| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziewczyny szanujcie się | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
|
Dlaczego dziewczyny dajš na prawo i lewo
Nieważne że to jaki pusty dresik. Liczy sie BMW 15 letnie i miesnie wychodowane na sterydach.
A że cham i debil to im imponuje.
A za kilka lat będzie płacz jak opinia sie rozejdzie
Dlaczego zaden chłopak mnie niechce?
Kiedy słyszałem rozmowe siks w autobusie może 14 -15 letnich. Nie krepowały sie tym że obok stoi dużo ludzi. Jedna do drugiej.
Nie boisz sie tak bez gumy?
Eee tam Tyle goci co sie we mnie zlewało i nic mi nie jest.
Niewiem czy dla jaj tak gadały ale prawda jeat taka że
nawet takie dziewczynki już sie puszczajš i to ze wszystkimi.
Niejedna za dwa piwa zrobi facetowi loda.
Co sie dzieje.
Gdy chodziłem do podstawówki tego nie było.
A jesli sie zdarzyło to w min. stopniu.
Dziewczyny sie bardziej szanowały a teraz.
No tak moda z USA. Ich sprawa. Póniej nikogo nie znajdš. No chyba że jakiego buca
Róbcie tak dalej. Nikt Was nie będzie chciał
|
|
|
etam, nie bedzie :P za mlody jestem zeby wyczekiwac konca swiata ;D
wypadalo by studia skonczyc, zalozyc rodzine, splodzic syna, zasadzic drzewo, choc miejsca juz w ogrodku nie ma no i dom zbudowac.. a raczej jakis bunkier by sie przydal ;D
|
|
|
Midi
A propos wykorzystywania niedyspozycji umysłowej, to kiedy pewna dziewczyna powiedziała do mnie co takiego:
"Pij, pij - będziesz łatwiejszy", a póniej dosiadła się jeszcze druga i też się chciała ze mnš napić, ale już się miałem na bacznoci.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dziewczyny to szmaty :D nic juz nie poradzisz
Kazda Polka to praktycznie szmata ...
hehehe
mnie to smieszy nie wiem czemu :)
|
|
|
Dziewczyny to szmaty :D nic juz nie poradzisz
Kazda Polka to praktycznie szmata ...
hehehe
mnie to smieszy nie wiem czemu :)
|
|
|
wszyscy powinni się szanować, bez względu na pleć czy wiek. jażeli już decydujecie się na seks to z jednym partnerem, na którym wam zalerzy, a nie jak dziwki (męskie dziwki) z kazdš osobš, która będzie ię chciała zabawić.
|
|
|
Drogi Dariuszu :) Występujš pełne alegorie, odchylenia, odmiennosci.. KObiety tez mogš być podstepne.. Ale to jedno zdazenie nie powinno CIe uswiadamiac a tym, ze kazda jest taka.. TO jest zbyt pochopna ocena.. w kacu sš ludzie i "parapety" .. A tak apropos To nie ma "szmat" .. sa tylko kobiety nie szanujace sie , a ogolna ocena nie jest tu dosc trafna..
POZDRAWIAM
|
|
|
Nie tylko młode sie nie szanuja,znam takie co za kase zrobiš wszystko,a majš po 34 lata i dorastajace dzieci,a kłamstwo to ich drugie imie.
|
|
|
Midi
Nigdy nie pomylałem i nigdzie nie napisałem, że każda jest taka.
Poza tym trochę latek i dowiadczenia mam.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
szkoda,że nikt nie zapytał o szanowaniu sie przez mężczyzn...łajdaczš się byle gdzie byle z kim jak spragnione psy , nie dbajš o godnoć kobiety-wiadomie oszukujš, a żonaci czy Ci zyjšcy w zwišzkach zapominajš, że raniš te najbliższe osoby,które swoje serce im oddały......to ma być szanowanie samego siebie?.......sami prowokujš, płacšc kobietom za usługi sexi
|
|
|
Jestem żonaty, a moja żona nie ma nic przeciwko.
|
|
|
Ja własnie we wczesniejszych postach uwzgledniłam, ze facet tez potrafi byc chamem i wykorzystywac innych :) NO niestety uwazam , ze w tym temacie jest po rowno miedzy kobietami, a mezszczyznami.. co zrobic.. ( OCZYWISCIE nie wszystkimi! )
|
|
|
Wiesz co facet?............ ta Twoja do bólu szczeroć........może zabić chyba każdš kobietę.............współczuje żonie.........., chyba olewa Ciebie i dlatego nie ma nic przeciwko takiemu szajbusowi...............
|
|
|
Mówicie o skutkach.....a gdzie przyczyna ? To nie jest tak ,że wszystkie jak leci dziewczyny sš łatwe.....zresztš okrelenie bardzo prymitywne. Każda dziewczyna ma uczucia , jedna głębsze inna płytkie a nawet bardzo płytkie . W dużej mierze zalezy rozwój osobowoci dziewczyny od rodowiska, rodziny a potem kolejnych sympatii. Jesli niepowodzenia , brak uczucia zbyt dokuczš - a dzieje sie tak gdy dziewczyna nie posiada wiedzy o sobie samej i nie ma poczucia własnej wartoci ( to sš te płytkie ) dochodzi własnie do takich sytuacji - z jednej prozaicznej przyczyny - z głodu ! głodu uczucia , miłoci. Nie usprawiedliwia to w żaden sposób , to prawda - gdyż po czasie sama dziewczyna stwierdzi - że to jest droga do nikšd. Nie ma jednak sama sił , ani nikogo obok - kto jš wesprze , poprowadzi , pomoże . Gdy do tego wizerunku dodamy zewnętrzne niesprzyjajšce warunki ( wymarcie gentlemana ) , patologie ! to problem jest o wiele większy niż się wydaje.
Tak łatwo osšdzać innych , zamiast spróbować zrozumiec , dostrzeć pozytywne cechy - to nie przedmiot ale zywa istota , która potrzebuje ciepła i miłoci a która " bierze " tylko to co dostaje ...NAMIASTKĘ !!! i tym się czce , czy nie chce musi cieszyć.
Co chłopcy - mężczyni potraficie dać dziewczynie- kobiecie ??? Pytam się CO???
Porozmawiacie z niš o jej potrzebach...marzeniach, podzielicie się czšstkš swojej duszy ???
Często kobieta wychodzi na przeciw oczekiwaniom mężczyzny - więc pomylcie .....czego oczekujecie ?????
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |