Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jakim rodzajem śmierci chcieli byście zginąć ??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 40

Nie przyjemny temat, ale nie unikniony. Każdy odejdzie z tego œwiata ztym że jedni cierpišc inni na lekach i œrodkach odużajšcych. Najlepszš œmierciš było by coœ szybkiego i bez bolesnego ale niezmniejsza to strachu przed œmierciš. Jak mieli byœcie wybór to naco byœcie sie zdecydowali ???

"Najlepsza dupcia na œwiecie" - ciekawe która to ;) Może ta, którš się najbardziej kocha.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

najlepsza dupcia na œwiecie to Pan Heniu spod 13-tki

chcialabym umrzec teraz w tej chwili i miec wszystko w dupie bo mam dosyc tego zycia.

larysa, usmiechnij sie, jutro bedzie lepsze !!! Na to lepsze oplaci sie czasem czekac kilka lat !!!!

Laryso! Zjedz czekolade i idŸ spać.... Często to pomaga;))))))

Ja kcialbym zeby rozdziobaly mnie króki i frony [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

najlepeij by bylo po prostu zasnac....bez bolu,spokojnie...zasnac i juz.... [%sig%]

dobry pomysł z tš bombš atomowš, teżbym tak chciał, bezboleœnie, szybko i z hukiem, normalnie sztuka. Fajnie by było zginšć w katastrofie lotniczej, albo podczas zderzenia dwóch samolotów, ale wtedy oprócz mnie ginš jeszcze inni, ale jeœli to z nienacka, a kidyœ miałem takie życzenie to w porzšdku, siedzę w fotelu i patrzę jak spadam, i za chwilę, dziękujemy za lot. Ale ponoć nieznamy dnia ani godziny, bo w sumie nie wiesz czy jutro jeszcze będziesz. Wydaje nam się, że jesteœmy młodzi, zdrowi itp. to nastšpi dopiero gdzieœ tam w przyszłoœci. Ktoœ powiedział, jeœli jutro nie wzejdzie słońce, nie będzie mnie.

Ja bym chcial umrzec na krzesle ekektrycznym z ze sluchawkami w uchach z muzykš Kalliber44 i Psygodela do tego ostrao nastukany miszczostwo

œwiadomoœć ... życie=œmierć=życie ...

Ja myœlę że nie ma się na razie czym przejmować. Jak będzie, tak będzie. A nasza reakcja wyjdzie na miejscu. Nikomu nie życze powolnej i bolesnej œmierci, ale niektórym nie da się jej uniknšc. [%sig%]

Po pierwsze nie ma takiego czegoœ jak œmierć !!!!!!!!!!!!!!!!!! kto to wymyœlił ?????????????

Natura. Œmierć ciała. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

We œnie

Z nożem w ręku stawiajšc czoła dzikiej bestii która dybie na pięknš białolicę...umierajšc skrwawiony z rozszarpanš piersiš ,zamglonymi œmierciš oczami widzialbym stwora powalonego , rozszeżone grozš i zachwytem błekitne oczęta dziewoi- i słowa ostatnie nic to, bezpiecznaœ...;)

od dziecistwa mazylem zostac rozjechanym przez walec :D

Wina tuska

œmierć życie zmiana formy natury [ zwanej materiš ] w innš formę natury œmierć<=>życie

narodziny - uwięzięnie œmierć - wyzwolenie

Umrzeć z rozkoszy ;)

Ciekawy temat. Szczerze mówišc nigdy sie nie zastanawiałam, ale jak juz to przy jakiejœ bliskiej osobie, a w jaki sposób to nie wiem.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 40
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.