Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kerapzs ez ybżórW
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42

Która chce niech posyła mi swoje zdjęcia

Arwenko, a czy normalne jest robienie wielkiego halo i chwalenie sie na forum, gdzie cie wszyscy znajš, ze jesteœ DZIEWICĽ ??? :D:D:D To ty jesteœ przychlastkš, bo tego nie robiłaœ jeszcze nigdy buahahahahah Sorki ale tak mi sie nawinęło, myœlę, że mi wybaczysz :D:D:D

:D Wybaczę... No cóż... Na głupie pytanie, głupa odpowiedŸ... Proszę tylko o jedno: pokaż mi miejsce, gdzie twoim zdaniem zrobiłam wielkiego halo i chwaliłam się na forum, gdzie mnie wszyscy znajš, ze jesteœ DZIEWICĽ ??? Słuchaj, gorsze tematy niż moje dziewictwo były tu poruszane. Chociażby ten twój ;) Dla twojej informacji Jak narazie mam 15 lat i nie spieszę się z niczym.

Arwena dziecko drogie "Przychlasta" robisz ze mnie . Dla Ciebie jestem Pan Aurelian i szanuj dorosłych . Po drugie hmm .. placów do zabaw dla młodych jest sporo - z całym szacunkiem , i dziwie się że rodzice pozwalajš Tobie tak œmigac po stronach . Przedewszystkim nalezy się chyba jakieœ Przepraszam . Dzieli nas moja droga 8 lat róznicy więc następnym razem Sama się zastanów co wypisujesz . Ale de facto przyznam że stan twego Umysłu prezentuje wyższy wiek aniżeli ten który posiadasz obecnie hehe . Pozdrawiam i Peace .

i jak zwykle szanowny Pan Aurelian jedzie po ludziach. wiesz jak czytam czasmi twoje wypowiedzi to nie wiem czy smiac sie czy plakac. szkoda mi ciebie. jestes zgryzliwi i jakis zgoszknialy. cale szczescie ze nie wiem kim jeste bo napewno nie dazylbym ciebie sympatia. a na pana trzeba sobie zasluzyc. moze ty przeprosisz kilka osob bo im sie nalezyal przeprosiny od ciebie. biedny skrzywdzony chlopiec

Przepraszam zdegustowany . Żarty , no tak słuszna Racja :) przesadzałem miejscami w postach . I język też ostry miałem :/ Dzięki za Słusznš Uwagę ! co do mych "wybryków" . Zamieniam się w skałę . Miłego Dnia Sz.P X :):):):)

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRCH SKRZYWDZIŁEM SŁOWEM . PS. BĘDĘ GRZECZNY ARIEL

Arwena nazwała przychlastem zapewne dupka , zacytowala twoj tekst i jego odpowiedz. chyba ze to byles Ty, to tedy zwracam honor ;)

scoop mam problem z Systemem zwiazane to jest z czymœ takim mianowicie -- uruchamia Game i sie minimalizuje do paska i za Chiny ludowe nie potrafie nic zrobic by to przywrocic . Moze wiesz jak to odkrecic - przeinstalowałem stery na grafike i pod monitor :/ sprawdzałem w ustawieniach . wiem ze oddinstalowałem servic packa 2 pod XP hmm nie wiem kurczę jak zrobić by tego błędu nie wyrzucalo , na procu 3 giga moze to wina za duzego proca :/:/ Proszę o pomoc Fachowców

Najpierw radzę sprawdzić czy system masz Oryginalny. W wielu przypadkach programy chodzš losowo na podróbkach. Ale jeœli już tyle zrobiłeœ i dalej nic, to zrób Format c: i problem powinien zostać usunięty. Ale jeœli i to nie podziała to radziłbym zainstalowanie sterownika z roku w którym wyszła dana gra. Jeœi dalej będš cyrki to masz nawiedzonego kompa. Pozdrawiam

nic dodac, nic ujac ;)

Idę się pochlastać... [%sig%]

nie przejrzyœciej brzmi "zwalić"??

zanim to zrobisz, wyslij fotkke, bo po tym Twoje notowania spadna ;D

Dziwne, że ty scoop jako pierwszy wysunšłeœ stwierdzenie, że chciałbyœ zobaczyć fotkę wyckreta ja se "chlasta".... może ty faktycznie jakis jesteœ nie ten tego !!!

Ariel czy jak ci tam, odwal się. I pomyœl najpierw o czym piszesz.

A Ty dupku, ty się bardzo szybko podniecasz :) Pozdro :*

dupek najwidoczniej nie zrozumial ani sensu ani kontekstu.. no ale trudno ;) nie bede Ci tłumaczył

Arwenko,tym tekstem mnie nie poderwiesz;) Ale scoop jest taki męski, taki przystojny, a ten zapach - zapach prawdziwego mężczyzny(spod pachy) mnie powala. Scoop mój kochaniutki, zgadzam się jednak na twojš wczeœniejszš propozycję. Tylko odpisz mi szybciutko proszę kiedy i gdzie ???

Jestes jedyna osoba w tymtopicu, ktorej posty maja jakis seksualny podtekst, to jest zenujaco plytkie i nie zamierzam wiecej dyskutowac na ten temat ciao.

scoop, nie rób wiochy. Nie chciałem żebyœ się zaraz obrażał. Œmiej się z tego, a nie wypinaj się na wszystkich.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.