Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Odcięcie zapłonu!!!Super pamięć
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39

Słuchajcie opowiem wam taką jedną moją smieszną historyjkę, było to tak a jeszcze krotki wstep!!! Napewno kazdy albo prawie kazdy bawil sie lub slyszal o czyms takim jak mdlenie na zyczenie tzn, kilkanascie mocnych wdechow, a pozniej ucisk na szyje i osoba na kilkanascie sekund upada nieprzytomna(cos tam sie jej sni) a wiem bo tez to kilka razy przezylem(brak dostepu tlenu do mozgu) Otoż ktoregos razu na jakiejs tam imprezce opowiedzialem o tym znajomym niektorzy slyszeli inni nie, no i oczywiscie po kilku minutach szukalem odwaznych:) w koncu taka dziewczyna mowi o jak juz kilkanascie razy tak mdlalam wiec chce jeszcze raz!! To ja na to ze ok tylko mam nowy sposob na takie cos, a mianowicie osoba siedzi przyparta do sciany oddycha gleboko po jakims czasie jedna osoba uciska serce a druga tzn w tym przypadku ja potylice itp- a i trzeba pamietac ze robi sie to bardzo delikatnie!!!! W sumie tak na prawde to ich z ta potylica wkrecilem no ale pomyslalem co tam!!!! I tak: ta panna siedzi my jej to robimy a ona nagle zaczyna krzyczec ze bola ja zeby wiec ja puscilismy.... siedzimy gadamy ze nie wyszlo ale ta dziewczyna nic ... w koncu ktos sie ja o cos zapytal odpowiedziala!!! po jakis 2, 3 min zorientowalismy sie ze nasza kolezanka caly czas jest w tym stanie tzn spi ale jest w stanie rozmawiac, choc nie odczuwa zadnych bodzcow zewnetrznych!! To co sie dzialo w to trudno uwierzyc, podczas tego stanu opowiedziala nam ze szczegolami historie z przed kilkunastu lat(a znamy sie baardzo dlugo) no i w ogole nie chcialo nam sie wierzyc ze ona nie udaje, POWIEM TAK: PO TESTACH JAKIE NA NIEJ PRZEPROWADZILISMY NIE UDAWALA:) ale nie to jest tu najwazniejsze!!! PO prostu zastanawia mnie fakt jak taki stan sie nazywa??? bo hipnoza napewno to nie byla??? po jakis 10 min wrocila do normalnego stanu i nic nie pamietala, i skad sie wziela u niej taka pamiec????? Dla potwierdzenia tego zjawiska zrobilismy to jeszcze raz z inna osoba. Chlopak nie byl moze az tak rozmowny ale dzialanie bylo takie samo!!! JAK nie WIERZYCIE zrobcie TO sami!!!!! POZDRAWIAM a i wiem ze to niebezpieczny eksperyment!!!!!

Może i racja, bo za cholerę nie budzę się powtem wyspany... :( Powiedz mi w takim razie, jak tego NIE robić...?? Non-stop chodzę niewyspany - za to z moich snów można by filmy kręcić. Czasem rano nawet dialogi pamiętam... ;))

Wydaje mi się Leto, że to nie jest do końca LD, po prostu na jakiś czas odzyskujesz świadomość we śnie. LD natomiast wiąże się z tym, że możesz kontrolować sen i "zrobić" go takim jakim zechcesz:) Przy następnej okazji spróbuj wpłynąć na jego przebieg np. pomyśl, że chcesz, aby przed tobą stanęła jakaś znana ci osoba i sprowadź ją do snu, możesz spróbować od rzeczy prostszych.

Anka: No właśnie zawsze to próbuję ! I umiem już wszystko, nawet przechodzić przez ściany albo kontrolować dialogi, ale nie udało mi się jeszcze jednej, jedynej rzeczy - nie umiem w moich snach lewitować !! Próbowałem niezliczoną ilośc razy... Chyba mam za słabą wyobraźnię. :(((

"LD natomiast wiąże się z tym, że możesz kontrolować sen i "zrobić" go takim jakim zechcesz" Nie , to nieprawda. Wielokrotnie śniłem sobie świadomie , ale nie zawsze mogłem wpływać na sen. Kontrola snów to co innego.

Hmm... czy LD nie wydaje się Wam podobne do OBE??? Bo mnie bardzo :) Pozdrawiam :)

Bracie, też to mówiłam, ale Duch wyjaśnia różnicę w starym temacie o oobe.

Ale Bratu chodziło o to , aby przysrać iż OBE nie istnieje bo to LD ; )

Wiem, że o to mu chodziło, poznałam po uśmieszku, ale ja chciałam potraktować teraz sprawę poważnie:)

No bo ludzie... szukacie wyjaśnienia na górze kiedy jest ono przy Was na dole. Skoro mówicie że OBE istnieje to w takim razie doświadczacie LD :) I już. W czym kłopot jeszcze? a wyjaśnień Ducha nie znalazłem :) ;) :) Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)

Szukaj a znajdziesz;)

Heh... kiedy nie znajduję!!! ;( :D :D :D Trzymajcie się cieplutko :)

Oj...nie umiesz szukać, to niedobrze :D Pozdrawiam i życzę sukcesów w szukaniu;)) Chyba się tak łatwo nie poddasz:P?

Aniu... poddaje się... skoro tak łatwo je znaleźć to czemu ja nie potrafię? Chyba sięnie przykładam... ale nie będę czytał około 300 postów!!! :) Może mi przekopiujesz, albo wskażesz gdzie mam szukać??? Bardzo będę Ci wdzięczny :) Pozdrawaim :) trzymajcie się cieplutko :) Kolorowych snów :)

Kolejny wątek zamieniony w słodkie gruchanie... Hmmm... Moja zaawansowana skleroza jest faktem bezsprzecznym, ale gdzieś już widziałem ten schemat... Wróćcie do tematu, bo też chciałem poczytać o LD, OOBE, czy jak to tam zwą !

He he he Leto. jeśli czytałbyś całość to wiedziałbyś, że poszukuje postów Ducha odnoszących si.ę do LD i OBE, ale ich nie znajduję... Pozdrawiam :)

Bracie, proszę bardzo: w starym temacie "oobe-ciąg dalszy" 31 pierwszy post od DOŁU, to post,w którym Duch wyjaśnia różnicę pomiędzy OOBE a LD.

:D :D :D :D :D :D :D 31 ??? Jak się tego doliczyłaś????????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D w wolnej chwili na pewno skopiuje i odpowiem :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :) :) :)

O nie! Zaraz sceptyczny Brat zaatakuje, szykować argumenty:))))

Hmm... spokojnie :) Odpisuje na razie na inne tematy i nie starcza mi nawet na nie czasu :D :D :D Ale zaatakuje już niedługo ;) ;) ;) :D :D :D Dlaczego sceptyczny? Jeśli będą sensowne to wtedy i mnie przekonają... Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.