Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziewczyny szanujcie się
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62

Dlaczego dziewczyny dajš na prawo i lewo Nieważne że to jakiœ pusty dresik. Liczy sie BMW 15 letnie i miesnie wychodowane na sterydach. A że cham i debil to im imponuje. A za kilka lat będzie płacz jak opinia sie rozejdzie Dlaczego zaden chłopak mnie niechce? Kiedyœ słyszałem rozmowe siks w autobusie może 14 -15 letnich. Nie krepowały sie tym że obok stoi dużo ludzi. Jedna do drugiej. Nie boisz sie tak bez gumy? Eee tam Tyle goœci co sie we mnie zlewało i nic mi nie jest. Niewiem czy dla jaj tak gadały ale prawda jeat taka że nawet takie dziewczynki już sie puszczajš i to ze wszystkimi. Niejedna za dwa piwa zrobi facetowi loda. Co sie dzieje. Gdy chodziłem do podstawówki tego nie było. A jesli sie zdarzyło to w min. stopniu. Dziewczyny sie bardziej szanowały a teraz. No tak moda z USA. Ich sprawa. PóŸniej nikogo nie znajdš. No chyba że jakiegoœ buca Róbcie tak dalej. Nikt Was nie będzie chciał

etam, nie bedzie :P za mlody jestem zeby wyczekiwac konca swiata ;D wypadalo by studia skonczyc, zalozyc rodzine, splodzic syna, zasadzic drzewo, choc miejsca juz w ogrodku nie ma no i dom zbudowac.. a raczej jakis bunkier by sie przydal ;D

Midi A propos wykorzystywania niedyspozycji umysłowej, to kiedyœ pewna dziewczyna powiedziała do mnie coœ takiego: "Pij, pij - będziesz łatwiejszy", a póŸniej dosiadła się jeszcze druga i też się chciała ze mnš napić, ale już się miałem na bacznoœci.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

chciałbyœ :d

Dziewczyny to szmaty :D nic juz nie poradzisz Kazda Polka to praktycznie szmata ... hehehe mnie to smieszy nie wiem czemu :)

Dziewczyny to szmaty :D nic juz nie poradzisz Kazda Polka to praktycznie szmata ... hehehe mnie to smieszy nie wiem czemu :)

Prowokacja :P

wszyscy powinni się szanować, bez względu na pleć czy wiek. jażeli już decydujecie się na seks to z jednym partnerem, na którym wam zalerzy, a nie jak dziwki (męskie dziwki) z kazdš osobš, która będzie œię chciała zabawić.

Drogi Dariuszu :) Występujš pełne alegorie, odchylenia, odmiennosci.. KObiety tez mogš być podstepne.. Ale to jedno zdazenie nie powinno CIe uswiadamiac a tym, ze kazda jest taka.. TO jest zbyt pochopna ocena.. w kacu sš ludzie i "parapety" .. A tak apropos To nie ma "szmat" .. sa tylko kobiety nie szanujace sie , a ogolna ocena nie jest tu dosc trafna.. POZDRAWIAM

Nie tylko młode sie nie szanuja,znam takie co za kase zrobiš wszystko,a majš po 34 lata i dorastajace dzieci,a kłamstwo to ich drugie imie.

Midi Nigdy nie pomyœlałem i nigdzie nie napisałem, że każda jest taka. Poza tym trochę latek i doœwiadczenia mam.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

szkoda,że nikt nie zapytał o szanowaniu sie przez mężczyzn...łajdaczš się byle gdzie byle z kim jak spragnione psy , nie dbajš o godnoœć kobiety-œwiadomie oszukujš, a żonaci czy Ci zyjšcy w zwišzkach zapominajš, że raniš te najbliższe osoby,które swoje serce im oddały......to ma być szanowanie samego siebie?.......sami prowokujš, płacšc kobietom za usługi sexi

Jestem żonaty, a moja żona nie ma nic przeciwko.

przeciwko czego?..............

Ja własnie we wczesniejszych postach uwzgledniłam, ze facet tez potrafi byc chamem i wykorzystywac innych :) NO niestety uwazam , ze w tym temacie jest po rowno miedzy kobietami, a mezszczyznami.. co zrobic.. ( OCZYWISCIE nie wszystkimi! )

http://humor.szperaj.pl/pics/mleczko.gif

Wiesz co facet?............ ta Twoja do bólu szczeroœć........może zabić chyba każdš kobietę.............współczuje żonie.........., chyba olewa Ciebie i dlatego nie ma nic przeciwko takiemu szajbusowi...............

Mówicie o skutkach.....a gdzie przyczyna ? To nie jest tak ,że wszystkie jak leci dziewczyny sš łatwe.....zresztš okreœlenie bardzo prymitywne. Każda dziewczyna ma uczucia , jedna głębsze inna płytkie a nawet bardzo płytkie . W dużej mierze zalezy rozwój osobowoœci dziewczyny od œrodowiska, rodziny a potem kolejnych sympatii. Jesli niepowodzenia , brak uczucia zbyt dokuczš - a dzieje sie tak gdy dziewczyna nie posiada wiedzy o sobie samej i nie ma poczucia własnej wartoœci ( to sš te płytkie ) dochodzi własnie do takich sytuacji - z jednej prozaicznej przyczyny - z głodu ! głodu uczucia , miłoœci. Nie usprawiedliwia to w żaden sposób , to prawda - gdyż po czasie sama dziewczyna stwierdzi - że to jest droga do nikšd. Nie ma jednak sama sił , ani nikogo obok - kto jš wesprze , poprowadzi , pomoże . Gdy do tego wizerunku dodamy zewnętrzne niesprzyjajšce warunki ( wymarcie gentlemana ) , patologie ! to problem jest o wiele większy niż się wydaje. Tak łatwo osšdzać innych , zamiast spróbować zrozumiec , dostrzeć pozytywne cechy - to nie przedmiot ale zywa istota , która potrzebuje ciepła i miłoœci a która " bierze " tylko to co dostaje ...NAMIASTKĘ !!! i tym się czce , czy nie chce musi cieszyć. Co chłopcy - mężczyŸni potraficie dać dziewczynie- kobiecie ??? Pytam się CO??? Porozmawiacie z niš o jej potrzebach...marzeniach, podzielicie się czšstkš swojej duszy ??? Często kobieta wychodzi na przeciw oczekiwaniom mężczyzny - więc pomyœlcie .....czego oczekujecie ?????

Mim Tego oczekujesz i to masz ! więc sie nie dziw !!!!!!

Doro, powiem tylko jedno BRAWO!!! Pozdrawiam :)))

Iskierka to suka powinna bronic swojego dziewictwa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.