wy jesteœcie chorzy, jesteœcie heretykami, nie rozumiecie że żadna sekta nie da wam szczęœcia i że tylko miłoœć po œlubie jest piękna, miłujecie homoseksualizm i eutanazje, popieracie żydokomune i dlatego teraz w Polsce jest jak jest, Ojciec Tadeusz Rydzyk jest jak Jan Paweł Drugi WIELKIM PATRIOTĽ!!! Nic nie wiecie o prawdziwej pięknej katolickiej miłoœci pozbawionej aborcji i przyzwolenia dla łamania praw œwięcie nadanych przez Koœciół! Bezbożnicy!

JUZ ZDECYDOWALAM ZOSTANE Z MOIM CHLOPAKIEM A CZAS POKAZE CZY TO BYL DOBRY POMYSŁ NARAZIE NIE BEDE NICZEGO ZMIENIAC

koles jak dla mnie to ty jestes heterykiem .pier... same bzdury.obrazasz innych kto dal ci do tego prawo.glosisz niby milos i wiare. kur.. obudz sie pajacu, gdybs naprawde mial ja w sobie znalazl bys odrobine w w sobie empati do ludzi.a ty jedziesz tylko po nich. jak dla mnie g.. wiesz o wierze. jestem katoliczka, praktykujaca ale .... ty gdzie tego uczy koscioł, jak gnoic ludzi.jestes heterkim i bigotem.poczytaj troszke pismo swiete skoro tak bardzo wierzysz.w ciebie napewno rzucialabym kamieniem

ktosik œcierwiarzu idŸ bo moja katolicka miłoœć i wybaczenie się kurczy jak to czytam, już cię œciga policja za obrazę moich uczuć religijnych frajerze, już po tobie, i nie wjeżdżaj tak na mnie bo na tym forum mam duże zaplecze przyjaciół i mnie tu szanujš każdy cię zjebie, stary nie oœmieszaj się, cokolwiek powiem oni będš za mnš

od Bezbożników to ja bym tak pochopnie nie wyzywala... jak ktoœ tu jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień...jak jest rzeczywiscie bez winy! Homoseksualista to - wciaż czlowiek...tez moze sluchac radia Maryja i byc patriotš... co wobec powyzszego? Jakie jest jego czlowieczenstwo w obliczu natury,ktora takim go uczynila? W czym zawinil przed Bogiem? hmm w kwestii o. Rydzyka ...moze i patriotš to on jest - lokalnym...ale to sie do zycia ma malo i malo w tym czystej intencji i milosci ... pochodze z okolic Torunia... bylam-widzialam-slyszalam-czulam - co sie za tym naprawde kryje niestety;( ... idee i zalozenia moze i na poczatku byly czyste...dawno jednak takie byc przestaly...wiele łez i krzywd ludzkich,wiele przekretnych sytuacji, wiele nieczystych intencji ... i nie zamaze tego modlitewny ton i tematyka wzniosla. A wystawnosc coraz bardziej rozbudowanego kompleksu budynku radia (i nie tylko) tez o czyms nas informuje... "kto ma uszy niechaj slucha!" ... i sam oddziela ziarno od plew musimy umiec sami w swiecie pieniedzy i chaosu odrozniac dobro od zla.. nie powinnismy pietnowac odrebnosci w innych - winnismy sie szanowac mimo podzialow.

Rydzyk to wielki polak grzesznico, a homosexualiœci, zboczeńcy idš do piekła wszyscy!!! I nie zaczynaj ze mnš bo mam tu samych zwolenników więc się tylko sama wystawiasz na krytykę innych, wszyscy mnie popierajš!

tak jakos nie widzialem ze ktos stoi za toba murem, a policja mozesz straszyc kogos innego.twoja wiara jest bardzo plytka. moja jest inna, potrafie doceniac ludzi za to jacy sa a nie poprzez wiare kolor skory czy orientacje seksualna. mamy milowac bliznich czy tak nie jest. nie opotrafisz nawet dyskutowac, a te wyrazy,... hihi nawet mnie to nie rusza od kogos takieggo jak ty

nikt ciebie nie popiera w jakiej ty sekcie jestes i kto zrobil ci pranie mozgu koles

katolicka milosc?? czy ty wogle wiesz co piszesz rozumiesz te slowa??

oj ktoœ zejdz z ufity, to spoko goœć, a ty jesteœ gejem to idŸ na inne forum, tutaj zboczeńców takich jak ty nie akceptujemy!!

jacy wszyscy? Rozmawiasz ze mna 1 raz i nazywasz mnie grzesznica...hmmm kazdy jest grzesznikiem..Ty rowniez... Nie wiesz tego co sie dzieje po smierci i gdzie kieruja sie poszczeg.dusze... Dlaczego tak sie pieklisz??? Kto Cie tego nauczyl? Kto Cie doprowadzil do takiego stanu ducha? Co sie z Toba dzieje? Tak zachowuje sie sluchacz radia Maryja i dobry katolik?? Z pianš z ust zaczyna dialog ...i toczy nienawiœć... chyba nie doczytales sie moich intencji i tego co pisalam nie obdarzyles uwagš. I nie groz mi prosze bo mam prawo tu być.

ty beato też daj se siana, nie krytykuj ufity bo tu wszyscy go lubiš, a ty jedna się buntujesz, lepiej z nim nie zaczynaj! on ma rację, zawsze, jesteœ lesbijkš pewnie i żal ci dupę œciska nasz heterosexualizm

betaG to raczej nie bylo do ciebie ale do mnie.ale jakos nie rozumiem ludzi ktorzy glosza niby gleboka wiare a tak naprawde jedynie rzucaja takie slowa w stosunku do innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.