| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kerapzs ez ybżórW | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
|
Arwenko, a czy normalne jest robienie wielkiego halo i chwalenie sie na forum, gdzie cie wszyscy znajš, ze jeste DZIEWICĽ ???
|
|
|
:D Wybaczę... No cóż... Na głupie pytanie, głupa odpowied... Proszę tylko o jedno: pokaż mi miejsce, gdzie twoim zdaniem zrobiłam wielkiego halo i chwaliłam się na forum, gdzie mnie wszyscy znajš, ze jeste DZIEWICĽ ??? Słuchaj, gorsze tematy niż moje dziewictwo były tu poruszane. Chociażby ten twój ;) Dla twojej informacji Jak narazie mam 15 lat i nie spieszę się z niczym.
|
|
|
Arwena dziecko drogie "Przychlasta" robisz ze mnie . Dla Ciebie jestem Pan Aurelian i szanuj dorosłych . Po drugie hmm .. placów do zabaw dla młodych jest sporo - z całym szacunkiem , i dziwie się że rodzice pozwalajš Tobie tak migac po stronach . Przedewszystkim nalezy się chyba jakie Przepraszam . Dzieli nas moja droga 8 lat róznicy więc następnym razem Sama się zastanów co wypisujesz . Ale de facto przyznam że stan twego Umysłu prezentuje wyższy wiek aniżeli ten który posiadasz obecnie hehe . Pozdrawiam i Peace .
|
|
|
i jak zwykle szanowny Pan Aurelian jedzie po ludziach. wiesz jak czytam czasmi twoje wypowiedzi to nie wiem czy smiac sie czy plakac. szkoda mi ciebie. jestes zgryzliwi i jakis zgoszknialy. cale szczescie ze nie wiem kim jeste bo napewno nie dazylbym ciebie sympatia. a na pana trzeba sobie zasluzyc. moze ty przeprosisz kilka osob bo im sie nalezyal przeprosiny od ciebie. biedny skrzywdzony chlopiec
|
|
|
Przepraszam zdegustowany . Żarty , no tak słuszna Racja :) przesadzałem miejscami w postach . I język też ostry miałem :/
Dzięki za Słusznš Uwagę ! co do mych "wybryków" . Zamieniam się w skałę .
Miłego Dnia Sz.P X :):):):)
|
|
|
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRCH SKRZYWDZIŁEM SŁOWEM .
PS.
BĘDĘ GRZECZNY
ARIEL
|
|
|
Arwena nazwała przychlastem zapewne dupka , zacytowala twoj tekst i jego odpowiedz. chyba ze to byles Ty, to tedy zwracam honor ;)
|
|
|
scoop mam problem z Systemem zwiazane to jest z czym takim mianowicie --
uruchamia Game i sie minimalizuje do paska i za Chiny ludowe nie potrafie nic zrobic by to przywrocic . Moze wiesz jak to odkrecic - przeinstalowałem stery na grafike i pod monitor :/ sprawdzałem w ustawieniach . wiem ze oddinstalowałem servic packa 2 pod XP hmm nie wiem kurczę jak zrobić by tego błędu nie wyrzucalo , na procu 3 giga moze to wina za duzego proca :/:/ Proszę o pomoc Fachowców
|
|
|
Najpierw radzę sprawdzić czy system masz Oryginalny. W wielu przypadkach programy chodzš losowo na podróbkach. Ale jeli już tyle zrobiłe i dalej nic, to zrób Format c: i problem powinien zostać usunięty. Ale jeli i to nie podziała to radziłbym zainstalowanie sterownika z roku w którym wyszła dana gra. Jei dalej będš cyrki to masz nawiedzonego kompa.
Pozdrawiam
|
|
|
zanim to zrobisz, wyslij fotkke, bo po tym Twoje notowania spadna ;D
|
|
|
Dziwne, że ty scoop jako pierwszy wysunšłe stwierdzenie, że chciałby zobaczyć fotkę wyckreta ja se "chlasta".... może ty faktycznie jakis jeste nie ten tego !!!
|
|
|
Ariel czy jak ci tam, odwal się. I pomyl najpierw o czym piszesz.
|
|
|
dupek najwidoczniej nie zrozumial ani sensu ani kontekstu.. no ale trudno ;)
nie bede Ci tłumaczył
|
|
|
Arwenko,tym tekstem mnie nie poderwiesz;) Ale scoop jest taki męski, taki przystojny, a ten zapach - zapach prawdziwego mężczyzny(spod pachy) mnie powala. Scoop mój kochaniutki, zgadzam się jednak na twojš wczeniejszš propozycję. Tylko odpisz mi szybciutko proszę kiedy i gdzie ???
|
|
|
Jestes jedyna osoba w tymtopicu, ktorej posty maja jakis seksualny podtekst, to jest zenujaco plytkie i nie zamierzam wiecej dyskutowac na ten temat
ciao.
|
|
|
scoop, nie rób wiochy. Nie chciałem żeby się zaraz obrażał. miej się z tego, a nie wypinaj się na wszystkich.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |